arkadaşlar selam .ben evliyim 3 yıllık .eşimle severek evlendik .eşimin işi maaşı iyi evi arabası herşeyi vardı evlenirken hiç para sıkıntımız olmadı benim çalışmamı istemedi .ihityacımız yok şükürler olsun ben evdeyim .şimdi geçenlerde arkadaşlarımla konuşuyoruz kendileri çoğu çalışıyor ve evli .kusura bakmayın ama siz ev hanımları nasıl vicdanınız rahat ediyor falan dediler .bende neden dedim .eşin çalışırken sen ondan para alıyorsun falan filan .bende öyle kaldım .çok üzüldüm ben eşimi sömürdüğümü düşünmüyorum .asla pahalı birşey istemedim eşimden kendi yapar sağolsun bende evimde işimi hiç eksik etmem yemeği ütüsü herşeyini en mükemmelini yaparım .her gün 4 çeşit yemek yaparım tatlısı tuzlusu herşeyi hazır gelir önüne .severek yaparım tabi bunları eşimi sevdiğim için .eşime söyledim böle böle dediler üzüldüm dedim hayır asla dedi ne alakası var saçmalama falan ama yinede içime dert oldu .ben eşimi canımdan çok sevdiğim varlığı sömürüyor muyum?3 aylık hamileyim bu arada şu an .
Cevabın nedir?
Ah Yengem Benim Ya Sen Bayanları Bilmiyormusun (Sözüm Meclisten Dışarı) Dedi Kodu Kazanları Hiç Malzemesiz Durmuş Bu Kez Senin Yanında Seni Malzeme Yapmışlar İçine Kıskançlık Ve Çekememezlik Artı Birazda Hasetlik Katmışlar Yengemin Moralini Alt Üst Etmişler Olay Bu .
Sana Bi Kardeş Tavsiyesi Verimmi Yenge :
İnsanların Ağzı Torba Değil Büzemezsin Hani Derler Ya Kedi Ulaşamadığı Ete Bozuktu Zaten Dermiş Onun Gibi Sen Çalışmıyorsun Onlar Çalışıyor Senin Gibi Olmak İstiyolar Olamadıkları İçinde Seni Mutsuz Ediyorlar .
Bak Ne Güzel Enişteyle Birbirinizi Seviyosunuz Sen Sunman Gerekeni Sunmuşun Artı Enişte Döndüremiyo Olsa Evi Şunu Derdi Emin Ol
Hanım Çok Sıkışığız Yürümü Maddi Gelir İyice Düştü Falan Sende Çalışırmısın Gibi Belli Ederdi .
Evlilikler Arası Çekememezlik Fitne Hep Olur Nolur Bak Sana Yalvarıyoruum Böyle Şeyleri Takma Hamilesin Bayanlar Hamilelik Dönemlerin Ap Ayrı Bir Duygusaallığa Masumiyete Bürünürler Bu Muhteşemliği Eşinle Birlerte Hoş Sohbet Duygusal Anlar Yaşayarak Ölümsüzleştirmek Varken Saçma Sapan İnsanların Sözlerine Aldırma Senin Mutsuzluğun Enişteyide Üzer Karnında Ki Yeğenimi De Üzer Sağlığını Etkiler Nolur Üzülme Onlar Boş Boş Konuşurlar Hep Hasetlik Ya Yarın Öbür Günde Hamilesin Eşin Senle Az İlgileniyordur Yada Az İlgilenir Gibi Bu Söz Üzerine Öyle Bişe Yokken Olmicakken Bile Boşu Boşuna Üzülmüş Olursun Arkadaşın Dedi Ya Lütfen Bu Aralar O Arkadaşlarına Dikkat Et Diğer Arkadaşlarına Da En Azından Hamileliğin Bitene Kadar .
UNUTMA SEN SÖYLENENLERLE ÜZÜLÜRKEN ONLAR MUTLULUKTAN UÇUYOR HALİNE .12 Yorumla
Soran+1 yılinsan sinir oluyor ben eşime yani sevdiğim adamı nasıl sömürürüm bu nasıl birşeydir hangi ahlaka sığar bu çok çirkin ben konuşmam artık onlarla haklısın kıskanıyolar
- +1 yıl
Ya Zaten Şöyle Bi Dışardan Kuş Bakışı Uzaklıktan Bak Olaya Yengem
Bir İnsan Eşini Nasıl Sömürebilir Senin Malın Onun Onun Malı Senin İnsan Kendi Malını Nasıl Sömürebilir He Sen Erkek Olsaydın Olay Yüz Seksen Derece Değişirdi Çünkü Erkek Eşini Çocuklarını Bakmak Zorunda Rusların Kültüründe Vardır Erkeğin Yatıp Bayanın Çalışması .Çekememezlik Çok Berbat Bişeydir Helede Birbirinizi Seviyosunuz Severek Evlendiğiniz Biliniyor Ya Tam Bir Hedefsin Sen Bebişinin Tatlı Tekmeciklerini Bekle Yeter .-)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
u +1 yılSanırım hamileliğin dolayısıyla biraz hassasiyet gösteriyorsun. Bu konu takılmanı, üzülmeni gerektirecek gerçeklik payı olan bir şey değil. 14 yıllık evliyim ve eşim çalışmıyor, bugüne kadar bir an olsun bile sömürüldüğümü düşünmedim. Bu ailenin tercihidir, herkes istediğini düşünebilir.
Burada ev hanımlığını şöyle böyle diye övmek de hem çalışıp hem de evinin işlerini yaparak çocuklarıyla ilgilenen çalışan kadınlara haksızlık olur. Kadının çalışıp çalışmaması ailenin tercihidir ve önemli olan huzurlu ve mutlu olarak istenen yaşam standardına sahip olabilmektir. Gerisini salla gitsin.54 Yorumla
Soran+1 yılben çalışan kadına saygı duyuyorum çalışan kadına eşi yardım etmek zorunda zaten .etmiyorsa o o adamın vicdansızlığı olur .çalışmakda ev hanımlığıda kolay değil .evde iş yapmakda zor
- +1 yıl
Önemli olan da kadının çalışıp çalışmaması değil, çiftin mutlu olup olmamasıdır. Elalemin düşüncelerini bu kadar takma. Önemli olan senin eşinin düşüncesidir.
Soran+1 yıltabikide aile arasında olan şeyler bunlar ikimiz arasında .eşimin parası olmasa didinse sürekli yetiştiremese bende girer çalışırım bir yerde zaten üniveriste mezunuyum ama öyle bir durumumuz yok halimizden memnunuz çok şükür
- +1 yıl
Ne mutlu size işte. :)
+1 yıl
bilinçli birine benziyorsun..böyle bir soruyu sormanı yadırgadım ama hamileliğin hassasiyetine bağlıyorum..diğer yorumlara bakmadım ama bir kişi bile çıkıp senin durumun için olumsuz bir cümle ederse kıskanıyordur emin ol..bayan ise seni ve mutluluğunu erkek ise eşini ve mutluluğunu..
arkadaş dediğin o dallamalara gelince kesinlikle ya mutsuz ya evde kalmış kız kurularıdır..aklı başında hiç kimse eşini sömürüyorsun diyemez kısaca..
yatakta mutlu ediyorsan,iyi anlayışlı bir eşsen..evle ilgiliysen koy gitsin başkası ne demişe..iyi de bir anne olman dileğiyle..
bu arada asıl sen kendini sömürtme ne eşine ne arkadaşlarına..ha bide kenara para koymaya çalış..ne olur ne olmaz de her zaman..01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım katılıyorum
arkadaşın senin yerinde olmak istemiş bence herkes evinde olup eşine daha iyi şeyler hazırlamak ister ayrıca hamileymişssin zaten bu saatten sonra istesende çalışmak olmaz ufak bebek bakmak çookk zor birşey gece uyumaz ağlar gündüz evin işleri falan sakın kötü bişey düşünme ayrıca zamanında annemizde çalışmadı babamımı sömürdü bu büyük bi saçmalık ve bir sürü kişi bu şekilde hem sen çalışsan yeni evliyken kıskançlıklar doğururdu onu giyme ne yapıyorsunuz işyerine gelicem gibi ve ister istemez tatsızlık olurdu boşver hiç kimseyi düşünme sen gönlün ferah olsun allah sağlıklı sizlere hayırlı bir evlat verir inşallah..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet benim eşim zaten çok kıskanç biri .teşşekür ederim canım iyi dileklerin için
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
38Cevap
saçmalama delirdinmi sen onlar kıskançlıklarından öyle demiş sana kocanın parasını sokaktaki insan yemeyecek tabiki sen yiyeceksin . hem sende evde çalışıyorsun kolaymı yemekti ütüydü .bunlarda çok zor işler . sen delisin onlar gerçekten kıskançlıklarından öyle demişler . onlar dışarda çalışıp para getiriyosa sende evinde eşine dört dörtlük hizmet sunuyorsun hepsini ye kız helali hoş olsun :D
bende çalışmayı düşünüyorum ama baktımki eşimin durumu çok çok iyi o zaman çalışmam çocuğumu bakıcı eline bırakmadan büyütürüm kendimde evde ilgilenecek uğraşlar edinirim . ama normal biyaşantım olursa çalışırım katkım olsun yani bu herkesin kendi bileceği iş o arkadaşların seni kıskanmışlar tatlım geldiklerinde yorumlarımızı onlara okut :D13 Yorumla
Soran+1 yılartık görüşmeyeceğim tatlım zaten muhatab olmak istemiorum ben haklıyım çoğu yorum senin gibi burda .demek ki yanlış birşey yapmıyoruz biz aile olarak .insanlar okadar çıkarcı ve bencil ki artık kimsenin kimseye tahammülü yok .allah iyilerle karşılaştırsın senide inşş
- +1 yıl
Çok aklı başında bir yorum... Aynen katılıyorum dediğine. :)
+1 yılİnsanlar artık direkt ticaret kafası ile dusundukleri için karşılığüında para alamadıkları şeyleri çalışmak olarak gormuyorlar. Bir evi çekip çevirmek kolay bir iş değildir sen asli gorevını yapıyorsun. Ayrıca bir erkeği mutlu ve huzurlu kılan en büyük etkenlerden birisi eve geldiğinde onun için birşeyler yapan birisini gormektir. Ve eminim sana verdiği paralar veya sana yaptıgı harcamalar ona yukl degılde huzur ve mutluluk olarak geri donuyordur. Bos bogaz insanlar vardır hayatta. Herseyı yargılarlar yadırgarlar ama olaylara hıcbır zaman baska bır gozle bakmazlar at gozluklerı vardır onların herseye karsı sabıt fıkırlıdırler. Sen bakma onlara. Mutluluklar dılıyorum (:
10 Yorumla
+1 yılOncelikle Allah dogacak cocugunuzu anali babali buyutsun. Kesinlikle alakasi yok o calisip da sana laf edenlerin kadinliktan uzak kaldiklarini dusunuyorum. Bende nasip olursa maddi durumum iyi oldugundan dolayi esimi calistirmayacagim. Evde senin yaptiginin yarisi kadar is yapsa oper basima koyarim. Cunku dinimizde kadin evde utuden yemekten temizlikten asla ve katiyen sorumlu degildir. İstese yapmayabilir. Hatta ve hatta dogurdugu cocugu emzirmrk zorunda bile degildir. normalde sut anne tabiri ile gecen kadinlar bile kullanilabilir. Fakat bizim orf ve adetlerimize gore kadin evine baksa utusunu yemegini vs yapsa cok iyi olur. Ayrica da tebrik ederim kadin dedigin boyle olacak. Bende ilerde esim yemek yapmasa bile ona kizmayacagim. Zorunlulugu yok kalkar kendim yaparim. Yada ikigun o ikigun ben vs. duruma gore. Ama seni gercekten tebrik ederim. Esimin senin gibi olmasini isterdim. Somurmekte soz konusu olamaz.
00 Yorumlaasla! kadının görevi çalışıp ev geçindirmek değildir.o evinde kocasına hizmet eder çocuğunu en güzel biçimde yatiştirmek için emek harcar.eve para getirmek erkeğin görevidir.ben de istemem eşimin çalışmasını.bu yüzden annem çalışan kızlara bakmıyo bile.hep ev kızı arıyo:) sakı n öyle düşünme.kocan sana bakmak ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.ha belki yeterince kazanamıyo olabilir ya da borçlarınız olabilir harcamanız yüksek olabilir o zaman belki kadın isterse çalışabilir ama normal şartlara erkeğin geliri yetiyosa karısını çalıştırmasının mantığını anlayabilmiş değilim ben
00 Yorumla
+1 yılSen şu şeytanlara bak hele.Kızım onlar senin halini kıskanıyorlar.Ee tabii ki bunu sana açık açıkça da söyleyemezler.Ne yapacaklar?Kafanı bulandıracaklar.Buarada sende bunu yiyecek kadar safmışsın ki bunu kafana takıyorsun.Ne alakası var?Zaten normal düzen budur.Yalnız sana bunu diyen arkadaşların,bu kıskançlıktan dolayı kocanın altına yatarak bile onu ayartmaya kalkışabilecek karakterde olabilirler.Benden sana tavsiye o arkadaşlarınla ilişkini kes.Yoksa çok zarar görürsün.Bu güzel yuvanı hiç olan kıçı kırık iki salak yüzünden kaybedersin.Hiç gerek yok.Akıllı ol.Yuvanda mutlu mesut yaşa ve o arkadaşlarınla ilişkini kes derim.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın valla herşey beklenir allah korusun benim eşim onlara tenezzül etmez ama işte erkek sonuçta
- +1 yıl
Erkekte olmaktan da öte insandır.İlla ki seninle de tartışabilir.Gayet normaldir.Sonuç olarak iki insan illa ki %100 anlaşacak diye bir kaide yok.İlla ki arada çatlaklar olur.Ancak bu şeytanlar sizin tartışmalarınızdan dahi yararlanıp adama yaklaşmaya kalkışabilirler.Dediğim gibi akıllı ol.Yemişim arkadaşını.Yuva mı?Yoksa arkadaş mı?Bırak boş ver.Aman diyim kes ilişkini.Kocana da hissettirme bırak boşver.
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni kıskanıyor.. Ulan şöyle bi koca denk gitmedi ki çalışmaya İHTİYAÇ olmadan evde durayım diyordur bu şekilde konuşan biri..
kadınlara çalışmak başlarda güzel geliyor. Ekonomik özgürlük falan baya heyecanlılar ama çocuk sahibi olup artık evlilk falan rayına girince evde yatmak, rahatça alışveriş yapmak, huzur bulmak istiyorlar. Zaten işteki verimleri de düşüyor ve emeklilik günlerini sayıyorlar her gün.
erkeklere sorsan hiç de bundan şikayet etmezler . Yeter ki karısı ailenin gelirini zorlayan alışverişler yapmasın...11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yıloyyy ne güzel allah analı babalı büyütsün inş. ama kimseyi kafana takma otur tabi eşinin maddi durumu iyiyse sonuçta erkeğin işi evine bakmak..e çalışan bi bayan ister istemez eşini ihmal edebiliyo..hem sen değil eşin çalışmanı istemiyor.. o konuşanlar seni kıskandığı için böle demişlerdir.. otur evinde çocuğuna bak kimseye muhtaç etme istediğin gibi büyüt eğit bebeğini...ben çalışıyorumda ne oluyo ki sanki.. kimseye yine yaranamıyosun..
20 Yorumla
+1 yılBen kadınların çalışmasından yanayım ama eşlerini sömürdüklerini düşündüğüm için değil, ekonomik özgürlüklerinin olması gerektiğini düşündüğüm için. Durumun farklı maddi olarak ihtiyacınız yok ve çalışmanı da istemiyor bu durumda sana her imkanı sağlamak zorunda zaten. Ev hanımları da azımsanmayacak oranda çalışıyorlar bence. İkinizde durumunuzdan memnunsanız sömürü yok ortada. Keyfine bak.
20 YorumlaSenin ilk görevin ona eşlik etmek ve o senden bunu istediyse sende razıysan sömürme durumu falan yok..
Neticede sizin kendi tercihiniz bu eşin de sende memnunsanız kimi bağlar bu.. Onlar oturup kendilerine baksınlar.. Mesela sende onlara sizinde kocalarınız sizi sömürüyor o zaman diyebilirsin...20 Yorumla
+1 yılSen geç onun bunun ne dediğini. Eğer eşinle mutluysanız bi sorun yok. Sende eşine güzel bir ev hanımlığı, yatağında iyi bir partner, coçuğuna iyi bir anne, anne ve babasına iyi bir gelin, vs. ol daha çok emeğin geçmiş olsun. Aslında hakkıyla yapılırsa "ev hanımlığı en ağır meslektir ve bedeli ölçülemez."
24 Yorumla
Soran+1 yılbencede kesinlikle
- +1 yıl
Yalnız daha evliliğinizin başındasınız monotonlaştırmayın. Sen kendine iyi bak. Akşam eve geleceğinde sıradan giyinmiş olma. Hatta kışkırtacak şekilde makyaj yap giyin. İç kıyafeti bilmiyorsan bir bayan arkadaşından yardım al.
Soran+1 yılooo onlarda sıkıntı yok ben zaten çok kokoş bir hanımım
- +1 yıl
İstediği şeyleri keşfet hiç bilmiyorcasına uyğula. Ateşini hep sen söndür. Başkasına söndürtmeye mecbur etme.
+1 yılSaçmalama sakın kulak asma onlara en güzelini yapmışsın eşin de rahatsız değil. Eşin de senin bu halini seviyor ki seninle birlikte başkalarının seni kıskanmasını seni kötü hissettirmeye çalışmasını kendi problemin olarak görme. İçin rahat olsun. Allah bozmasın yuvanızı.
14 Yorumla
Soran+1 yılamin kardeşim
- +1 yıl
Allah bize de huzurlu bir yuva nasip etsin. Sevdiğimiz insanla mutlu olabilmeyi nasip etsin inşallah.
Soran+1 yılamin allah gönlünüze göre versin
- +1 yıl
Amin cümlemize Allah sizin de yuvanızı bozmasın çocuğunuzu analı babalı büyütmenizi bir ömür mutlu olmanızı nasip etsin inşallah.
arkadaşların nasıl arkadaş... hamile kadına bu laf denirmi... Ne mutlu sana maşallah.. eşini seviyorsun eşin seni seviyor. mutlu ol! ne güzel nazar değmesin.. sömürme olayına gelince.. hiç öyle bişi yok bence.. eşin demiş bunu sana bir. ikincisi demese bile yine sömürmüş olmassın asla..
13 Yorumla
Soran+1 yılkoca parası yiyor asalak falan diolarmış arkamdan şok oldum zaten bidaha asla görüşmem
Soran+1 yılkesinlikle aynen neler demişler aslak gibi yaşayamam nun gibi demiş biri neyse görüşmeyecem herşey beklenir bunlardan
elalem ne der diye düşünmeyin bence ama öyle düşünüyorsanız içinizde bir kuşku varsa çalışmak olarak değilde becerebiliyorsan amway dır avondur orflime dir o tür satış yapıp kendilerine yetebilen çok hanım var tabi becerebilirsen olmassa zaten eşine ayrı bir yük olur sonuçta hamilesin ne çalışması :D
12 Yorumla
Soran+1 yılyok eşim istemior çalışmamı asla zaten iyi durumumuz ama ne bileyim işte
+1 yılbak gizli bacım...öncelikle sen bir ev hanımısın.tamam çalışmıyorsun.ama evine bakıyorsun.çocuğun varsa ona bakıyorsun.eniştenin durumu iyi ise bunu istemesi normal.sana onu diyen bayanların eşleri senin eşinin maddi durumu kadar iyi de onlar zevk için mi çalışıyor?ona bakmalısın.ayrıca ne demek sömürmek.hangi erkek eşine sultanına cananına böyle bakar?adamın gücü yetiyorsa aslanlar gibi bakar.kendine haksızlık etme.sömürmek miş...yahu sen onun KARISISIN!
312 Yorumla
Soran+1 yılevet ama işte öyle dediler
- +1 yıl
ağzı olan konuşur.boşver.ayrıca sömürmek şöyle olur.maddi durumunuz yeterli olmadığı halde.adamcağz debeleniyorsa o zaman bu sömürü demektir.bu vaziyette olup da ama kocam izin vermiyoooo diyenleri duyar gibiyim.cevabım net;işinize öyle geliyooooo:)
Soran+1 yılbenim eşimin işi iyi zaten aile şirketimiz var .yani doğuştan şanlsı biri paraya ihtiyacı yok zaten olsa bende gider çalışırdım ne var ki
- +1 yıl
o zaman neden kafana takıyorsun.kadınlar kıskançtır unutma;)
Soran+1 yılevet kıskanç ama çokda acımasızlar hamile kadını üzdüler yani ben sömürüyor bile olsam şu hamile halimle yüzüme vurmaları acımaszıca .eşime söyledim o gülüyor bana büyütüyorsun salla diyor kime ne
- +1 yıl
hem hamilesin hem de hamile olmana ramen arkadaşların senin yanında pervasızca işkembeden laf sallıyor.ve sen onlara arkadaşım diyorsun...neyse hala sakinim...
Soran+1 yılyok artık arkadaşım değiller şeytan görsün yüzlerini
- +1 yıl
bravo.arkadaşın kocan olsun;)
Soran+1 yılöle zaten artık bundan sonra görüşmem .bide şöle demek istemiyorum ama arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyor bebeği olmuyor onuda kıskanmış olabilir benden önce evlendi ben daha sonra biz istemedik bir kaç yıl sonrada hamile kaldım işte
- +1 yıl
barçalar bütünü oluşturuyor daha ne diye üzüyorsun kendini?anne olacaksın ne güzel...gebeliğin keyfini çıkar boşver:)
Soran+1 yılorası öyle de yinede insan üzülüyor
- +1 yıl
o zavallılar için üzül...
+1 yılıyı de esınız ıstemız calısmamanızı kendıne yuk olarak gorse calısmana ızın verırdı maddı durumunuz da ıyıymıs alah daha da ıyılık versın harcamalarınız zora sokmuyorsa somurmeeden bahsedılemez kı severek evlendıgınız ınsanı asla somurmeyı dusunmessınız sız hayatlarınızıbırlestırmıssınız sızın aranızda artık paranın evın esyanın hıcbır maddı unsurun lafı olmamalı manevıyata sahıp cıkın yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor zaten maddiyat hiç konuşulmaz eşimle ben arasında .hatta kendi der daha çok çalışcam seni daha iyi yaşatıcam diye .biz çok severek evlendik zaten .ama baksana dış kapının mandalları ağzına sakız etmiş
- +1 yıl
bakın kendı agzınızla soyluyorsunuz dıs kapının mandalları dıye takmayın onları bence cekemıolar onlar...kadın kadını cekemez bılırsınız kolay kolay
Soran+1 yılaynen öyle .takmamak lazım da acaba doğru söylüor diye bi durdum düşündüm yani .ama yok siz haklısınız ben onun karısıyım herşeyini önüne getiririm severek yaparım yani bütün gün yatmam evde yan gelip
Paraya ihtiyacınız olsaydı eğer çalışman gerekirdi. Ama paraya ihtiycınız yok ve evde zaten oturmuyorsun ev hanımı olan bayanlar da evde çalışıyor ve çok yoruluyor. Bu yüzden kendini tuaf hissedecek bir durum yok ortada. Kocanın parasınıd sömürmüyorsun.
20 Yorumlane alakası var.siz onun eşisiniz.hayatını paylaştığı insansınız sömürme kelimesi çok yanlş.ama çalışmayı sizde düşünmelisiniz bence.eşiniz çok iyi olabilir.dört dörtlük olabilir.ilerisini kmse bilemez ama.kendi geleceğinizi garanti altına alın.ayakları üzerinde duran bir bayan olun lütfen.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama şu an hiç tecrübem yok .okul biter bitmez evlendim eşimle .yani deneyimim olmadan çalışamam sanırım .eşimde söyledim hayır dedi istemiyorum ama ben çalışmak istiyorum
- +1 yıl
şu an hamilesiniz zaten.lütfen böle insanlara eşinizle ilişkinizi anlatmayın hatta mümkünse evliliğinizi kmseyle paylaşmayın.ortada tabiki sömüre die birşey söz konusu bile değil.ama ben kesinlikle çalışmanızdan yanayın.lütfen yanlaş anlamayın beni.ama bundan 10 sene sonra ne olacağınızı kimse bilemez.çocuğunuzla bir başınıza kalırsanız kimsenin yanına sığamazsınz.ama ayaklarınızın üstüne basan bir bayansanız herşey daha farklı olur emin olun;)allah korusun dilerim böle şeyler yaşamazsanz..
içine dert olacak hiçbirşey yok çocuk olunca zaten çalışmaya halin olmayacak hiç, eşinin de bunu dert edeceğini hiç sanmıyorum hatta mutludur da takma kafana. artı senin evde yaptığın işler 1500 lirayı geçer o işleri dışardan birine yaptırsan kaça yaptırırsın çocuk bakmayı da ekle kendini kötü hissetcek hiçbir durum yok hamileliğinin tadını çıkar ;)
33 Yorumla
Soran+1 yılbence ksıkançlıklarından yapıyolar artık hiç görüşmeyeceğim zaten onları ne yapayım ben evim var çok şükür yuvam var eşim var bebeğim var bana yeterde artar bile
- +1 yıl
kıskançlıktan değil de şimdi kadınlarda moda oldu o çalışmayı çok iyi birşey sanıyorlar ama eğer evde buna ihtiyaç yoksa ne anlamı var evin de birsürü işi var. kadın çalışınca bu sefer her işe dışardan kadın çağırıyorlar zaten para oraya gidiyor ne anlamı var çalışmanın evinden çocuğundan uzak kalıyorsun bir de.
Soran+1 yılevet benim arkadaşım mesela öğretmen aldığı maaş zaten bebek bakıcısna gidiyor azcık kalıyor geriye ben eşime destek veriyorum diyor bide e zaten paran gidiyor bakıcıya temizlikçiye bilmiyorum bence çalışmak isteyen çalışsın tabi erkek engel olmamalı ama çalışmayan kadında eşini sömürmüyor
+1 yılsen sömürmüyorsun ama sömürüyor bile olsaydın inan biri gelip bunu suratına söylüyorsa kıskanclıktan çatlıyordur
ileride işi bırakırlarsa aynı kadınların, kadın dediğin evinde oturur diyip çalışanlara o... gibi bahsetmesini dinleyip salak gibi bunları dinleyip üzülmüşüm zamanında diyebilirisin10 Yorumla
+1 yılbu işlerin öyle net bi kuralı yok. eğer ikinizde halinizden memnunsanız bence sorun yok. sömürüp sömürmeme meselesi de değişken aslında. eğen eşin senin çalışmanı isteyip de sen çalışmıyo olsaydın o zaman onun gözünde sömürüyo olacaktın. ama anlattığına göre eşin sorun yapmıyo, halinden memnun. sen çalışmak isteyip, eşin çalışmanı istemeseydi o da senin insani haklarına aykırı, bu defa da seni sömürmeye gelecekti. şu an sorun yok ikinizde durumdan memnunsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılben çalışmak istediğimi eşime söyledim gururuma yediremedim o sözleri eşim asla çalışmamaı istemiyor öyle söyledi
- +1 yıl
şunu da söyliyim ama, çalışmak üretime katılmak senin için iyi olur. kendini daha huzurlu daha mutlu hissedersin. çalışmak istiyosan çalış.
canim benim ya. elbette somurmuyorsun. oyle sey mi olur. esin laf etmezken kimseye laf dusmez. bak sana tavsiyem evliligin hakkinda kimseye yorum yaptirma. kotu etkilenirsin. ayrica hamilesin. uzulmemen lazim. cidden cok salak arkadaslarin varmis. insan boyle soyler mi ya.
20 YorumlaAlakası yok..
İslam dininde kadının çalışması farz değil.. Ama erkeğin karısına bakması Farz...
Kadın eşi izin veriyorsa çalışabilir.. O da haram işlemeyeceği herhangi bir işte...
Hatta "Efendimize gelen bir hanım:
– Benim malım olmadığından sadaka verip de sevap kazanamıyorum! diyerek üzüntüsünü ifade etmiş
Efendimiz de üzülen hanıma:
– Senin evinde beyine hizmetin sadakadır, üzülme ! buyurmuş... " :)00 Yorumlahayir esin hakli sacmalma ... masallah iste ailene adamisn kendini ihtiyac yoksa niye calisasin ki ne güzel evine barkina bakiosun kocana yemekler yapiosun evini temizliosun bu sömürmek degilki erkek görevini yerine getirio kadin görevini yerine getirio ne güzel ... masallah size ... allah mutlulugunuzu bozmasin ... vicdanin niye rahat olmasin ... o senin esin ... valla cok imrendim allah mutlugunuzu daim etsin :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılallah sanada nasip etsin canım inşş .böle konuşmaları kıskandıkları için arkamdan neler neler demişler yeni öğreniyorum .eşimede açtım konuyu zaten bana çok kızdı sen diyelim çalşıyorsun dedi sanki ben senin paranı alıcam dedi .
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ona para kazanmaktan daha iyi şeyler yapıyorsun, ve ona da verebileceğin en güzel hediyeyi şuan karnında tutuyorsun. boşver milleti eşine iyi bak o senden başka birşey istemez. kırışık gömlekle işe gidip akşam eve geldiğimde bir sıcak yemek bulamamak parasızlıktan daha çok koyar evli adama
37 Yorumla
Soran+1 yılhayır biliorum ama ne bileyim birden böle dediler insanın içine oturuyor .
Cevap sahibi+1 yılher söylenene bakma sen, bir apartman da iki eş birden çalışan aile sayısı bir elin parmakları kadardır
Soran+1 yılya çalışsınlar ben neden çalışıorsunuz demiyorum ki havalanmaları çirkin
Cevap sahibi+1 yılbırak onlar çirkinlikleriyle kalsınlar, sen yakında iyi bir eş olmanın yanı sıra anne olmanın güzelliğini de taşıyacaksın
Soran+1 yılevet haklısın çok şükür allah herkesin kalbine göre veriyor
Cevap sahibi+1 yılinşallah darısı da bize ((:
Soran+1 yılamin kardeşim allah gönlüne göre versin
gören de türkiyede kadınların hepsi çalışıyo sanacak . nerde yaşıyo bu arkadaşlar. durumum iyi olursa eşimi neden çalıştırayım. eve geldiğimde eşim kapıyı açsa terliklerimi verse fena mı olur :D çok mu film izliyorum ne :D
34 Yorumla
Soran+1 yılyoo izlemiyorsun bizim evde öyle ben eşimin terliğinide getiriyorum çorabınıda giyidirrim oda bana yapar ayakların üşümüş der getirir çorap giydidir yani evliliğie böle sanki ortaklık mış gibi bakanlara garip geliyor bence .biz istanbulda yaşıyoruz ben üniveriste mezunuyum benim arkadaşlarımın çoğu çalışıyor üniversiteden
Soran+1 yılevet öyle olucak zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşların çok afedersin de ya çok kıskançlar ya da gerçekten mallar yani. bu eşinin ve senin kararın, onlara da bok yemek düşer. ayrıca hamilesin şu an, hassasiyetini onların da anlaması lazım. sen kapını kapattığın zaman, eşinle mutluysan gerisi vız gelir tırıs gider. bebeğine dikkat et, kendine dikkat et sen bu dönemde.
bu senin durumuna özel yorumum. genel olarak 3 kuruş parayı zor kazanan adamların namus şu bu ayağına eşimi çalıştırtmam arkadaş diye ortalarda delikanlılık taslamalarına, ya da "ben kadınım yia, kocam çalışsın bana baksın" diye şımarıklık yapıp bi de üstüne adamın beynini "maaşının yarısı kadar bile tutsa o ayakkabıyı istiyorum" diye yiyen kadınlara çok acaip tav oluyorum. bu evlilik değil, bi hayatı birlikte paylaşmak falan değil bana göre.
siz ikinci paragrafta bahsettiğim çiftlerden olmadığınız için, eşinle birlikte ortak kararınız olduğu için dediğim gibi üçüncü kişilere de bok yemek düşer. sıkma sen canını.00 Yorumlacimcimelere bak aklı sıra hava atacaklar sana hamile hamile ne calişması körmü görmüyormu hamile oldugunu ? kesinlkile sömürü falan söz konusu olamaz olsaydı esin evlenmezdi seninle ve bu esinin sorumlulugu yani seninle evleniyorsa bakmak zorunda sende kendine göre gereken kadınlık vazfieni göreceksin sen şu an psikoloijmen duygusal dönemlerdesin hiç takma bu arada allah analı babalı büyütsün :)
10 Yorumla
+1 yılçalısıp çalısmmak esın ve senın arandaki dıyalog... senın calımanı ıstemıyor ve senden buna razı ısen,ustune ustluk evdekı vazıfenı eksıksız yapıyorsan, haybeye para savurmuyor ve esını mutlu edıyorsan ,sen zaten fazlası ıle eşine destek oluyorsun demektir..
00 Yorumlabence kıskançlıktandır bi erkek olarak eşimin çalışmasını ben ıstemem cunkı ataerkil bi aile yapısında yetiştim bana göre kadınlar eline üç kruuş para geçince evde söz sahibi olmaya çalışıp sora ilişkiyi mahvediyorlar eğer eşin memnunsa çalışma bence hem haileymişsin allah analı babalı büyütsüün bence otur evinde çocugunla ilgilen :)
00 Yorumlaher gun 4 cesit yemegi merak ettim dogrusu :)
hayir ya somurmuyorsun,şu an hamilesin ya duygusalsin,bu yuzden bolesin.
ve arkadaslarin siz ev hanimlari demesi bu cumlede samimiyet nerde,nekadar mesafeli bi cumle.
takma onlarin dediklerine onlarami kaldi.onlarami kaldi
bende part time calisiyorum ama calismayan arkadaslarima asla ole bise demem..herkes kendi bilecegi bise ister calisir ister calismaz.
allahim ya nekadar sacma..niye demedinki annen de babani somurmus diye :)10 Yorumla
+1 yılAlakası bile yok ev hanımlığıyla gurur duy, sen ondan para alıyorsun ama yemek, bulaşık, çocuklar, herşeyleriyle de uğraşıyorsun... Modern salak gençliğin dediklerine kulak asma...
21 Yorumla
Soran+1 yıloff canım off insana kouyor işte böle denmesi
+1 yılbirileri sürekli konuşur...en güzeli gülümseyerek bakmak onlara...kimseyi ilgilendirmez 4 duvar içindekiler..ister çalışır ister çalışmazsın kime ne?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılsakın sakın takılma öyle şeylere. En ağır iş ev hanımlığıdır ve ücretsiz hizmet verir.Eşin bundan rahatsız değil üstelik seve seve yapıyor.Çekememezlik yapmışlar seni kötü duruma düşürmek istemişler sende inanmışsın..
10 Yorumla bir adamı akşam güler yüz ve dolı bir aodra çaloşmandan daha çok memnun eder. O kadınların haptığı pek çpk kadında olduğu gibi karşısındaki hemcinsini nasıl üzebileceğini düşünerek söylenmiş sözlsrden ibaret
00 Yorumlaişsizlik had safhada. insanlar işsiz diye evlenip yuva kuramazken bu söylentilere de uyma bence :) çalışan kadınlar da kendilerine ve eşlerine vakit ayıramamaktan şikayetçi. bence bu kapitalist düzenin bu çarkın bir dişlisi de siz olmayın.
00 Yorumla
+1 yılÇalışıp çalışmaman eşin ve senin kararın , kimseyi enterese etmez , gebeliğinden dolayı böyle hassas olman normal boşyere üzülme , bebeğinde hissediyor o da üzülüyor bilesin ...
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın hissederlemiş anne üzülünce bebekler oyy kıyamam ona yaa yavrum benim
yapma lütfen anladığım kadarıyla çok iyi giden bir evliliğin var. böyle şeylerle kafanı doldurup hem kendini hemde sana deger veren insanı üzme. bebeğinizle birikte mutlu bir gelecek dilerim :)
20 Yorumla
+1 yılO kadınlar sana özeniyorlar arkadaşım, boşver sen onları... Delinin ipiyle kuyuya inilmez, eşin çalışmanı istemiyorsa otur evinde...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılne alakası var onlar kıskanmışlar bence. çalışan biri olsan eşin belki şimdiki kadar rahat etmezdi ve evinde şimdi bulduğu rahatlığı da parayla satın alamaz.
10 Yorumla Hayır, anlattıklarınıza göre her şey güzel. Kafaya takmayın. İslami açıdan da erkek bakmakla yükümlüdür zaten.
42 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ne saçma insanlar var ya mantığa bakarmısın bakma arkadaşım sen bunlara kıskançlık yapıyorlar eminimki ihtiyaç olmasa onlar da çalışmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılff bilmiorum sinirim bozuldu
siz mutlu olduktan sonra gerisine p.. yemek düsüyor :-) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
30 Yorumla
+1 yılEşler aralarında karar vermişlerse dış kapının dış mandallarına tezek tüketmek düşer... Kimin ne dediğini boş ver sen evliliğine mutluluğuna bak bacım...
22 Yorumla
Soran+1 yılevet ama işte böle laflar beni üzdü içime dokundu sömürmek falan çok çirkin
- +1 yıl
Bu söyleyenlerin terbüyesizliği. Onlar o lafı edince sen diyemedin mi bizim geçinmemiz için iki kişini çalışmasına gerek yok her şeyimiz çok şükür var. Siz çalışıp yorgun argın eve gelip götünüzü dönüp yatarken ben eşim evine geldiğinde layığıyla eşliğimi yapabiliyorum diye... Sıkma bunlarla güzel canını bacım herkes konuşur bir kulağından girsin diğerinden çıksın. Canımsın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılo arkadaşlarından uzak dur seni kiskanmislar böyle senin kişi gibi bir eş nadir olduğu için artık yedirememisler salla canim cok gördüm böylelerini. kocam 2500 TL hercai maaş yatış çalışmam diyenin çok duydum
10 Yorumla
+1 yıleşinle mutluysan sorun yok. dışarıdakileri umursama
20 Yorumlakıskançlıktan söylemiştir, sen evde rahatsın o çalışmak zorunda ...
"benim gibi akıllı ve güzel olsaydınız sizde" de onlar düşünüp düşünüp üzülsün.32 Yorumla
Soran+1 yıl:)
ya ne saçmalıyorsun o salak arkadaşın seni çekemiyor. para sıkıntısı çekmedikten sonra çalışmaman heleki hamileyken daha doğru. anlaşılan sen eşini eşin seni çok seviyor. o zaman seni çekemeyen insanların söylediklerini neden kulak asasın ki.
10 Yorumla
+1 yılYemek ütüü çocuk yapıyorsan sömürmüyorsun demektir
ama yemek yapmayap yan gelip yatarsan hergün ama hergün gezmelerlerde olursan aldatırsan işte buna sömürmek denir..
Ama senin bu durumun Ayakta Alkışlarım :)12 Yorumla
Soran+1 yılne aldatması allah korusun aldatmayı şerefsiz kadın yapar .tabiki evminin işini eşimin yemeğini yapıcam ben severek yapıyorum zaten yapmazsam rahat edemem temiz işe göndermezsem benim içim rahat etmez .3 yıllık evliyiz her sabah kalkıp kahvaltısını hazırlarım çok hasta olduğum zamanlarda kalka dese bile kalkarım yani geçiririm kapıya eşime bilmiorum yaa sanırım bunları yaşamayanlar böle atıp tutuyolar işte
- +1 yıl
Yok yok sen takma sömürdüğün falan yok iyisin böyle birini bulursam basıcam nikahı o derece
asla alakası bile yok.. sen eşine çok güzel hanımlık yapıyorsun.. ve böyle olmaya devam et.. dış dünyanın etkisinde kalma sakın.. hayırlısıyla da çocuğunuzu doğrun.. ve mutlu mutlu yaşamaya devam edin..
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz çok mutuyuz çok şükür .ben zaten öyle pahalı birşey istemem eşimden o alır .para bile istemem o bırakır hep ama insanın ağrına gidiyor böle laflar
+1 yılSaçmalama lütfen.Arkadaşların baya bir abartmış olayı.Eşin de sen de memnunsan onlara ne ki?
20 YorumlaBenim gözümde çocuk yetiştirmeyi bilen bir bayanın maaşı 2000bin tl
Yemekl temizlik ise 900tl eder 2900tl
Öyle bir çocuk yetiştir ki o sana baksın imrensin11 Yorumla
+1 yılYok tabiki öyle bişi..Seni kıskandıkları çok açık..Sabahın köründe işe gidiyorlar ya zoruna gidiyordur...Hamile olduğunu bile bile hemde ha...Vay be..arkadaşlara bak.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşların art niyetli ! ve seni kıskanıyorlar bence
40 Yorumlasen çalışsanda eşin ev işlerini yapsa kabul edermiydin?dürüst ol ama
022 Yorumla
Soran+1 yılkabul ederdim
Soran+1 yılev evini geçindirmekle yükümlü zaten bu erkeğin görevi .sen çalış ben evde oturayım diyen erkek erkek midir sence ?benim eşim asla öyle birşey demez bunu yakıştırmaz kendine ama deseydi yapardım çünkü onu çok seviyorum
Soran+1 yılinsan olarak tabikide eşitiz .sen çalışma eşin çalışsın o zaman yada ikinizde çalışıyorsanız eşine yardım etmek zorundasın her konuda .mantı yap börek aç ne bilim evi süpür bunları yapıyorsan eşitiz yoksa eşitlik nerdeee .işimize gelince eşitiz işimize gelmeyince eşit eğiliz .
Soran+1 yılaynı şey senin içinde gerekli .insan haklarıyla ilgiliyse eşitiz .erkek erkek gibi olucak olmuyorsa hiç konuşmayacak mantı yapıp börek sarıcak okadar işte
Soran+1 yılben erkek olmuyor demedim .eeğer karını çalıştırıyorsan ona yardım ediceksin dedim yok öyle yağma .günümüzde çoğu erkek karımda çalışsın bende ama ev işlerini yapamam mantığındalar sırtlarını eşlerine dayamışlar işte bunun altında ezilen kadınlar mutsuz böle oluncada milletin işine karışıyolar bizim gibi aileleri kıskanıyolar
Soran+1 yılonları eşleri razıysa bize ne ki .benimde arkadaşım var yemek yapamaz bile hep dışarda yerler eşinin bi tanesi ama
Soran+1 yılevet çokz engin bir ailenin kızı zaten kız para sıkıntıları yok .ben bu yüzden boşandıklarını sanmıyorum insanların ayrıca kadınlar zamanla öğrenior
Soran+1 yılevet oturuyor arada bana gelior birlikte alışverişe çıkıyoruz falan filan ama eşi çok sevior kızı .aslında şunu keşfettim bir erkek bir kadını seviyorsa olay orda bitiyor .ama mantık evliliği yapılmışsa kadının eve para getirmemeside sorun olur evde iş yapmamasıda .allahıma şükür şanslıyım galiba erkeğimden ötürü
- +1 yıl
bir erkek sevdiği için çalışmayan eşinin yemek yapmamasına sorun etmiyor ama bir kadın sevse dahi erkeğinin çalışmamasına göz yumamıyor.çünkü erkeğin görevi...Çok çelişkili çiftler zaman içinde boşanıyor işte...herşeye evet diyen erkeğinde sakladığı birşeyler vardır...Eşine bol bol hediye alan erkekten nasılki korkuluyorsa bu tipteki erkektende korkulur
Soran+1 yılyoo sanmam .benim arkadaşlarım hem işte çalşıyor hem evde çalışıyor tabi yorluyolar sonra bizim gibi rahat geçinen insanları kıskanıyolar aslında bende olsam kıskanırdım belki çünkü yaptıkları kolay değil .o kıza gelince zaten şımarık biraz zengin kızı evinde hizmetçisi var adamın parası var tabi kıza iş yaptmıyor tuzu kurulardan yani .hem zengin erkekde aldatıyor fakirde aldatmanın parayla ilgisi yok sanırım
Soran+1 yılherşeye evet demiordur ki adam sevior karısını kız çok güzel zaten sarışın uzun boylu afet yani
Soran+1 yılsen kızı aldatıyordur diyorsun ama öyle birşey yok cidden iki insanın birbirine böle düşkün olması neden inandırıcı gelmedi anlamadım .kız ona muhtaç değilki zaten babası zengin öyle birşeyden şüphelense takip eder bulur basar tekmeyi kızın aile sağlam
siz hayatınızı birbirine adamış iki çiftsiziniz , senin paran onun parası onun parası senin paran . evelnirken demediniz mi hastalıkta sağlıkta , zenginlikte fakirlikte , iyi günde kötü günde diye . Asla kulak asma bunlara .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya arkadaşım yanlış anlama ama bizim orda bi laf var koça boynuz yükmü diye tam bu laf olmuş
10 Yorumlapff şu insanların laflarını umursamayın ,insanlar hep konuşur.
11 Yorumla
Soran+1 yılhamileyim diye sanırım çok hassasım bu dönemde
erkek kadına bakmalı. ne sömürmesi. o lafı diyen insan asıl kendisi sömürüyor kocasını.
00 Yorumlasömür gitsin acıma ona.sömürmezsen o paraları başkalarınla yer görürsün sonra.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. ONLAR SENİ KISKANMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ !
20 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem