Yakınlarınızın doğum gününü unutur musunuz? Pasta hediyeyi es geçtim doğum günün kutlu olsun demek zor mu sizce? Bugün unutulur mu? Zor günler geçiriyorum , desteklenmek yerine en yakın arkadaşım tarafından unutuldum 🥹.. siz olsanız ne hissederdiniz?
Unutmam tabii ki beni silip atan çocukluk arkadaşımın bile her sene 10 ocak'ta doğum gününü kutluyorum mesaj atıyorum hâlâ mi hatırlıyorsun diyor o hâlâ kutlamaz ama benimkini
Hayatımda yıllardır olmayan insanların bile doğum günlerini hala anımsıyorum. Ancak olay bu değil olay unutulsa bile onun açığını kapatabilmekte. Bir insan doğum gününüzü bilse, hatırlasa bile sizi çok derinden kırabilir. Değerler bazen böyle küçük şeylerle ölçülmez benim nezdimde ❤️🩹
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana göre küçük şey değil. Mevzu hediye veya pasta kesmek asla değil. Sadece iyi ki olduğunu hatırlamak başkalarının hatırlamasını istemek. Neticede bende bir insanım ve değer görmek istiyorum her insan gibi
Değer görmek isteğinde oldukça haklısınız ve değer görmeyi hakediyorsunuz da herkesin kendi yaşantısına göre fikirleri var diyelim. Doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere 🎂