Eşim bana evde yardımcı olmuyor?

Nikahımızı kıydık düğüne 18 gün kaldı evde yapilmasi gereken cok iş var bende araba yok ceyiz kolilerini tasimamiz gerekiyor ben yıkayıp yerlestiricem bilen bilir bu sürec cok zordur. Biz qilemle eve giderken yaya bir sekilde hep koli tasidik zor da olsa eşimde araba var bize ancak 2 kere yardim etti bu surecte bidaha da yorgunum o isim var bu isim var deyip yardimci olmuyor sorun koli tasimak da degil evin kapılarinin kollari yok muslugu damlatiyor kurutma ve camasir makinesinin gideri tek 2li boru alıp yapipmasi lazim mutfak dolabinin citasi atık ve dusuyor bunlar benim anladigim isler degil ben evi yerleştiriyorum ondan istedigim ssdece bu tur erkeklerin anlayacagi islerle ilgilenmesi ama yapmıyor 1 işi yapsın diye 1 ay pesinden kosup basina kakıyprum daha zaman var var deyip duruyor dugune 1 hafta kala iş yaomak istemiyorum dinlenmek istiyorum ben de calisiyorum 8 5 her iş cikisi gidip iş yapıyorum o 2 gun calisiyor 2 gun tatil yapıyor 1 gunu dinlense uyusa 1 gunu elinde kalıyor onda da dinlenmeye devam ediyor cok yoruldum kendimi yalnız hissediyorum her detaya kendim kosmaktan yoruldum ona işleri soyleyip zaman da verdim 1 kapı kolu bakmak 1 hafta surer mı arkadaslar asla yapmıyor benden mi bekliyor onu da sordum hayir hen halledifem diyor daha ne kadar kaldi ki dugune kislik esyalari getirdim makinede yikayip kurutup katlicam boru almadi daha ne yaoicam ben anlasam yemin ederim erkek isi bu diye kenara cekilmem ama anlamıyorum ailem eliyle kac sokak koli tasidi artik biz eziyet bu lutfem objektif yorumlar yapın
Eşim bana evde yardımcı olmuyor?