AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Sen eşinin anne babasının evine gidip temizlik yapıyor musun peki?
Eşin senin ailenin evini temizlemek zorunda değil.
kendine köle mi aldın da annengile temizliğe gidecek hergün? Sen git temizle o halde. Kadın kendi evinin temizliğiyle mi uğraşsın senin ananın babanınkiyle mi. Yok ben de gitmem diyorsan az ye de bi temizlikçi tut. Soruya bak
Ananın babanın hizmetçisi mi eşin çok seviyorsan ananı babanı git temizliğini kendin yap ya da hizmetçi tut.
Ya hizmetçilikle ne alakası var bu olayın ben zorlamıyorum ki yaparsa Allah razı olsun yapmazsa da yapacak bir şey yok
Fikri var beyni yok dedikleri tam da bu.
Bunun gerekmediğini biz sana nasıl anlatabiliriz?
Çok gerekliyse kendi anne babanın evini kendin temizle.
Gelinin içinden geliyorsa temizler. Gelmiyorsa temizlemek zorunda değil.
Eşinle sen hayat arkadaşı olarak birliktelik kuruyorsunuz. Annene babana hizmetçi olsun diye değil. Çok istiyorsan in ve sen temizle.
Ben bu durumu ona zoraki yapmıyorum ki yanlış anlaşılmak istemem Tabi ki mecbur değil ama annem babam yaşlı insanlar yani günde yarım saat eşim gitse bir el atsa fena mı olur beni mutlu etmiş olur neden böyle saçma düşünceleriniz var sizin
Eşin buna mecburmu ag git az ye parasıyla hizmetci tut eşini ananin babanin pisliğini temizlesin diye hizmetcimi tuttun eşinin yerinde olsam bosarim seni bosamalida
Oğlum o senin eşin neden temizlik yapsın istiyorsun ki tut bir temizlikçi temizlesin haliyle her şeyini yapıyorsa bir yatmadan yatmaya kat değiştiriyorsanız kadın haklı Tabi burada anne ve babanın da Tavırları önemli belki sen olmadan bunlar bir şey dedi ya da yaptığı şeyden memnun değillerdir ve bunu karının yanında dile getiriyordur
Sen kendine eş mi aldın yoksa alt kattaki kopman gereken ailene hizmetçi mi? Nasıl bir adamsın sen? Bu kadın bunun için mi evlendi sanıyorsun senin için sana değer verdiği seninle yuva kurmak istediği için bir asaginin bir yukarinin hizmetinj görmek için değil. Yuvani yıkmak istemiyorsan temizliğe inmesini ima bile etme kıymetli anan kndi temizliğini kndi görsün eşin hizmetçi gibi kullanıldığını farketmiş ve dur demiş mevzuya.
Eşin kendi isterse yapar ailenin evini temizleme zorunluluğu yok evlat olarak o görevi sen üstlen bir zahmet bu zihniyet ile eşini kaybedersin haberin olsun
Bence eşine söyle seni boşasın anan baban bakar sana ayrıca aileni bu kadar katacaksan evliliğe madem bu kadar değer veriyorsan gidip onların temizliğini yemeğini kendin yapabilirsin.
Aga sen eve hizmetçimi aldın. Bak kadin kendi evine hizmet eder bunu isterde zaten ama birde senin ailenin evine nasil etsin. Sen de o zaman 2 ayrı eve maaş getir 2 ayri eve bak
Yaw birde kendi evini temizlerken kimse bise demez onu niye oyle yaptin diye ama birde diger evi temizlerken annesinin başında dikilip laf soyleme meselesi falanda vardir. Kafayi yiyicem a*
Annenin bir terbiyesizliği olmuştur. Hatta kavganızın ana sebebi de budur. Eşinden bunun aslını öğrenip annene bir çeki düzen vererek mevzuyu çözebilirsin...
Karın pekte yanlış yapmıyor aslında
İçinden gelmiyorsa yapmaması normal
İstese ve yapsa aferin derdim o başka durum
Ama yapması içinde zorlayamazsın
Zorlamıyorum tabi öyle bir haddim de yok
Evlenmeden önce böyle bir istekte bulundun mu?
Yani ailene yemek ve temizlik yapmasını istediğini biliyormuydu ve kabul etti mi?
Ettiyse sorun yok etmediyse gidemez
Parani biriktir ailene hizmetçi tut
Ben anlamıyorum, şimdi kadın'lar kendi cinslerini korur olmuş, bı evlensinler de kaç bucak olduğunu görsün'ler sallamak kolay, tabi yardım edicek öyle bı dünya yok kardeşim, gerekirse kavga et, öyle dünya yok.!
Ne demek yapacak?
bu yorumu okuyun ve OKUYUN kizlar bunlardan daha cok para kazanın dunyanın en iyi motivasyonu için teşekkürler @spx-spxxx
Öyle dünya var! Sizin gibi kadını köle olarak görmeyenlerin olduğu her evde var öyle dünya! Dinen kadın kendi eşinin evini bile temizlemek zorunda değilken kalkıp eşinin ailesinin evini temizlemeye mecbur hiç değil! Ha yapar yapmaz onun bileceği iş ama asla mecbur değil.. Allah'ım biz kızları böyle tiplerden korusun.
"Evlensinler de kaç bucak olduğunu..." terbiyesiz, eş değil köle alıyor sanki. 😡
Ayrıca çok güldüm; kadın'lar, görsün'ler 😂😂 Rica ediyorum kitap okuyup geliştirin kendinizi; bu zihniyetle, cehaletle çok fazla yaşayamazsınız.
Okuyun kızlar! Okuyun.
Evlendin hizmetçi tutmadın kimse istemediği bişeyi yapmak zorunda değil eğer çok istiyorsan annelerin evinin temizlenmesini in kendin temizle
Temizlemek zorunda değilsenin annen baban git sen temizle. Sen eşinin annesine temizliğe gidiyor musun da karından bekliyorsun
Yeni nesil kadınlar ne kadar saçma düşünceye sahip ya benim yapabileceğim şeyler varsa yaparım sonuna kadar yapıyorum da ben evlenirken aile ayrımı da yapmadım sizin gibi eşimin ailesi benim ailem diye kendi ailem olarak görüyorum
Tamam o zaman kayınvalidenin evini temizle :)
Olayı saçma bir yere götürmeyelim lütfen 😊
Yapmak zorunda değil ki. Siz evlenmeden önce bunu konuştunuz mu? Pek sanmıyorum. Bir kadın tutarsın parasını verirsin temizliğini yapar. Kendine eş diye mi aldın hizmetçi diye mi anlamadım😒
"gerektiği"ni? Neden gereksin ki, daha orada kaybetmişsin.
Eşin sana bile yemek yapmak zorunda değil.
Yarın eşini görmek istemeyiz burada ;)
Bu tür erkeklerin kökü kurusun inşallah. Eşinin yerinde olsam çoktan şutlamıştım seni hayatımdan.
Zorlarsan evliliğin biter... Ailene eğer yaşlılar ise temizlikçi tut. En güzel çözümü bu.
Zaten ne İslam'da ne de şu an ki kültürde bu gelinin kaynana evini temizlemesi yok.
Senin dediğin şey teeee annelerimizin kulturundeydi.
Bi temizlik için evliliğinden olma, derim. Temizliğe çözüm bulunur ama kırıp incitince zor olur düzeltmek arayı.
Pardon knk? Eş mi aldın hizmetçi mi? Habire gidip temizlik yemek mi yapıcak? Eşin haklı
Annenin bir rahatsızlığı yoksa eşin onun işlerini yapmakta zorunlu değildir sen bunu hangi dilde söylersen söyle o bunu yapmayacak
Öncelikle kendisi temizlikci değil eşiniz isterse iner istemezse inmez, ben olsam bende inmezdim kendi evimle ugrasiyorum birde onlarla uğraşacağım. Bence sizce böyle entipüften sebepler için tartışmayın. Bırakın kadın istediğini yapsin yani.
Temizlikci tutun kendisi gelsin toplasın herşeyi, benim bulundugum çevrede kadınlar hep aşçı tutuyor, temizlikçi tutuyor siz bedeva temizlikci aşçı istiyorsunuz :D
Eşin kölen değil. Seninle evlendi ailenle değil. Biraz dik dur, onu koru! Özgürlük alanlarına müdahale etme!
Kadın ne isterse onu yapar kimse kimsenin hizmetçisi değil ve önceden nasıl şartlar koyarak evlenmiş oda önemli tabi ama kendisine sor neden yapmıyorsun diye sana anlatır hak vermezsin ama dinle bence
Kadın artık tükenmiş ve yorulmuş gibi duruyor bence sen, karının eskisi gibi olmamasından ziyade, onun artık yorulduğunun farkına varıp anlayışla yaklaşmalısın.
Yemek veya temizlik yapmak zorunda değil bu erkekler kadını bişey yapmak zorunda gibi niye görüyor anlamıyorum kadın hizmetcimi. Bitane kadın tut yapsın temizliği yemeklerini kadın evlendimi koleligemi gitti yazık
Okumuyorum bile git annene sen yardım et etmiyorsanda parasını ver temizlik şirketinden gelsinler
hahaha bu eve yemek temizlik yaptığına dua et bide ailene mi yapacak :))
Annenin babanın evini cok düşünüyorsan kendin temizle
gitmek zorunda değil ki kendi annesi babası da olsa zorunda değil
o teklif edicek siz değil
Kadın gozunh açmış uyanmış annelere temizlikçi tutmadın sen dostum kendine hayat arkadaşı tuttun çok lazımsa sen iner temizlik yaparsın
Sizin kendi özeliniz olması lazım eşinizin baba evinizi temizlemek gibi bir zorunluluğu yok bakış açınizi değiştirin
Mecburiyeti yok ki, sorumluluğu değil en nihayetinde, böyle düşünüyorsanız yardımcı tutun ya da boşanın
Her zaman temizlige gidemez kral, zorlama arada gitsin yapsın tabiki ama sürekli giderse olmaz olmadı taşın.
Ya bunu yapmak zorunda değil ki eşin. Git kendin yap şaka gibi yaa
Eşine üzüldüm şu an bir kaç sene dayanırmı bilmem ama bence seni boşamali çok dayanmamalı
Yapmak zorunda değil. Sen aşağıya inip temizlik yapabilirsin.
Git ailene bi temizlikçi tut. Yapmak zorunda değil
esinin adını verir misin, onun için avukat ayarlayacağım.
Bu öyle bir sorudur ki: sitedeki bütün kadınları tilt edip hepsini tek yumruk yapıp birleştirdi. İşte bu başarıdır arkadaşım 😁
Temizlemek zorunda değil diyenler kendi ailesi için bir şey lazım olduğunda damadı at gibi koştururlar bunu da gördük karşılıklı sevgi saygı ve empati olmadıkça bir evlilikten çokta bir mutluluk ve huzur beklemek zor
Siz o treni kaçırmışsınız kız gidip gelip ilgileniyormus ne güzel. Hanginiz ne dedi ya da ne yaptıysa bırakmış.
Git ananın babanın temizliğini yemeğini kendin yap bi hayrın dokunsun bu yaşa kadar getirmişler seni. Ekmek parasınıda karın kazanır sen dert etme
Bunun kadın versiyonu vardı o soru nereye kayboldu 🙄
Senin gibi düşünen erkeklerden, Allah uzak etsin...
Sende git o zaman karının annesine temizlik yap. O zaman oda gider senin annene yapar. Nasıl?
Annen duskunmu neden yapmasını istiyosun temizligini esinide düşün biraz bence
Sen in yap temizliği kadın iki evin işini niye yapıyor hizmetçi mi aldın eş mi?
Bu yüzden Türkiye deki erkeklerle yuva kurulmaz kadını hizmetçi olarak görüyorlar
Gitmek zorunda değil böyle bana eşim davransa direkt boşanırım. Eviniziz hizmetçisi mi lan eşin
Eşiniz biraz mesafe koymak istiyor, anlayış göstermeniz gerek.
İlk önce annenlere temizliğe gitmeye mecbur olmadığını anlatmalısın.
herkes kendi evini temizlesin veya para veya altın teklif et temizlik karşılığında
Gerekmiyor , ama vicdan meselesi gerek duyarsa yardımcı olur.
annenler çok mu yaşlı yapamıyorlar mı ki :(( en azından yardım edebilir eşin
Hımm kaç aydır evlisin. Nasıl gidiyor. Güzel mi evlenmek😄
Yok artık:))) dominantlikta tanriligini ilan etmiş bir hatun:)))
İnşallah ayrılır senden kafaya bak madem anne babana yardımcı olmam istiyorsun git sen temizle