İnsan sevdiğinin hiç doğum gününü unutur mu?

Eski sevgilimin bir ton sorunu vardı aslında 2 seneden fazla çıktım onunla. Maddi durumu iyi değildi. İnsan hiç sevgilisinin doğum gününü unuturmu. 2 sene boyunca bekledim o ya hep unuttu ya da bana değer vermedi desem yalan olur tam olarak bilmiyorum. Ben onun önem verdiği özel günleri hiç unutmadım. Kutladım her zaman. Sadece bir kez kutlamadım onuda bilerek bir afra bitafra yaptı ona benim doğum günümü sorduğumda gözleri dolmuştu. Bir sene daha bekledim gine kutlamayı unuttu. Ogun koptu aslında insan değer verdiği insanın doğum gününü unuturmu acaba. Sevgililer gününde onun için bir şeyler yaparsın ya da başka günlerde değer verdiğini gösterirsin. İnsanlar senin sevgilin sana neden bişey almıyor dediklerinde durumu iyi değil bir gün alır derdim. Sen onun için her şeyi yapıyorsun o sana neden bişey almıyo dediklerinde susardım. Onada anlattım tamam dedi. 2 sene boyunca bu baskıyı çevremden gördüm. İnsan fakir olabilir ama değer verdiği insan için hiç bir şey yapmazmı bir bileklik bile kendi eliyle yapıp verebilirdi. Acaba ben yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar...
İnsan sevdiğinin hiç doğum gününü unutur mu?