onu çok seviyorum ama ailem beni çok kısıtlıyo telimi elime almam yasak internet yasak şu an evde olmadıkları için girebiliyorum sevgilim var 2.5 senedir ve başta onlara anlattım karşı çıktılar ayrıl dediler dövdüler eve kapattılar vs ama sonunda okula döndüm sevgilime de ama hiç dışarı çıkamıyoruz babam okula götürüp okuldan alıyo bu arada lise değil ünv 3.sınıfım ve şimdi yaz tatili geliyo haftaya finaller sonra onu göremicem ve çok zor oluyo konuşamıyoruz konuşunca yakalanıyoruz tamamen iletişim kopuyo aileme anlatmalı mıyım sizce bir kez daha geçen yaz ondan önceki yaz gibi olsun istemiyorum siz benim yerimde olsanız napardınız?
Cevabın nedir?
+1 yılCanım yaa aynı senin durumundayım bende. Sadece ben 18 yaşında lise öğrencisiyim o kadar.
Ailem bana da dayanılmaz baskılar yapıyor, gerçi seninkisi kadar değil telefonumı interneti falan almıyorlar ama ben de okul-ev- dersane üçlüsünden başka bir yere gidemiyorum kesinlikle. Erkek arkadaşımla ya okulu ya da dersaneyi ekip buluşabiliyordum şimdi dersane bitti okul da bitmek üzere yani hiç dışarı çıkamıycam demek bu :((
Ben de seneye şehir dışında bir üni kazanıp gitmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimal izin vermeyecekler para da vermeyecekler ama kendim çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durucam zor da olsa. Ama buna razıyım, belki aç kalırım ama hiç olmazsa özgür bir hayatım olur.
Bunun için yani ailemden kurtulmak için tam 1 senem var, senin de öyle canım. Çünkü sen de seneye mezun oluyorsun üniversiteden. Ve bir işe girip bir an önce kendine ayrı ev tutup aile evşnden çekip gitmen lazım. Belki sana zor gelicek, ve evde büyük kavgalar çıkıcak ama ne derlerse desinler ne yaparlarsa yapsınlar bu kararından dönme asla. Sonuçta sen 21 22 yaşındasın, o evden gitme özgürlüğün var. Üstelik senin işin benimkinden çok daha kolay. Çünkü senin üniversite bitmiş. Bense hem okuyup hem çalışıcam benim işim çok daha zor. Part time çalışıcağım ve vasıfsız olduğum için benim aldığım maaş çok daha düşük olucak.
Ama ben bunlara rağmen evden gitmeyi göze alabiliyorsam sen hayli hayli almalısın.
Sakın gençliğini, güzelliğini, aşkını ailenin ellerinde heba etme sakın!!!12 Yorumla
Soran+1 yılbeni anladığın o kadar belli ki allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
Canim kusura bakmada ailenin kiymetini sevgilin sana tek kelime kaba söz ettiğinde anlayacaksın. Cahillik ediyorsun. Senin durumunla bu kizcagiznki ayni değil. Sukret haline.
En İyi Cevaplar
+1 yılüniversite 3. sınıfmışsın, artık evlenme yoluna girseniz de olur.. madem uzun süren de bir ilişki. önce erkek arkadaşınla konuş, sonra ailene niyetinizin ciddi olduğunu açıkla. hem belki onlar da bu yüzden kısıtlıyorlardır, yani ciddi olduğunuzu duyunca rahatlarlar. Bu arada anlattıkların baya zahmetli gibi allah kolaylık versin sana. sevgilin de seni gerçekten seviyormuş ki bak o da seninle göğüs germiş tüm bunlara. mutluluklar & ailenle umarım halledersiniz.
09 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim 2 sene önce de aileme ciddiyim evlenmek istiyorum dedi ciddi olduğumuzu biliyolar ama olmaz diyolar
- +1 yıl
daha üniversite de yeniymiş ya o zaman belki aklınız karışır falan diye, bilemedim şimdi... Peki neden istemediklerini söylediler mi?
Soran+1 yılsorun çocuk değilmiş benmişim benim sevgilim olamazmış ben evlenemezmişim
- +1 yıl
aaaa belli ki başka bir problem var. Şimdi bu normal br şey gibi gözükmüyor, aileniz hakkında tanımadan etmeden koşulları bilmeden buradan atıp tutmakta kimseye yakışmaz. Bence Sevgilinizi ortaya çıkarmadan önce bağımsız olarak yani sanki o insan yokmuşcasına, önce bu konuyu halletmelisiniz, biliyorum az zaman kaldı. sende hemen halletmek istiyorsun ama hem ileride erkek arkadaşınla daha rahat etmek için, hemde ailenle sağlıklı iletişim içinde konuyu halletmek için, bence önce seninle ilgili böyle şeyleri neden istemediklerini konuşun. Yani herkes kızının evlendiğini çoluk çocuğa karıştığını görmek ister, ama muhtemelen koşulları vardır. bunları öğren. sende artık yetişkin bir insansın, kendi isteklerini söylemeli ve onlara güven vermeye çalışmalısın ( yazıldığı kadar kolay olmadığını farkındayım). "Bakın anne, baba, sizi şunun endişelendirdiğini, kızdırdığını görüyorum ama bende böyle böyle bir hayat istiyorum. dikkatli olacağım konusunda bana güvenebilirsiniz." gibi...
- +1 yıl
Ailenizle güzelce sevgilinizi katmadan bu şekilde anlaşın bence. Ondan sonra koşullarınızı ve karşılıklı isteklerinizi öğrenirsiniz. Hem sevgilinizi onlara nasıl tanıtacağınız, yakınlaştıracağınız konusunda daha çok bilginiz olur. Hem de daha rahat etmiş olursunuz.
Soran+1 yıldenedim inan haklısın doğru söylüyosun yardımcı olmak istiyosun bunun da farkındayım ama beni sevmiyolar işte
- +1 yıl
Deme öyle, her anne baba evladını sever. Bir takım problemler biriktirmişsiniz belli ki... umarım çözülür, illaki çözülür aslında. Sen sakın pes etme tamam mı? Erkek arkadaşında anladığım kadarıyla sana destek olabilecek biri, biraz zor olacak belki ama, kimsenin gönlü çok kırılmadan, dönülmez hatalara girmeden hallolur inşallah. çünkü eş çok önemlidir ama aynı zamanda ailede öyle. sonuçta 2 tarfın toplamı hayattaki ailen oluyor. Her zaman yardım etmeye çalışırım.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim aile tabi ki önemli ben onları çok seviyorum ama onların beni sevmediğini düşünüyorum beni babam hep erkek istemiş zaten kız olduğum için sevmiyo biliyorum
Kendi duygularını anlatmışsın da ailenin neden böyle davrandığı hakkında tek bir şey söylememişsin.
Üniversitede öğrenciliğin en boş tarafı , asli olarak bir bilim okuyup bir diploma alıp kendi işini yapma özgürlüğünü kazanmak ama, altyapı var mı yok mu bakmadan aşığım evlenicem çok seviyorum duyguları ile okuma nedenini unutmaktır.
Ciddi bir aşk direk evlenme moduna götürmemeli, bunun basamaklarında sebat ve çaba getirmeli. Erkekse, işini eline alsın askerliğini bitirsin , birikimini yapsın , evini kursun , olası bebeğe bakacak güce erişsin, söz nişan nikah ve diğer masraflara gücü erişsin, o zaman güvenilir damat adayı olur. Bunun tersi de aynen geçerli, yani kızın da buna kendince erişmesi gerek.
Bunun dışında, üniversitede evlenmek ya lotto ile olur ya borçla ve çift daha başlangıçta avuç açmak zorunda kalır.
Duygu kolay da , sonuna ermek bedava değil. Belki aşırı çatışma yarattığından , ailen seni kısıtladı ve kötünün iyisi içinde kontrol altına aldı. Ablan belki benzer bir gidişat yaptı , ya da yapmadı ama o ayrı konu, sana örnek değil.
Sen olsaydın; seni bu çocuğa verir miydin? Bunun cevabına mantıkla ne eklediğin önemli, duygu yüceltilmiş cinsellikten kaynaklıdır ve zaman içinde bu yüzden tükenir. Önemli olan geri dönüşsüz yolda bu yokken de devam edip edemeyeceğiniz.04 Yorumla
Soran+1 yıliyi bir bölümde okuyorum ve üniversitede evlenmeyi düşünmüyorum bunun farkındayım maddi olarak olamayacağının o yüzden bekliyoruz ve ailem bunu istememe sebeplerinin çocuk olmadığını ben olduğumu söylüyolar benim sevgilim olamazmış ben evlenemezmişim mezun olunca da olmazmış çalışıcak eve para getiricekmişim aşırı tartışma yaratmadım o tip biri değilim ailem buna alışkın zaten herşeylerine tamam dememe onların sözünden çıkmamama ama konu sevdiğim olunca ondan ayrılamadım onun hiç suçu yokken bunu yapamadım aileme milyon kere dedim bir tanıyın ona göre karar verin diye isterse dünyanın en iyisi olsun umrumuzda değil dediler ve bence aşk ölümsüzdür maddi olarak da mezun olduk mu çok rahat geçinebileceğimizi kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğimizi söyleyebilirim
- +1 yıl
Ailenin savı'nda mantık yok ya da başka yerde eksik veya hata var. Senin mezun olup , işini tutunca evlenmen onlara maddi ya da manevi kayıp vermez ki, aksine geliştirir, illa ki geri dönüp onların yaşlı zamanlarında gerekli desteği, siz ikiniz birden vereceksinizdir. Bütün ana babalar evliliği engelleyemeyeceklerini bilir, çocuk yaşlılıkta garanti gibidir elden ayaktan düşünce. Ama esir sultan olayına da götürmez bu. Olasılıkla sen evlenince kent değiştirmeyi düşünüyorsundur ya da başka bir uzaklaşma tarzı. Bu arada aşk kavuşma olmadığı sürece ölümsüzdür, kavuşursa malum aile olur çok gözünde büyütmemeye çalış. Zaten sevgilinle iletişimdesin , asıl çatışma noktası para olsaydı şimdi okuldan alınırdın işe sürülürdün, sorunu bence doğru görmemek gibi bir şey var.
Soran+1 yılşimdi lise mezunuyum çalışsam 1000 tl vermez kimse bana ama seneye 3000den aşağı almam
+1 yılben olsam ciddi diorum temizinden rest ceker ve gerekirse evden kacarim sonra ciksinlar muge anliya falan derim boyle boyle hazir resitsinde derim ben 18i gectim kendi kararimi kendim veririm ne yaparsaniz yapin umurumda olmaz eger siddette uygularsaniz polise kadar giderim derim bu ne yaa boyle badkici olunmaz bunlar hep cehaletin etkisi
11 Yorumla
Soran+1 yılşiddet hep vardı çocukluğumdan beri sadece sevgilim için şiddet görmedim yani şimdi babama çayını 5 dk geç götüriyim yine döver beni
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
14Cevap
üniversite 3. sınıfa gelmişsin ama hala seni dövebiliyorlar, istediklerini yaptırabiliyorlar, internet vb. şeyler yasak bu söylediklerinde ciddi olmamanı çok isterdim ama belli ki ciddisin. Benim ki biraz sert bir tepki olacak ama evi terket derim ben böyle nereye kadar yaşamayı planlıyorsun? okulun bitecek sonra? onlar kafalarına göre sana birine seçecek evleneceksin bu kez de kocandan çekeceksin. Beni dinlersen bu şartlar altında o evde devam edebilmen mümkün değil ha okulu bitirmek istiyorsan mezun olduktan sonra git ama muhakkak git gerçek bir hayatın, sana ait bir hayatın olsun istiyorsan git.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılCanım aynı durum arkadaşımın başbaşında var telefonum çalındı dedi ama hala kendisinde ve gizlice kullanıyor neredeyse bitme noktasındalar bende birisiyleyim 8 ay oldu aileme anlattım evlenme kararımı önce hayır dediler sonra zaman sizin zamanınız gibi değil ve ben bununla ciddiyim z beni unutun dedim şimdi inanırmısın bilmem başlarda babamla aram bozuldu ama benden çok damadıyla ilgilenmeler filan arkadaşımda seninle aynı durumda ben çabuk yırttım bana güvenmiyormusunuz de ve gerçekten seviyorsanız erkek arkadaşına söyle gelip ailenle konuşsun sanki kendileri hiç yaşamadilar bunları şimdi karşi olmaları çok saçma Allah yardımcın olsun sen saçma sapan yorum yapanlara da aldırma kendini bilen bir kızsın aynada kendine bakarken utanmıyorsan utanacak bir durumun yoksa eğme başını öne dik dur sen kendine hesap verebildiğin müddetçe doğru yoldasındır iyi günler dilerimm
00 Yorumla annene de ki; sen benim annemsin. bak üniversiteye geldim. anne kızlar sırlarını paylaşır biz de paylaşalım ben sana anlatmak istiyorum bana destek çıkmanı istiyorum de. annene anlat. annene anlatırsan zaten gerisi kolay
04 Yorumla
Soran+1 yılannem biliyo zaten anlatmak dediğim bir kez daha konuşup izin istemek
- +1 yıl
güzel demiş, haklı.. anneyi yanına aldımı insan hallediveriyor :)
Soran+1 yılannem yanımda değil ama işte olmak istemiyo
+1 yılAblan gibi olmak istemiyorsan , senin yerinde olsam ayaklarım üzerinde durabilmeye başladığım an ayrılırdım. Çünkü seninkiler bencil. Seni veya ablanı değil kendilerini düşünüyorlar...
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam zaten 1 sene var ama önümde mezun olmaya o zamana kadar napabilirim sence
- +1 yıl
Dayanmaya çalışabilirsin. Allah kolaylık versin..
+1 yılokulunu bitir , iş sahibi ol paranı kazan ve kendine bir ew tut ailenin yanından ayrıl karşı cıkacaklardır büyük kavgalar olackatır ama hayatını eline almadıgın sürece bir hiç sin..
05 Yorumla
Soran+1 yılo öyle zaten sevgilim okul bitsin işe başladığım gün efendi gibi gelcem isticem yok vermem derlerse o zaman dakika tutmam seni o evde kaçar evleniriz diyo ama bana bu yaz için akıl ver şimdi napıcam
- +1 yıl
sen yazı boşver bencede sakın çalışmıyor iken kimseye güvenip kaçma.. kendi paranı kazan kendi hayatını idame et ondan sonra nereye kaçacaksan kaç.. yaz için yapılabilecek bir şey yok gibi..
Soran+1 yılşimdi kaçacak kadar aptal değilim zaten aklı başında biriyim ama yaz beni korkutuyo özlemek ağlamak dayak yemek o nerde napıyo bilememek yaşasan anlardın
- +1 yıl
yahu benim görüğüm kadarıyla zaten ortada bir ilişki bile yok ara ara birbiryle konuşan belki ara ara görüşen 2 insan war.. sen şu an bunu ilişki sanıyorsun cünkü elindeki tek insan o oldugu için seni ewdeki mutsuzlugundan uzaklaştıran ona sarılmış durumdasın.. emin ol okulunu bitirip bu bütün saçmalıklardan uzaklaşıp mantıklı düşündüğünde zaten farklı kararlar verip farklı insanlarla beraber olacaksın ve farklı isnanları özliyeceksin.. şimdi bana saçmalıyorsun diyebilirsin kızabilirsin.. ama bir kaç sene sonra ne demek istediğimi anlamış olacaksın..
Soran+1 yılaynı sınıftayız her gün beraberiz sabahtan akşama kadar ve herşeyimizi paylaşıyoruz biz sen bizim aşkımızı bilmiyosun ortada ilişki bile yokmuş inan okuldaki en gerçek ilişki bizimki herkes hocalar dahil biliyo nasıl aşık olduğumuzu
Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. herşeyi geçtimde üniversite 3 giden bir kıza el kaldıran anne baba ne insanlar var. allah ıslah etsin ne diyim allah yardımcın olsun güzel bacım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılE artik söz Nisan isine girin ama bnce sen sozlenirsen falan abartirsin sürekli cikmak istersin ailenin bu yüzdende istemeyebilirler. Sonuçta sozlulugun nisanliliginda bir adabi var
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç çıkmadık diyorum hiç bir kez bile söz yapalım isteyelim dediler ailem hayır dedi
- +1 yıl
şu an bnde boyle bir şey istersem bizimkilerde hayir der eminim. Ama azicik bunu hakettigini göstermen lazim. Mesela bir dur ve düşün o çocuk olmadan ne yapacahini düşün geleceğini mesleğini. mesleğin için hangi adimlari atiyorsun. Bunu ailenedeggöster. Kendi basina neler yapabilecgni göster. Büyüdüğünü göster kisaca. Ama bunu o çocuk için yapma kndin için yap. Snrasinda ailenin karsisina cikip ben vazifemi yaptim okuttunuz düzgünce okudum diyebil.
Soran+1 yılnotlarım gayet iyi 2 dersten finale muafım sevgilimin de öyle kümilatifim 87 ve mesleğimi seviyorum düzgünce okuyorum yani
+1 yılÇocuğun ciddiyetini ailene hissettirmesi lazım.. Sözlenir misiniz ya da nişanlanır mısınız? bilemem..
01 Yorumla
Soran+1 yılanneme telde ciddiyim evlenmek istiyorum dedi ciddi beni seviyo biliyorum eve de geldi geçen yaz babam kovaladı kapıdan küfrederek
ya sen artık üni 3 tesin bu yaşta ne karışıyolar dövmek ne demek hayret bir şey ya
08 Yorumla
Soran+1 yılöyle tekmeler attı ki geçen yaz babam 3 gün yataktan kalkamadım ağrıdan öldüm el başparmağımı kırmışlar doktora o gün götürmediler sonra gittim kırık ama yamuk kaynamış dediler yeniden kırılıp alçılandı
Soran+1 yılöyle yapıcaz zaten sevgilim ben can abi gibi yapmam kaçar evleniriz diyo babası da biliyo benim ailemin istemediğini okulunu bitir gider isteriz yok vermezlerse kaçırırsın bizim hiç kızımız yok o da kızımız olur demiş
Soran+1 yılama 1 sene var işte bu son yaz diyo sabret diyo ama korkuyorum
Soran+1 yılçok üzüyolar beni o kadar çok ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 sene daha sabret sonra kaç git. Okuyorsun meslegini eline alacaksın, ekonomik özgürlüğün olacak sokakta kalmazsin, karnın doyar. Evlenirsinde.bu hayat boyle geçmez daha cok cektirirler sana
00 Yorumla
+1 yılCahil ergenlerden olmadığını, artık kendi hayatını kendin yönetmek istediğini ve yaptıklarının yanlış olduğunu ailenle konuşmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmadım mı sanıyosun kaç kez denedim ama ailem öyle olmasalar da konu ablam ve ben olduğumda kör cahilden farksızlar ben çok daha iyi yerlerde okuyabilecekken burada kaldım mesela yaşadığım şehirde dışarı göndermediler hatta kuzenime bile engel olmaya çalıştılar babasına bu zamanda kızı nasıl göndercen dediler babası dedi ben kızıma güvenirim diye onlar bize niye güvenmiyo anlamadım gitti bizi madde bağımlısı gibi namussuz insanlar gibi görüyolar
- +1 yıl
Sevdiğin adama güvenin sonsuzsa onunla kaç
Soran+1 yılgüvenim sonsuz ama sorun maddiyat ailesinin maddi durumu kötü kendileri zor geçiniyolar bize destek olamazlar biz desen burs alıyoruz ayda 300 tl nereye evlenip nereye kaçıcaz geçen yaz ben çok dayak yiyodum bana bir geceliğine babannene git dedi ben yarın gelicem seni alıcam diye ama olmaz dedim hangi parayla geçinicez okulu bırakırım gerekirse sen okursun sen çalışırken de ben okurum ama olmaz dedim onun da hayatını mahvedemezdim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun zor bir durum
+1 yılSizinkilere sordun mu tursumu mu kuracaksiniz diye :)
02 Yorumla
Soran+1 yılablamı zorla ayırdılar 5 senelik sevgilisinden çocuk okulu bitirdi askere gitti istemeye geldi vermediler şimdi turşusunu kuruyolar ablam işi de bıraktı resmen hayata küstü
- +1 yıl
Geçmiş olsun :)
Nasil bir ailenin kafa yapisi var? Iyi ki benimkiler boyle seylere takintili degil.Neymis kizin sevgilisi olamaz bu ne ya
00 Yorumla
+1 yılAilen kotulugunu istemez ilk once bunu anla.kotu bir sey yapma sonra ailende seni kabul etmezortada kalirsin canim benim
01 Yorumla
Soran+1 yılben kötü birşey yapmıyorum
+1 yılsizinkilerde manyakmıs polise bile sikayet edebilirsin hurriyetten mahrum birakmaktan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek dersten kaldım okulda ki kursa gitcem desen inanırlar mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılşifremi biliyolar notlarım devamsızlığım herşey önlerinde o yüzden derse girmeme lüksüm bile yok inanmazlar yani bilerek büte kalıcaz en basit 2 dersten onu anlaştık ama o da yetmiyo ki bütte görüşme şansı o sadece bizde yaz okulu yok
Cevap sahibi+1 yılKıyamam yaa :( Allah sabır versin, az daha dişini sık, okulu bitir ayrı eve çıkarsın karışamazlar
ailenin psikoloğa ihtiyacı var
00 YorumlaAllah sabır versin nasıl hayatın var böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol sabretmekten başka çarem yok
oha nasıl bir ailen var? ünidesin sonuçta
00 YorumlaPeki neden ailen istemiyor çocuğu?
02 Yorumla
Soran+1 yılsebebi yok annem bizim onla problemimiz yok problem sensin diyolar sevgilim olmıcakmış isterse dünyanın en mükemmeli olsun yine de olmıcakmış
vay be aşka bak. benım aşkım daha da alevlenırdı.
02 Yorumla
Soran+1 yılalevli zaten çok seviyoruz birbirimizi ama çok zor işte bu zamanda böyle şeyler yaşamak
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilen normalde de muhafazakar mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır değiller aslında sadece bu sevgili konusu ablamda da bende de var
+1 yılanlatman lazım tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlattığımda okuldan alındım sevgilim imza ata ata okula dönebildim yoksa kalıyodum derslerden ve dayak yedim her gün o yüzden korkuyorum
- +1 yıl
anlat.
evden kaçardım:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat gitsin.
00 Yorumla anlatmam ben
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri