Uzun zamandır yanlızım
İşimide evden yürütüyorum
Bazen haftalarca sosyalleşmiyorum
Zaten içimdende gelmiyor
Bazen midem bulanıyor gerçek anlamda Yanlızlıktan ama yinede hiçbirşeyi değiştirmek istemiyorum
Yeni insan tanımak yük geliyor
her şey güvenilmez ve sahte geliyor
Düzenli olarak boşluk hissedip savaşıyorum
Aklım kendini zehirlemeye başlıyor bazen
Yanlız yaşayanlar siz alışabildiniz mi buna
Neler hissediyorsunuz merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl- Eğer sorumluluk alabilecek maddi ve manevi güce sahipsen bir hayvan sahiplenmen çok iyi olur. Özellikle köpek sahiplenmeni tavsiye ederim ki onunla uğraşması daha zor. Her gün muhakkak dışarıya çıkıp beraber yürüyüşler yapmanız ikinize de çok iyi gelecek ve keyifli bir aktivite olacaktır.
- Bakamam diyorsan müsait zamanlarından turlarla seyahatlere katılıp hem yeni yerler görüp hem de turda arkadaş edinebilirsin.
- Kurslara katılıp ilgi alanlarına yoğunlaşıp ortak bir paydada buluştuğun insanlarla arkadaşlık kurabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınlara yalnızlık bence daha zor ve katlanılmaz geliyor. Erkeklere genelde çok zor bir şey gibi gelmez. Tabi bunu ilişkiler anlamında söylüyorum, arkadaşlık anlamında değil. Zaten arkadaşlık dediğin şey de karı koca ilişkisi gibi, çok uğraşılarak yapılacak bir şey değil. Basit bir şey... Senin burada içten içe çektiğin yalnızlık daha ziyade sevgili veya bir eşinin olmamasından dolayı olan bir şey diye düşünüyorum. Bunu da birincisi yalnızlığın öcü gibi gösterildiği bir kültürde yaşamamıza rağmen yalnızlığın kötü bir şey olmadığıyla ve ikincisi de bunu samimi arkadaşlıklar kurarak ve severek yapabileceğin başka uğraşlar/fobiler bularak atlatabilirsin...
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Ben uzun zaman yalnız yaşadım. Hiç böyle şeyler yapmadım. Evet hissettim. Sanki hep yalnız kalacakmışım gibi ama kısa sürede atlattım. Kendi ile eğlenebilen biriyim ben. O yüzden yukarıdaki ruh halini anladığım gibi bazen abartıldığını düşünüyordum. Ancak yalnız uzun süre kendi ile vakit geçirmeyen bilmez bilemez. O yüzden bu durum ile baş edebilmek biraz da kişisel özelliklerinize ve mizacınıza da bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Rahat insanlar her ortama zıplayanlar için neşe keyif verirken
Bizim gibi manayı az ve öz bulan bireylerde ters tepebiliyor sanırım
+1 yılYalnız yaşamanın verdiği boşluğu doldurmak için kendinize yeni ilgi alanları bulabilir, hobiler edinebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Her zaman için şunu söylerim evlilik düşünüyorum diyen insanlar ilerde böyle yalnız kalacaklarını düşünmeleri gerekiyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
67Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olabilir samimi böyle cana yakın arkadaş gadası
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle aslında çok şanslı olduğunun farkında değilsin. Kalabalık ama toksik bir ortamda yaşamak zorunda olan binlerce insan var. Evet yalnızlık belki zor olabilir ama çok güzel bir şey. Evde yapabileceğin bir sürü aktivite var. İlgi alanın hangisiyse onu yap. Aç müziği dans et, düzenli spor yap, dizi izle, yürüyüşe çık, kitap oku vs vs. Bunları biliyoruz hepimiz ama yapmıyoruz bu yüzden sorun yaşıyoruz. He şunu da unutmayayım, sakın evcil hayvan sahiplen diyenlere aldırış etme. Seninle bur bütün oluyor ve kaybına dayanamazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunları yapmadığımı kim söyledi 🙃
Bir kedim ve köpeğim var
Ölecek diye sevmekten hiç kaçmadım
Anamı 12 yaşımda gömmeme rağmen.
Ve birgün bitecek diye hiçbişeyden korkup kaçmadım
Kim bilir ben ölürüm üzülen köpeğimle kedim olur belki
Hayat bu
Korkarakta yaşanmaz- +1 yıl
Evet öyle ama bir bağın oluyor ben hassasım o konuda herkesi kendim gibi sanıyorum.
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnizlik uyusturucu gibidir. Yalniz kaldikca alisiyorsun. Zamanla herseyi ve herkesi red etmeye basliyorsun. O suratsiz herseyden memnuniyetsiz neneler dedeler olur ya, ona donusuyorsun. Bir an once yalnizliktan kurtulmazsan neler kaybettigini yillar sonra anliyorsun. Yalnizlik bir ilacmidir? Yoksa hastaligin ta kendisi mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 🙏
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba bende senin gibiydim yalnız yasamakdan daha güzel bişey yok yalnızlık kafa dinleme dert yok taşa yok sevgili yok trip yok yok da yok tüy gibisin hafif sonra normalden daha hafif sonra aşırı hafif insanların bakış açısı sana muhtemelen tek kadın yanlız yaşıyor ne yapıyor diye bakıyorlar erkeğe ise başı beledami acaba bı zarar gelir mi diye bakıyorlar komşuların sana kısmet bulmasi felan başlıyor sonra sana tavsiyem evden cik yani sabah veya akşam gideceğin bı işin olsun tamam digerinide yap ama part time bile olsa ise git işten gel yorul yorulduktan sonra rahatlmayi iste
Bende uyku sorunu başlamıştı hiçbir ses beni uyandiramiyirdu00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoş zamanlarını değerlendirmek, kafanı dağıtmak ve en azından farklı arkadaşlar edinmek için bir hobi kursuna veya günlük olarak düzenlenen workshop etkinliklerine katılabilirsin.
İlla hayatına birini al demiyorum. Ama en azından elinde maddi imkan ve zaman varken, bunu farklılık yaratmak için kullan. Sana iyi gelecektir.10 Yorumla 25 Yaşımdayım kendimi bildim bileli hep yalnızım sosyal hayatım az var arkadaş çevrem pek iyi değil bilmiyorum nereye kadar gidicek böyle diye gelen geçen sen adım atmazsan kimse sana yaklaşmaz diyorda adım atacak biri yok işte kısıtlı bir hayatım var çürüyüp gidiyorum orada
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. arkadaşların yokmu
kendini her anlamda kapatma yani hem dışarda ya da uyarsa madem evden çalışıyorsun netten ark edinebilirsin çünkü bu durum pek sağlıklı değil...
neticede iletişime ihtiyacı olan varlıklarız yanlızlık olabilir ama uzun süre olması iyi değil00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde sessizlik arıyorum bana huzur verdiğini düşünüyorum ama bazan duygulanıyor ağlıyorum bir çift ğöz, gülen bakışlar arıyorum sonra aman boş ver diyorum diyorum ama içim titriyor. Birilerine yaklaşmayı deniyorum pişman ediyorlar. Bazen yemek yapasım, yiyesim gelmiyor hatta hiç bir şey yapmak istemiyorum bazen hayallere dalıyorum sonra o hayallere gülüp, kendimle alay ediyorum öyle işte
03 Yorumla
Soran+1 yılBende böyleyim bazen günlerce düzgün bişe yapıp yemiyorum
Bazen mutfakta 3 çeşit yemek yapıyorum
Sonra soruyorum bunları kim yicekki
Olsun diyorum
Çöpe dökeceğim zaman geliyo
İçim buruluyo
Eskiden ailem yarışırdı tencerede son kalan yemek için
Ne diyeyimki vardır rabbimin bir bildiği
Hakkımda en hayırlısı
Soran+1 yılHakkımızda*
Cevap sahibi+1 yılSiz de geçmişe dair Özlem de var sanırım. Benim özleyecek bir geçmişimde yok! Aynen hayırlısı diyelim
Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. çok fazla insandan kazık yemişsin... geçmiş olsun
25 yıldır yalnız yaşayan biriyim ve sürekli eğlenceli zamanlar çekiyorum zaman zaman kendime zaman ayıramıyorum kendime zaman ayırmak için ufak kaçamaklar yapıyorum. Çevrendeki insanları iyi seçmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesai bitip eve geldiğinde bazen bende çok boş hayatım olduğunu düşünüyorum. Sosyalleşsem bile sanki zaman çok hızlı geçiyor ve ben bir şey anlamıyor gibiyim. Zaman kavramı pek anlaşılmıyor. Yeni insanlar tanımak, birini tanımak için zaman harcamak bunları çok kafaya takmıyorum olursa ilerliyorum olmazda eğlenmeme bakıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte böyle zamanlarda kendini zorla da olsa sosyalleşmeye zorlamak durumundasın. Alışmak uzun sürmüyor merak etme 🤭
10 Yorumla yalnız yaşamak hem faydalı hem zararlıdır. Bende şahsen yalnızlığımla mutlu biriyim 2 3 tane gerçekten arkadaşım dediğim insan vardır. Bence 2 3 tane sağlam arkadaşlıklar kur ara sıra görüş onunda faydası olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yönleri de çok kötü yönleri de. insan konfor alanında çıkmak istemiyor hiçbir şeye tahammülü kalmıyor. kadın olsun erkek olsun kimseyi hayatına dahil etmek istemiyor
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle gidecek dedim kabullendim
Bu başta iyidi ama bazen ürkütüyor
Cevap sahibi+1 yıldedim ya her zmn iyi değil. en çok ya bana bir şey olursa ne yapacağım korkusu vardır
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Günlük olarak dışarı çıkmalısın
Sadece market vb görme
Her gün dışarı çık
hiçbir şey yapmasan bile yürü
Spor gibi her gün gidebileceğin bir ortam bul
Eski arkadaşlarını ara
Böyle gidemez00 Yorumla
+1 yılUğraş bulamıyorsan Eğer kesinlikle hobiler bulmak zorundasın onları da bulamıyorsan bir kadın ya da bir erkek olmadan boşluk doldurulmaz kavga olacak dürüst olacak aşk olacak sevgi olacak stres olacak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılUzun süredir yalnızım. 5-6 yıl oldu. Tek dostum bana kedim. İnsan gerçekten sosyallik arıyor. Eve tek girip çokmak byerden sonra mental çöküntü oluşturuyor. Alışamadım.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Sevişmeyi denedin mi? Aşık olma, düzenini bozma ama hayatına en azından bir kişi al çağırdığın zaman gelebilecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBoş işler bunlar bir de yara aça hadi bi de arkasından iyileş o 5 manita yapsın üzerine sen hala uğraş dur
Yanlız bir kadına bunlar lüks üzülmek lüks arkadaşım
Düşmek lüks
Düşemezsin ne babana dersin ne kardeşine 30 unda ben yanlış tercih yaptım üzülüyorum diye
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. illa biri olacak diye bişey yok sen kendine duvar ormussun ondan yoksa yalnizk en güzeli bir deniz kenarında kahve ya da çay içmek yürüyerek yeni yerler keşfetmek bile insanı mutlu eder
00 YorumlaYanlız yaşayan insanlar bu konuda çok haklı.. yanlızlık bir süre sonra sendrom yaratıyor.. hayatı böyle kabul edip kimseyi istemiyor.. zor..
04 Yorumla
Soran+1 yılBravo içimi okudun
Tam bu evredeyim
Soran+1 yılÜzgünüm
Onun için bile yok
Çok ağladığımda ya da üzüldüğümde
Hiç omuz yok
Kendi kendime..
Aslında arasam bulurum ama bu döngü bitmiyorki onlarda bıkacak nereye kadar
Çok uzun süreli salt yalnızlık insanı yorar ve tüketir. Hayatına anlam katabilecek insanların varlığından yoksun olmak monoton ve heyecansız bir hayata iter insanı.
00 YorumlaMerhabalar
Ailenle aran nasıl sosyalleşmek kafeye gidip çay kahve iç ortam değiştir yenilikler yap010 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl boyunca günde 5 prztc 2 dideral 1 uyku 2 kalp ilacı içtim
Tedavim yeni bitti
Büyük travmalardan çıktım
Ama sorun sosyalleşmeler değilde aslında
Boş gelmesi kafamı açmıyor insanlar zamanın bambaşka evresindeler sanki
Nasıl desem dünyevi zevkler mal mülk
Seyahatler
Geçici şeyler konuşuluyor ben zevk alamıyorum buruk hissediyorum ve daha yanlız
Soran+1 yılEvet ama sana ihtiyacı var bunu biliyorsun?
Dideral çok ağır bir ilaç değil
rahatça bırakırsın ilerde
Benim içtiklerimin yanında çekirdek bile değil
Öyle yapma ya hele ki kadınlar için sosyalleşmek çok ddi ihtiyaç.. Bira sohbet muhabbet komşuculuk yap
00 YorumlaAynıymışık bu konuda tekim sanıyorudum, sıkıldıgın seydende vaz gecemiyorsun bazen konforunu terk edemiyorsun, ama böylede nereye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher tanıdığın insana sevgili olma potansiyeli olarak bakmamalısın, iş yerindekiler arkadaş değilidr, arkadaş seçeneklerden senin seçtiklerindir. zorunlu olarsk bir arads bulunduğun insanlar arkadaşın değildir
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanla doğru zamanda sosyalleşebilirsen Yalnızlıktan kurtulursun acele edip yanlış tercih yapma Bazen yalnızlık daha iyidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalnızlık baba göre güzel şey seviyorum yalnız olmayı ama herşeyin olduğu gibi bununda fazlası zararlı
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık keyiflidir. Kendinle arkadas olmuşsun müthiş tadını çıkar
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldum ama beni yansıtan benden başkası değil
Bunu düşün biraz
Gerçeklik algısı bulanıyor- +1 yıl
Peki istegin nedir?
Soran+1 yılGerçek şeyler
Sahtelikten etimle kemiğimle nefret ettim
her şey herkes ilizyon ve matrixteymişiz gibi geliyor artık.- +1 yıl
Zaten öyle biz Ruhani varlıklarız. 100 yıl dünyada yaşayan bir bedenin Gercek hayatta yaşam süresi sadece 3 dakika matrix’e hoş geldin
Soran+1 yılEvet sorun bu değil hoşdabulmuştuk ama
İnsanlar tekrar ilizyona giriyor
Yalan çıkar menfaat ve ben çok çabuk anlıyorum bıktım kısacası- +1 yıl
Hayatın gerçekleri çok takılma insanlara
Soran+1 yılİşte önemsemezsen sorun yok bende öyle yapıyorum
Ve yanlızım 🙃- +1 yıl
İşte aynıyız😬😉
Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Zor olanı seçmişsin bunun sonu yok maalesef anlık da olsa bi selam verip hal hatır sorduğun birisi olmalı hayatında
00 YorumlaYalnızlık çok kötü bir şey Allah esirgesin babama bir şey olsa bende tek kalacam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Yalnızlığa alışınca bırakmak istemezsin. Güzel bir duygudur tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılyalnız yaşamak çok iyiiii işte ya gerek yok bence boşluk doldurmaya
00 YorumlaBen 17 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Yinede birileri ile sohbet ediyorum sanaldan bile olsa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Tadını çıkarmayı bilsen harika bir lüks aslında. Son 5 senedir falan gayet memnunum hayatımdan
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişiyle olmaktan ise yalnız kalmak çok daha iyi
00 Yorumla
+1 yılzor olsada insan zamanla alışıyor ama değerli hissettiren insanlar olmalı derim tanımak isterim sizi
00 Yorumla
+1 yılmaalesef Aynı Durumdayız inanki
00 Yorumla
+1 yılBunu ben 3 senedir yaşıyorum saçma sapan hal alıyordum son zamanlarda biraz farklı aktiviteler yapmaya başladım araba aldım gezmeye başladım biraz rahatlıyorum gibi danada bazı tavsiyeler verebilirim istersen ulşırsan
02 Yorumla- +1 yıl
Kafanı dinleme çok derim çok güzel hayat akıp gidiyor
- +1 yıl
Yardımcı olmak isterim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke ben de yalnız yaşasaydım. Toplum içinde yalnız olmak daha kötü.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle derdim :) ah ah
Cevap sahibi+1 yılAbla benşm bir arkadaşım bile yok. 20 yaşıma geldim ot gibi yaşıyorum. Ailemleyim ama sanki ayrı bir dünyada sıkışıp kalmışım gibi. Ayrı bir evde sanki özgür bir kuş gibi yeni bir hayata uçacakmışım gibi hissediyorum. Belki de yanılıyorum.
Soran+1 yılUçacaksın elbet
Ama kanatlarını sağlam tut
Vuran çok olacak muhtemelen ya da zincirlemek isteyen..
Eğer yerinde olsaydım
Hiç acele etmez ailemin keyfini sürerdim
Çok özleyeceksin emin ol her anını
Tadını çıkar derim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. yalanda olsa bi dost bi arkadaş bi manita yapmak gerek yoksa insan hepten bunalıma giriyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeyin farkındasın belli ki yapacağını da biliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılEn azından etrafında insanlar varken yalnız değilsin
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yaşıyorum ve keyif verici biraz sosyalleşmek iyi gelir.
00 Yorumla Evden ilişki yürüteceksen önce sanal arkafaşlığa başlayabilirsin. Devam etmek istersen gerçeğe taşırsın.
00 Yorumla
+1 yılİç dünya iç sıkıntılarını Tanrıya anlatabilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık güzel ama sevdiğin insanlarla bazen vakit geçirmek çok güzel
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen ayvayı yemişsin, boş ver.
10 Yorumla
+1 yılmerhaba hislerini anlıyorum istersen konuşabiliriz
00 YorumlaYanlızlık bir yere kadar hayatında birine guvenmelisin.
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık iyidir ama sıkıyor bir yerden sonra tam yalnızlık piskolojisine girmeden bir partner edin
00 YorumlaAnlaşabileceğin biriyle evlenebilirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zaman bende de oluyor, iyi anlıyorum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEve davet et bi erkek arkadaşını sonrasını izle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bende yalnız yaşasam
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle derdim
Ah özgürlük mis gibi dimi
Öyle olmuyor bebeğim..
İlişkinde bile şüpheli bakıyorsun bakılıyorsun çünkü yanlız yaşayan kadını Türk toplumu sevmiyor bundan emin ol
Ne kadar düzgün yaşasanda yanlış anlaşılacaksın
Bu ilki
İkincisi biraz duygusal olsan
Yanlız ve muhtaç görülüyorsun
Değilsen bile
3. Sü kimseye eğilmedin dik durdun ve haklısın
Başına buyruk zaten derler
Yani insanlar çok değişiyor bunu öğrenince
Ve ben düzgün bir ailenin okumuş asil bir kızıyım çıkıntılı abuk subuk zekasız şeylerim yok ona rağmen söylüyorum ve benim gibi yanlız bir çok kadın arkadaşımın yaşadığı şeyler
Yani emin ol çokta güzel değil
Birgün yanlız yaşarsa saklamanı öneririm
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim değerli bilgiler verdiğin için😊
Ama aile evinde de sosyalleşme olmuyo ve kimseyle tanışamıyosun şu an öyle bi şansın var. Peki dost dediğin kişilerle çıksan da mı aynı olucak?
Soran+1 yılİşte benim hayat hikayemde böyle başladı
Ailem izin vermezdi hiçbiryere hiç birşeye
Çok katı sevgisizlerdi
İş ev ve ev işleri hayatım buydu bende bana verileni güzelleştirip iyi bir iş sahibi oldum kariyer yaptım
Ama farketmez kural kuraldır yine değişmediler
Bende evlendim zaten huzursuz sorunlu aile durumları yaşıyordum bir de baskı e elimde avcımda parada kalmıyor
Sonra boşandım çiçeğim
Tahmin edersin neden olduğunu
Çünkü zaten baştan yanlıştı karmaşık duygusal süreçler doğru karar getirmezki
Sonra anlıyorsun..
Ailelerimiz temiz telli duvaklı gelin olalım ister
Ama gerçekten kendimizi bulup bunu yapmamızın gerektiğine inanmayı istemez çünkü işlerine gelmez
Kendini bulman için uçman gerekir
Ve uçarsan onların kontrolünde olmaz
Senin olur!
Kısacası sana benden tavsiye
Önce kendini keşfet tanı yaşa sonra biriyle evlen
Bunun dışındaki bir şey sadece zannettiğin olacak
Kendini tanımanın en iyi yolu yapmak istediklerini bir kağıda yazıp
Gerekirse herkese net tavrını koyup
birgün yapmak olmalı
Yanlız yaşamaksa bu
Seyahatse bu
İş kariyerse bu
Ki bence hepsi birden gerekli
Kendini bulmadan kimseye ömür hediye etme kısacası
Unutma bir tane hayatın var
Kendine yakıştığı gibi akıllıca özgür ve güçlüce yaşamanı diliyorum
Soran+1 yılBu arada dostlarında bir yere kadar bebeğim herkes iş güç çoğu ev varken çocuk kendi derdinde
Öyle düşündüğün gibi hep gez toz arkadaş sohpet kafası olmuyor zaten
Aşıyorsun bunları azaltıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşındayım ben şimdi iş başvurusu yaptım zaten ailem ayrı eve izin vermez biliyorum. Evlenip bir ömür pişman da olmak istemiyorum. Zaten dışarı çıkmadığım için seçenek de yok. Senin sıkıntı yaşadığın ikinci durum evlenip boşanmış olman çünkü erkekler farklı amaçla yaklaşıyo böyle olunca 🤦🏻♀️Yani aile her zaman insanın yanında olmayacak ve bende kendi hayatımı kurmak istiyorum. Sen böyle anlatınca ki sonuçta tecrübe ve ders aldığın konular yani biraz çekindim açıkçası ayrı eve çıkma konusunda. Hani işe girince karışamazlar mantığı vardı bende şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyo bilmiyorum 🙃
+1 yılAlıştık be
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonfor alanından çıkman ruhuna iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazın gel tatıle atla denız kum vs msıafr edeırm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynı durumdayız 😑
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yalnızlık maalesef eninde sonunda sorun oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa öylemi afferim ozaman size
00 Yorumla
+1 yılBu gidişle konuşmayı bile unutursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum zaten
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Çok zor Allah kolaylık versin
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi