Esimin Bazi huylari Cok Iyi Ama Bazi huylari Hic hosuma gitmiyor.. kendisine bbisey desem hemen Benim ailemin üzerinden laf atiyor.. kendi ailesi hakkinda bisey desem hemen Seninde ailen söyle yapiyor diyor.. kendi ailesi Cok iyimis gibi. Abisi ikinci esinden ayrildi ( olabilir tabi Ama kendisi sorumsuz bir insan ) Birde kuzeni var , bunlarin üzerinden geciniyor. Maddi olarak 50 yasinda Adam 😏.. kayinvalidem herseye karusiyor. Sonra diyor Senin Annen bizden merakli diyor, Annem merak edebilir Ama herseye burnunu sokmuyor annesi gibi … bisey desem Kötü oluyorum..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çocuk daha demeki hani çocukken benim babam senin babanı döver lafı vardı ya. Bunun da zoruna gitti mi yumuşak karnına vuruyor
Bilmiyorum Ama Bazen Cocuk gibi davraniyor. Derdimi anlatamiyorum bazen..
Olgunlaşmamis daha demeki. Yani öyle biriyle sadece eğlenirsin dertlesemez içini dökemezsin. Bu da içinde ukte olarak kalıyor maalesef çünkü ilişki açısıyla tatlısıyla ilerledi mi anlam kazanıyor
Öylede biz evlendik artik Ama böyle. Yapmasi moralimi bozuyor. . Tamam Bende etkilernirim biri Benim ailem hakkinda biseyler Dese, Ama Benim ailemi dosdogru görmüyor bile. Ailesiyle biz Hergün birlkkteyiz ama
Manipüle ediyor seni kısasa kısas yapıp susturuyor seni. Laf atsa ailene altını doldur lan neyi var ailemin hadi söyle ya söyle ya da birdaha boş konuşma de
Aramiz acilacak blyle giderse, dertlesemiyorum bile… babasi biz nisanliyken beni aglatti bir konudan. Herseyi biliyor ailesinide bilyior Ama yinede böyle yapiyor
Ne oldu sen neyi biliyorlar anlatmak ister misin
Yok Yani babasinin huyunuda biliyor yinede koruma odakli ailesini. Diyemiyorum bisey
Sende ailesine bişey deme bırak o bazı şeyleri görsün. Ama dedobim gibi kocan olgun değil hep onları haklı çıkarır. O sana muhalefet biri ne yapsan bişey der emin ol
Farkindayim zaten ne dersen diyeyim üste cikiyor hep.. görmesini isterim Ama annesi Mesela o yokken bana laf söyler. Görmüyor iste bütün gün kendisi.
X Bende dayanamiyorum Neyapim söyleniyoeum
Bebeğim sen niye çocuğa söyleniyorsun annesine laf soksan sen sustukça annesi babası üstüne gelir. Sen annesine laf şok rahatla boş ver oğluna anlatmaya gerek yok güzel yüzünden gülüşlerin eksik olmasın.
Ayni evdeyken olmuyor iste yüz yüze bakiyorsun ayri outrsak umrunda olmazdi belki Ama
Aynı evde olmayı niye kabul ettin ko
Simdilik böyle oldu
İyi bakalım sıkma canını
esin ve ailesi aslında senin ailen onun ailesi onun ailesi senin ailen ama benimseyememissiniz biraz fedakar olmasa emin ol herkeste sorun vardir
Tabiki Ama ufacik bisey desem bile hemen basliyor Seninkiler de böyle diyor.. derdim anlatamiylrum
eee niye altta kalıyosun ya bir diyosa iki söyle niye ezdiricen kendini
Alta kalmiyorum diyorum Ama Isine gelmiyor.. kiziyor sonra
sende ona kız atarlan
anan aşağı baban yukarı sizinki de böyle bir durum seni seviyor sana değer veriyor seni kıskanıyor sekste iyi ise bunlar kafayı takmayın
Hep mi boyle nexamandir tartisiyosunuz kendi. ailesine. baya düşkün gibi
1.5 sene oldu toplam
Ailesine cok düşkün laf soyletmiyor demeknki
Onun ailesiyse Benimde ailem var, onlara laf ediyor Bazen
Oturup konusun bence bunu ilerde daha büyük sorunlar acar yeni evlisiniz yazık daha iyi geçsin gunlerinizi
eşin salağın teki işte sen ona nasıl güveneceksin böyle
Sizin ilişkiniz aile leri içine katarsanız bozarsiniz haberin olsun
Haklisiniz. Ama Bazen dayanamiyorum. Annesi laf sokup duruyor bana , bisey diyorum Senin snnendd bana laf soktu diyor. 1.5 yildir Toplam tanisiyoruz Benim Annem belki 1,2 defa laf etmistik. Ama Ben Hergün Neler isitiyorum
yani artik kin var karsilikli saygida azslmis
sende bir şey söyleme
Bazen Ama sinirima kadar geliyor. Dayanamyiorum..
Bilinçaltında işlenmiş bir sorun var demek
Nasil yani?
Evlenirken çıkarılan zorluklar veya kendisine karşı olan tavırlarından vs vs
BIZ Öyle zorluk cikarmadikki. Illa bunlr olucak demedikki
O zaman seninki buldu da bunuyor
Ondan Öyle bisey olmus Benim yegenimi kötüler ailem neyaparsa hosuna gitmez. Sanki böyle Benim ailemi kötülemek üzerine konusuyor. Kendi ailesi Iyi olmadigindsn midir bilmyiorum. Koruma odakli ailesini
Garip yani
Bosa gitsin öylelerinden fayda gelmez
Eşini çöpe at
Çöpe yazık ki
Bazi huylari olmasa …
Kabullen ozamam
Neden acaba
Alttan almaya çalış
Nekadr evlsnz