Abimin eski ve yeni sevgilisi?

Abim 1 yıldır bi kızla sevgiliydi. Abim yüzünden ilişkileri bitti, 6 aydır ayrılar. Kızı ablam gibi görüyordum hatta arkadaşım gibi de diyebilirim abimle ayrı olmalarına rağmen kızla aramız çok iyidir evlerine giderim dışarıda beraber vakit geçiririz aramızdan su sızmaz. Geçen gün abim, hazırlan çok güzel bir yere gidicez dedi bende süslendim püslendim meğerse yeni birini bulmuş beni onla tanışmaya götürdü. Kızla tanıştık oturduk kız sürekli beni süzdü bakışları falan kıskanır gibiydi. Abim benle anılarını anlatırken kızın yüzü falan düştü. Ayakkabın ne güzelmiş dedi abim sağolsun o aldı dedim. Yiaaa aşkım banada aynsından alalım dedi. Kız kedi gibi miyavlıyor konuşurken, abime karşı cıvık cıvık hareketler yaptı. Bari en azından benim yanımda yapmasaydı çok sinir oldum kıza. Bir şey konuşuyoruz mesela keşke öyle yapmasaydın falan diye akıl veriyor bana daha ilk buluşmamız hiç hoşlanmam böyle şeylerden. Bende daha sonra pek konuşmadım. Kız aynı ben yokmuşum gibi davrandı. Sonra kızı evine kadar bıraktık kız gidince, abim nasıl sevdin mi dedi hıhı dedim geçiştirdim üzülmesin diye aslında hiç sevmedim. Daha sonra aradan bir kaç gün geçti ben abimin eski sevgilisiyle buluştum hikaye attım. O ara abimin yeni sevgilisi yanındaymış abimin telefonundan resmi görmüş kardeşinin yanındaki kim demiş abimde eski sevgilim diye ağzından kaçırmış kız baya sinirlenmiş bağırmış. Kardeşin bir daha o kızla görüşmücek demiş. Kız bildiğin benim hayatıma karışıyor müdahale ediyor ona ne, ben istediğimle görüşürüm. Gerçekten çok sinirlendim. Abimin eski sevgilisini unutamadığını ve bu kızla da unutmak için sevgili olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum abimin eski sevgilisinin değerini anlaması için ne yapabilirim bu yeni sevgilisi hiç abime göre değil abimde kör heralde lütfen bana yardım edin abim eski sevgilisinin değerini anlasın ve ona geri dönsün ben elimden geleni yaparım sizce neler yapabilirim?
Abimin eski ve yeni sevgilisi?