Sınava ilk girdiğim yıl sadece matematik çözerek 150k yapmıştım. Bu sene tekrar girdim ama birtakım üzücü olaylar yaşadım ama ailemin haberi yoktu o yüzden çalışamadım bile. Geçen seneye yakın bir sıralama yaptım büyük ihtimalle. Eskiden başarılı bir öğrenciydim ama sonuçlar böyle gelince ailem benden ümidi kesti bu sene yaz bir yerlere git diyor. Ama ben çok hırslı bir insanım. Tekrar girmeme izin vermiyorlar ama ben tercih yapıp onların haberleri yokken bir yandan da sınava tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Derece yapmak istiyorum sayısalda ama hangi bölüm için derece yapacağıma daha karar vermedim. Sağlık alanı dikkatimi çekmiyor zaten mühendislik yazacağım geriye ne kalıyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
150K iyi yine ben 300K yapsam sukur edecem😞😞😞😞
beklediğin kadar kötü gelmez smin ol. ben geçen sene 18 matematik neti 13 fen netiyle yapmıştjm bu sıralamayı
Biyoloji iyi ama matematık hıc yapamadım 20 tanesini salladım doğrular var ona rağmen ama kaçı gider kaçı kalır bilemem. Kımyaya o kdr calıstım 5 tane yaptım 1 i dısında hepsı yanlıs - lerdeyim 😒😞😞
ilk senen mi
2. Defa çalışmama rağmen boylr oldu bunda çalışmıştım
kaç bin hedefliyorsun ya da hangi bölüm istiyorsun
150 K Hemsırelık isterdim ama bu gidişle hıcbısey tutmicak ya aileme ne dicem bilmşyorum 44 kg oldum stresteb
bence şöyle yap. hemşirelikten bir tık daha düşük bir sıralama yaptığını söyle ailene. hedefe bu kadar yaklaştığını düşündüklerinden bir sene daha çalışmana izin verirler. istersen ben de sana yardım ederim ne yapman gerek nasıl çalışman gerek en baştan bir planlama yapmış oluruz
20 yasındayım artık cidden zor söylemem onu ben calıstım 6 ay falan yani g zekalı gibi hissediyorum zaten 300K gelirse en kotu bazı terler de diyetsynlk tutuyo gibi sence iyi mi ya cok kotuyum napıcam bilmşyorum param da yol olsaydı %50 burslu okurdum yine
aa şey yap. diyetisyenlik ya da 4 yıllık bir sağlık bölümünü yaz devlt ünisinde. ordan ortalamanı yüksek tut yatay geçiş yap hemşirelik oku
Yatay gecıs bölümler arası olmuyo mu. Hemsırelıge nasıl gecicem diyetsiyenlikten
işte bölümler arası. ortalamanı ilk sene yüksek tutuyorsun ikinci sene istediğin bölüme geçebiliyorsun. bi tanıdığım halkla ilişkilerden hukuğa geçti hatta
Cok garıp o nasıl oluyo ben okul degıstırmeyi duydum ama bölüm degıstırmeyi duymadım. DGS den mi bahsedıyosun yksa
yok hayır dgs 2 yıllığı 4 yıllık yapmak için girlen sınav. yatay geçişte her okulun kendi şartları oluyor. mesela a üniversitesi 3 ortalamayla alıyor b üniversitesi 3.50 ortalamayla alıyor. sen başvuruyorsun kabul edildiyse o bölümden devam ediyorsun
Sıralamanın ne kdr altı gelir sence tercihe yazsam bi umut
sıralaman 300 bin gelirse 200 binden başla yazmaya
Baska bi önerin var mı kendimi cok çaresiz kotu hissediyorum 😞
en mantıklısı bu bence. hatta bir arkadaşım da matematikten mühendisliğe geçti. yani bunu da bir dene derim
olur
Çıktım gızlıce dem
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!