Eşim beni sadece evdeki görevler için mi seviyor?

2 çocuğumuz var erkek ikisi de sorumlulukları haliyle fazlaca. Ufak oğlum konuşamıyor terapilerle geçiyor zamanım. Okul iş yemek ramazan temizlik hepsi bende. İlk gün bayilma evresine geldim hem oruç hem yoğunluktan ötürü. esim evden çalışıyor çalıştığı günler oruç tutmuyor. Haftasonu işte tutmaya gayret. Dun onla cok kötü kavga ettik konu cocuklardi. Evi dağıtıyorlr ben topluyorum sorumluluk hepimizde olmalı diyorum evde. Tabi baba yapacak ki cocuklarda örnek alsın. Konu başka yerlere gitti. Buyuk oglum 1. sınıf 6 yaşında. Onun yazısına baktın mi hic ilgilenmiyorsun ben yapıyorum demeye basladi. ki çocuğum cok hiperaktiv masa başında oturmayı sevmiyor farkindaym diğer sorumluluklardan ona zaman gelmiyor ve sen babasisin ilgilenmissn ne olmus ki dedim. Konu uzadıkça uzadi evde yaptığım seyler görülmüyorms demek ki dedim aksam sahur tabagi hazirlamadm ona. Mesaj attim kalkacaksan tabagini hazırla kendin. Sahur vakti kalktı boyle dolaptan bisiler yedi uyudu. Sabah işe ikindiye kadar uyudu resmen yemek yaptım temizlik vs hic konusmadi benle sonra geldi sana kızgınım ama yemek güzel olmuştu diye. Sahur tabagi hazirlamadm diye tripliymis. Her zaman yapınca mecburuz gibi davranılması beni benden alıyor. Ne var gönlü hoş kilsan. Bende kendimi kötü hissetmesem bu denli. Hala konusmuyorum onla hic bisi olmams gibi davranıyor. Onarmadan

Eşim beni sadece evdeki görevler için mi seviyor?