Erkek arkadaşım kardeşine 3 aylık ilişkimizden bahsetmiş. Bana da sürekli ailene söyledin mi falan diyor. Bazen de annemle tanışsanız... vsvs gibi konuşuyor. Sizce bişiler mi ima etmeye çabalıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence biraz daha zaman geçsin birbirinizi daha iyi tanıyın birbirinizi tanımadan ailene mi tanıtıcaksın
ben de öyle düşünüyorum yani 3 aylık bir ilişki.. bir de o ailesine o söylememişki sadece kardeşine söylemiş
Yani aileye söylemek ciddi bir ilişkiye girmek demek kardeşiyle annen bir değil sonuçta.. Ve umarım sevgine değecek biridir hep mutlu olursun
umarım, bi de ben bu tip durumlarda baya canım edip hemen bağlanıyorum ortada bırakmasından çok korkuyorum.. bir de bunu diyen adam bana 2 hafta öncesinde falan ben gelecek göremiyorum falan demişti konuşmamızda
bir şey diyim mi bağlan çok bağlan ama asla belli etme çünkü bir süre sonra bunu kullanmaya başlıyolar ne yazık ki kesin emin olmadan ailene açma
işte ayrılırsam da o bağlanma canımı çok yakar
bir de benim de ablam var ona söyledin mi peki falan moduna girdi
Bu kadar üstlemesi de bence garip ilerde çok acı çekeceğine şimdi daha az acı çekersin
Benimde erkek arkadaşım var yaklaşık iki senedir ne o bana dedi böyle bir şey ne ben ona kendimizi iyice tanıdığımıza hazır hissettiğimizde ailelere söyledik bence böylesi daha sağlıklı
ne açıdan garip?
Yaklaşık iki sene psikolojik danışmanlık eğitimi aldım bu tarz kelimeler kendine bağlama üstünlük kurma cümleleri hani niyetini tam bilemem ama ailesine söylerse daha çok bağlanır ve otorite kurabilirim nasılsa ailesine söyledi psikolojisinde olabiliyolar
ben de öyle dedim, yani yeterince tanıyınca onun hissiyatı gelir zaten insana ve söyler dedim
ya o bi seyahate çıktı ve çıkmadan bu moda girdi. 3 haftalığına gitti işte. Sanırım biraz da dönünce beni bıraktığı yerde bulabilmek adına hani bi anda ciddileşelim moduna girdi
Olabilir umarım öyledir
peki diğer türlü ve senin dediğin gibiyse nasıl bir üstünlük kurmaya çalışabilir
Onun vazgeçilmez olduğunu hissettirmen lazım özgür güçlü özgüvenli biri olarak görmesi lazım seni tamam nasılsa beni seviyo bitemez ayrılamaz kafasına girmemeli sürekli ona zaman ayırma kendini geliştir vakit bulduğunda kusura bakma zamanım yoktu yazamadım ya da kendimi geliştiriyorum seninle pek ilgilenemedim şu an müsait değilim daha sonra konuşsak olur mu ilgilenmem gereken şeyler var gibisinden
anladım zaten ben sürekli böyle yapıyorum ve ikimizde baya yoğun çalışıyoruz akademideyiz; tabii ki o benden daha iyi konumda yaşından dolayı--35 yaşında.
Gel ciddi bir yola girelim diyor işte kardeşim millet evlencek adam arıyor bulmuşsun da sorguluyorsun
iyi de o da ailesine söylememişki sadece kardeşine söylemiş. Kardeşine söylemisiyle benim aileme söylemem aynı şey değil ki
Kardeşine söylemiş ve annemle de gel tanış demedi mi yavaş yavaş bahsediyor işte senden
"annem seni tanısa... tadında cümleler kurdu"
Hmm tanisa sever çok beğenir tanıştırmak istiyor işte
yok direk öyle demedi.. ben bi kere geç saatte eve yalnız dönmüştüm, onun arabası vardı. dedi ki annem senin yalnız döndüğünü duysa, ya da annemin yanında konuşurken ağzımızdan kaçırsak.. annem çok kızardı yalnız dönmene
Hmm o zaman çok da alakası yokmuş yani sadece laf arasında geçmiş annem ifadesi
yani ben de anlayamadım tam bir ima mı yoksa ne diye
Eğer böyleyse ima değil ya laf Arasında geçmiş sadece takılma
anladım, peki kardeşine söylemesi sence ciddi işi mi
Kaç yaşında kardeşi
32 yaşında, kendisi 35
Hmm sanmam normal olarak hepimiz ilişkilerimizde sevdiğimiz hoşlandığımizda söyleriz biri var konuşuyorux diye normal bence
bana da sordu işte ablana falan söyledin mi diye
Merak etmiştir olabilir
Evlilik düşünüyor dostum, adam başka neyi ima edecek anasını satıyım
öyle mi gerçekten yaniemin olamıyorum ben de.. annesine söylememiş, kardeşine söylemiş ama kardeşi o kadar ciddi sayılmaz
Ailen onu bilsin tanısın istiyor gayet ciddi
Yani ima ediyor ama sen nasıl rahatssan öyle yap
ya ben daha ilişkinin rayına oturduğunu düşünmüyorum o yüzden de tam güvenemediğim için böyle bir şeye girmek istemedim