Aşk İlişkileri Kardeşin eski sevgilisi ile olunur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşk yaşanması normal olur mu? Eski sevgilisi nasılsa. Olur Kardeşinin eski sevgilisi. Olmaz yine de Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kardeşin eski sevgilisi ile olunur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Hayır olmaz. 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Deli misin yaaa: dusunsene adam ikinizi de goturmus olacak🥶🥶 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl olur ama kardeşinle aranın açılmasını göze alacaksın 1 0 Yorumla
metehan93939 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Afedersinde o çocuk ikisiini birden halelttim kafasında dur yani saçma 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yaprak Dökümü’ne dönmesin dikkat edin de 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten yaprak dokumunden dolayı sordum sjdjskd normal mi sizce diye Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Fazlasıyla anormal Yorumla Soran +1 yıl Leyla yanlış yaptı yani. Ama oğuz kendi sulandi. Leylanjn da meyli biraz vardı.. necla da madem tekrar onu isticekti neden ayrıldı ki Yorumla
Ozzy1298 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Cidden anlamıyorum evrenden o kadar milyar erkekten kardeşinin eski erkek arkadaşı mı kaldı? 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Dizimi cekiyorsunuz 1 1 Yorumla cannotflybee +1 yıl ahahahahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır olmaz.
Deli misin yaaa: dusunsene adam ikinizi de goturmus olacak🥶🥶
😂😂
olur ama kardeşinle aranın açılmasını göze alacaksın
Afedersinde o çocuk ikisiini birden halelttim kafasında dur yani saçma
Ayrılma nedenlerine göre bu sorunun cevabı değişebilir
Yaprak Dökümü’ne dönmesin dikkat edin de
Zaten yaprak dokumunden dolayı sordum sjdjskd normal mi sizce diye
Fazlasıyla anormal
Leyla yanlış yaptı yani. Ama oğuz kendi sulandi. Leylanjn da meyli biraz vardı.. necla da madem tekrar onu isticekti neden ayrıldı ki
Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Cidden anlamıyorum evrenden o kadar milyar erkekten kardeşinin eski erkek arkadaşı mı kaldı?
Çok fazla konulu izlerseniz böyle olur
Anormal olur olmaz
Dizimi cekiyorsunuz
ahahahahahaha
Yaşlar kac