Abim daha sevgilisiyle tanışalı 2 ay oldu?

Abim daha sevgilisiyle tanışalı 2 ay oldu sadece şimdiden kızın ailesiyle (ablasıyla) tanıştı. Benle de annemle de yüz yüze olmasa da mesajlaştık takipleşiyoruz. Kız tesettürlü ailesi dindar. Konu bu değil sadece kafanıza şekillensin diye diyorum. Daha 2 ay olmasına rağmen kızla 1 sene sonra evlenme düşüncesinde, kızın önceden sevgilisi olmamış. Ben yaşanılan bu hıza yetişemiyorum gerçekten. Abimle aramızda ki bağ çok kuvvetlidir. Çok severiz birbirimizi. Ama ben hisleri kuvvetli biriyimdir ve kızdan hiç haz etmedim. Daha 2 ay olmasına rağmen abimin benden uzaklaştığını hissediyorum. Şu an KPSS’ye hazırlanıyor. Kızlayken mutlu ama ailesinin ağzına sıçıyor yani bizim stresten. Ben kıskanç biri değilim yanlış anlaşılmasın yeri geldimi ben yengemi savunacak bir insanım abimin mutlu olmasını isterim ama bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorum. Hani insan 1 sene çıkar sonra ailesiyle tanıştırır , bu abim direk o niyetle bir anda konuşunca şok oldum. Çünkü onun yapacağı bir şey değil. Kendisi dakika bir gol bir hanımcı olmaya başladı. Nasıl düşüneceğimi şaşırdım artık?

Abim daha sevgilisiyle tanışalı 2 ay oldu?