+1 yılBu sorunun kaynağı genellikle çiftlerden birinin fazla fedakarlık yapmasıyla alakalı. Sürekli üstüne düşüyorsan, ilgilendiğin farklı bir alan yoksa ve kendinize özel alanlar yaratmıyorsanız bu durumdan kaynaklı olabilir. En kötü ihtimal başkalarına ilgi duyuyor da olabilir. Karakter yapısıyla da alakalı bir durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler evlendigi kadına bir zaman sonra hayatının düzenleyicisi gözüyle bakmaya başlıyor artık onun için sadece ütü yapan yemek yapan evi temizleyen çocuklarını büyüten bir görevli oluyorsun seni kadın olarak görme yetisini içsel olarak kaybediyor bu yüzden dışardaki herhangi bir kadın, çirkin dahi olsa ona ilgi gösterince kendini yeniden erkek gibi hissetmeye başlıyor ve av olmaya hazır hale geliyorlar
Tüm bu sebepler, bizim ülkemizde evliliğin kadın ve erkekler tarafından yanlış bakış açılarıyla yaşanmış olmasından kaynaklanıyor. Evlilik kendini çocukları için feda eden anne ve baba olmaktan öteye gidemiyor
34 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi ozetlemissin 🙏
- +1 yıl
Evlilikde parcalaniyor ya sayenizde
- +1 yıl
Bi el atilmadik evlilik ve ailemiz vardı onuda hallettiniz
+1 yılSenin gibi kadınlar ya az ya da işte böyle hak etmeyenleri buluyorlar sonra dengesiz bi dünya oluyor mutlu olamıyor çoğu
Soruna gelecek olursak çalıştığı ortam iş arkadaşları ve kız arkadaşları onlar önemli olan aklı kayar vs bu devirde evli erkeklere çok takanlar var o yüzden dikkatli ol takip et her şeyini kurcala bi açığınıda bulursan çek ipini süründür00 Yorumla
Eveeet. Erkeklere küfür etmek, aşağılamak, içindekini kusmak için sorulmuş akıllıca bir soru daha 😊😊 öncelikle bu soruyu sorduğun için tebrik ediyorum. Bakalım hangi kadınlar içlerindekini kusmuş, hangi kadınlar olgunlukla cevap vermiş. 🤔. Kimse hint kumaşı değildir. Empati yaparak bu soruna cevap bulabilirsin anca.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılsevmediği için ve değer vermediği için
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu piskologlar daha sağlıklı cevap verebilir ama kısaca gördüğüm kadarıyla açıklamaya çalışayım.
Aslında bir çok sebebi var.
1. Kşilerin birbirlerini tanıyamamış olmaları.
(Dışarı da geçirilen vaktin tanımaya yeterli olduğunu düşünmeleri.)
2. Birlikteliklerin sadece cinsellik üzerinden değerlendirilip tercih edilmiş olunması.
3. Kişilerin evlemeden önceki hayata bakıp şu an yaşadığı hayatı beğenmeyip eskiye düşmeleri,
4. Aileden alınan eğitim , hayat tecrübesiyle insanlara yaklaşma şekilleri, verdiği kadar alma , her bir adımda bir adım beklemesi
5. İse aslında en kötüsü hayatlarında başka birinin olması durumunda eşlerini kendisinden soğutarak ayrılıp arifesine sokmaya çalışmaları.
Dediğim gibi psikolog buna daha sağlıklı bir cevap verebilir veya aile terapisti.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavranışlarını gözden geçir derim.
Güzel, alımlı ve çekici bir nişanlim vardı.
Karşı cinsle ağzını yayarak ve sesini incelterek konuşurdu sonra sanki yanında ben yokmuşum gibi davranırdı birde olması gerekenden biraz fazla yakın konuşurdu ifrit olurdum baktim olacağı yok ayrildim geçtim.120 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gevşekliği sevmem asla ağır başlı biriyim yalnızca Sevdiğime ve aileme yakın davranırım onun harici soğuk bı yapım var kimseyle samimi olmam
Cevap sahibi+1 yılAfedersin cinsellik nasıl?
Cevap sahibi+1 yılHaftada kaç kere birlikte oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSen millete bakma olur ya hayat bu belki sen ona çok ilgi göstermişsindir
Cevap sahibi+1 yılİstersen konişabiliriz
Cevap sahibi+1 yılCanını sıkma cidden bak
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey senden kendinden önemli değil bu hayatta
Cevap sahibi+1 yılBu olayı aklından çıkarma
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey için kendini üzme.
Cevap sahibi+1 yılKendine değer var
Cevap sahibi+1 yılSen değerlisin
Cevap sahibi+1 yılFakat bu tür ucu açık saplantılar seni mahfeder
Cevap sahibi+1 yılİçinden çikilamaz bir hâl alır
Soran+1 yılYok aslında o değil sorun kaybetme korkusuda değil belirsizlik ne siyah ne beyaz bu yoruyo beni
Cevap sahibi+1 yılNazar olabilir kurşun döktür iyi gelir sağlam temiz birine ya da kendinden birine yaptır.
Cevap sahibi+1 yılSana nasıl yardımcı olurum?
Cevap sahibi+1 yılTüm hissettiklerin sadece normal.
Cevap sahibi+1 yılSenin için yapabileceğim bir şey var mı?
Cevap sahibi+1 yılSeni her zaman memnuniyetle dinlerim
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacın olduğunda buradayım.
+1 yılSanırım alma verme dengesiyle alakalı. Ne kadar güzel alımlı hanımefendi kültürlü olursan ol sen daha kucaklayıcı, sevecen, daha verici olunca o kadar itibarsızlaşıyorsun/itibarsızlaşıyoruz maalesef.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle afedersin ziken yarıyo derler boşa değil
- +1 yıl
Emin ol öyle. Ben çok yadırgardım bu kök söktüren taktik yapan köpek gibi davranan kadınları. Şu geldiğin noktada revaymış diyorum, o kadar iyi oldun kendin oldun dümdüz oldun da ne oldu?
- +1 yıl
* Geldiğim noktada
Soran+1 yılAynen öyle maalesef ki 😔
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. wardır bi kasıntısı. yani derdi diyim. bi şeyler ters gidiyordur. ya senden şüphelendi biriyle yakınlastın. kıllandı. sogudu. ya senle ilgili bi olumsuz bişey ogrendi işte zamanında ali ile yatmıssın vs. ya aile büyüklerine bi terbiyesizlik yaptın. bi şey vardır normalde ilgi gösterir olması dogal olanı
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim benim ilk aşkım ondan başka kimse olmadı hayatımda yapı olarak sevdiklerim hariç herkese soğuk ve utangaç biriyim Ailesine gelince evet annesiyle ilk başlarda anlaşamazdik ama asla saygimi kaybetmedim oda şu an hatta beni çok seviyo yani başka sorun biraz maddiyat yönünden battik ama çok şükür toparladık yinede ben yanında oldum destek oldum her şekilde
Soran+1 yılYaa sıkıntı yok çok şükür kardeş ama beni gormuyo hergun disarida hep tekmis gibi davraniyo dediklerinden olsa sıkıntı derim bu adam bunları takıyı o yüzden konusmuyo ama sebeb yokken de bu ilgisizlik neden
Bakımlı kurtuluş olması bi şey anlam ifade etmiyor bi erkek icin de ondan dünya guzelide olsan bi erkek hep arayistadir
14 Yorumla
Soran+1 yılAdam ilgisiz diyorum her konuda hangi iyi vermeden bahsediyosun 🙄
+1 yılAnnem ve babam üzerinden örnek vermek istiyorum 18 yaşındayım pek bı tecrübem yok ama şunu soyleyim zamanla sevgi saygı bitiyor. Eski samimiyet kalmıyor üzgünüm ama konuştuğu biri olabilir veya sana söylemek istediği fakat söyleyemedi bir şeyler. karsina al konuş derim annem ve babam da evin içinde iki yabancı gibi sürekli kavga falan çok bunaldım bundan seviyorsan ciddi bı konusma yap normal bı davranış değil bence. İllaki bir durum vardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. Kadın isteksiz olunca feministler: "Kadının ilişkiyi reddetme hakkı var, kahrolsun erkekler, sizi tatmin etmek zorunda değilsiniz"
Erkek isteksiz olunca feministler: "Erkek karısını tatmin zorunda, kesin başka bir kadın var, böyle erkekler aldatılmayı hakeder "
"Ama eşitiz"00 Yorumla
+1 yıl"Kadın çok bakımlı kültürlü güzel olmasına rağmen" denilmiş birde! Yetersiz mi? diye şüphe duyulurcasına 🙂 Bu erkeğin kendi sorunu. Olaylara kişisel algılamadan bakalım.
30 Yorumla
+1 yılÖyle biri olsa karşımdaki ilgi ne demek kalbimi ayaklarının altına sererdim. Daha iyisini mi bulacaginimi sanıyor da ki ilgisiz? Belkide eziklik duygusudur, kendisini ezik hissediyor dur senin yanında. Sen her ne yapsan da!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Başka kadını seviyordur ve aldatıyordur
2. Libidosu düşüktür
3. Kadın , kendisini tatmin etmiyordur
4. Gizli bisüksüel olabilir ve son zamanlar erkeklerle birlikte olarak libidosunu harcıyordur
Başka neden de olamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlgisizliğe bişey diyemem karakter özelliğidir belki. Ama sen ne kadar bakımlı ve güzel olsanda onların gözü hep dışarda emin ol üzülme. Aslında biz kadınlar hiç bi zaman hakettiğimiz değeri göremiyoruz. Bende bakımlı ve güzel olduğumu düşünüyorum ve bütün sevgimi verdiğim biri vardı zamanında sonra bi gün sinemadayız başkalarına takıldı gözü kızdım gizli baktı. O da beni çok seviyodu ama bakıyodu yinede bakarlar çünkü erkekler nefislerine hakim olamıyo biz gibi değiller
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi kışlık sobalik odun bildiğin sobaya atican anca ısıtmaya yararlar 😁
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Biz saf saf severiz gözümüz her şeyeee kör olur ama maşallah onların gözü fel fecir gibi etrafta olur
Soran+1 yılÖyle maalesef
+1 yılŞahsen sevgiliyken ta nişanlılığımıza kadar çok güzel gidiyordu evlendik hatta 5. Ayımıza kadar her şey süper ama ben çok alttan aldım şu an huyu olmayan çok şey görüyorum onda bana yardım ederdi abisi kuzeni kılıbık diyolardı ona taktı ve şu an lohusayım bana kızmakta bağırmaktan başka ne yaparki anlayış yok bişi yok gerçekten dert ortagı sandıklarınız size dert oluyor
30 Yorumlayapısını mktmin evladı gül gibi karısı dururken o nasılsa cepte yeriz aman dışardakileri yalayalım modunda anlaşılan. bir kaç gün dışarda flörtöz davran bi kendine gelsin
10 Yorumlaİlgisizlikten kastın ne ki? 3 yıllık evliyim. Bir süre sonra acı ama gerçek rutine dönüşüyor evlilikler. Ama sen özel günümü bile hatırlayıp kutlamaz, ev işlerinde vs bile yardım etmez, karşıma geçip iki sohbet etmez diyorsan doğru bu ilgisizliktir.
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ilgisiz yok gibi
Soran+1 yılAbartmıyorum evi otel gibi kullaniyo gelince mutfakta oturuyo tek başına ihtyac olursa konusuyo olmazssa muhabbet yok
Soran+1 yılÇok konustum anlamak istemedi cunki işine böyle geldi bencil
Soran+1 yılDedim tepki yok 🤷
- Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim var ben de ona karşı ilgisizim. Açıkçası fiziksel olarak fazla hoşlanmıyorum bu sebeple ilgim yok. Ama sendeki durum farklıdır bilemem. şu an aşık olduğum başka bir kız var onu görünce dengem kayboluyor çok güzel kız
01 Yorumla
Soran+1 yılDiğerini bırak neyin kafasini yaşıyorsunuz anlamiyorum bu kadar basitmi bir insanın duygularini emeklerini yerle bir etmek her şey bir guzelemi bakiyo 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılA) Doymuştur
B) Zaten hak etmiyodur
C) Bunu bulduysam daha iyisini de bulurum diyordur
D) Elinin altında hissediyodur
E) Kadın şişme balondur. Bakımı güzelliği kültürü ambalajdır. Ama adam için iş işten geçmiştir
Cevap muhtemelen E.
Geçmiş olsun adama..02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılB şıkkı neden gözlüklü emojiye döndü anlamadım 🤭
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılabla güncelleme kismini okudum, maalesef sen burada ne yazarsan yaz bir sekilde zorbalamaya devam edecek bir yer buluyorlar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılKiminin karakteri öyle oluyor. Bir de ilgiden kasıt ne acaba cinsellik mi yoksa sevgi göstermek mi? Cinsellik ise aldatıyor olabilir, yorgun olabilir, zaten isteksiz olabilir vs ama sevgi anlamında ise çok daha fazla faktör girer işin içine
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir süre sonra maalesef özellikle çocuk olduktan sonra cepte görmeye başlıyorlar. Sonra da aldattı, terk etti diye sızlanıp duyuyoruz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılben asla eşimle o sevgililik ateşini kaybetmek istemezdim. ama çocuklardan sonra onun gözünde adet baba oldum. sen de eşinin gözünde sadece anne olmuşsun maalesef
04 Yorumla
Soran+1 yılHep insanları zıt insanlarmi bulur yaa
- +1 yıl
öyle oluyor biliyo msun. bütün kadınlar böyle sanarken, hayır tam da benim istediklerimi isteyen bir kadın varmış diyosun. sende de oluyor dimi
Soran+1 yılAynen öyle maalesef
- +1 yıl
çocuk var mı
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın veya erkek ne kadar mükemmel olursa olsun bir kadın ve erkeğin doyamayacağı bir şey yoktur.
İlgisizliği bu noktada sizinle alakalı değil, bu evliliğe ve size olan bakışıyla alakalı bir problemdir.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmiyordur çünkü sevse bunların bir önemi yoktur onun gözünde
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. canım da ondan insanın kendi karısı varken neden başka karıyla uğraşsın ki ben olsam öyle güzel severim öyle mutlu ederim ki
16 Yorumla
Soran+1 yılAllah sana hayırlı bı eş nasip etsin o zmaan 🤲
Soran+1 yılUmarım teskkur ederim🙏
Soran+1 yılNeyini konusuca,
Hangi şehirde yaşıyorsun. Büyük ihtimalle başkası var aklında gönlünde. Yoksa erkekler bir kadına karşı isteksiz olmaz hele bide bakımlı alımlıysa kadın
00 YorumlaBazen akıl tutulması yaşanabiliyor, yaşadığı sorunlar olabilir. Kendim bu konuyu aynı şekilde tecrübe ettim bende ilgi göstermedim sorunlar vardı genel olarak. Bence biraz karşı tarafa problemlerini sor sen ilgilen konuyu daha anlaşılır şekilde konuşursan ve neler hissettiğini söylersen anlar diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu öyle kadir kıymet bilir az bir kısmını tenzih ediyorum. Aksi takdirde daha iyisini yakışıklısını zenginini vs görürlerse aldatmaya beraber olmaya çalışırlar. Böyle olduğu zaman erkeği zor bulurlar ve zorluğu denklemi çözmeye uğraşırlar kıymet bilirler.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 619 cevap paylaştı. Sürekli ilgisizse sıkıntı ama ara ara insan bir kafa dinlemek, kendine de vakit ayırmak istiyor. O dönemlerde anlayış göstermek gerektiğini düşünüyorum.
00 YorumlaSoğuk Durma insan iç dünyası dışa yansımatıgı için kimse bilmez sen bir değer vermeye çalış bakalım gözüne sokarak
04 Yorumla
Soran+1 yılEskilerin bir lafı var Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az diye anlamak istemeyen insana ne yaparsan yap görmez 🙏
Soran+1 yılKi gormedide
Soran+1 yılBilmem
+1 yılBazen oluyor birşeyler bitebiliyor. Bir zamanlar sizi biraraya getiren şey birgün yok olup gidebiliyor. Bu durumda da çoğu zaman yapacak geri getirecek herşeyi eskisi gibi yapabilecek bir şey pek olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılÇok bakımlı, kültürlü ve güzel olması işe yarayacak anlamına gelmez. Bir Erkeği elinde tutmasını bilmiyorsa diğer özellikleri boş.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer vermiyor, içindeki sevgi tükenmiş olacak ki eskisi gibi sevmiyor. Bekar kaldığım için şükrediyorum halime.
10 Yorumla Net bir şey söylemek yanlış olur ilişkinizi baştan sona incelemek lazım bunun için bir sürü sebep var.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok fazla sebebi olabilir ama artık ilgi cekici bir yanin kalmamasi bence. Sorudan da anlaşıldığı üzere adamın uzerine cok düşüyorsun haliyle sıkılıyor. Kendini begendirmeye calisirsan bu ters teper.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır begendirmem evet eşim bazen daralttigim doğru ama asla asirisina kaçmadım kacmamda
- +1 yıl
Biraz akisina birak. Veren taraf olmaya ara ver biraz dengeyi bulsun.
Sevmiyordur veya çok şikayet eden dırdır yapan biri olabilir erkekler dırdır da sevmez kısa yoldan söylüceksin ne istiosan
00 Yorumla
+1 yılAdam kıymet bilmiyor olabilir, başka bir derdi olabilir, sen belki adamı kendinden uzaklaştırmış olabilirsin. İhtimaller çok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılmutlaka nedenleri vardır hata gibi görmek yanlış tek taraflı değildir hiç bir şey birde onun pencerseinden bakmak lazım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fazla fedakarlık yaptıysa erkeği bunaltmıştır. Ayrıca, elinin altında beklediğini sanması heyecan bırakmamış kendisinde
00 YorumlaBazı şeylere neden aramamak gerek. Canı öyle istemiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılCanı isteyen canı istediği gibi davranacaksa evlenmesin bu sözüm herkes için geçerli
- +1 yıl
Sen bağlı kala bilirmisin?
- +1 yıl
Bu devirde o dengeyi korumak çok zor
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. demekki başka şeyler var, güzellik ve bakımlı olması yeterli ya da ilgi için geçerli bir neden değil
00 Yorumla
+1 yılkadın çok bakımlı kültürlü ve güzeldir ama öyle davranmıştır ki eşinden soğutmuştur kendini. yani bunun cevabı sende canım.
00 Yorumla
+1 yılKadın kültürlüyse bunu eşine sorar öğrenir, çözüm yolunu bulur
Biz ne bilelim neden ilgisiz01 Yorumla
Soran+1 yılSordum yapım bu diyo ama millete gelince öyle degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlara verdiğin cevapları da okudum kendi yorumum da maalesef sana haksızlık yapılıyor umarım düzelir
13 Yorumla
Soran+1 yılTeskkur ederim güzel dileklerin için 🙏
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.. hemen hemen aynı durumdayız keşke detaylı baştan aşağı konuşsak bu konuyu.
Cevap sahibi+1 yıltabi düzgün bi şekilde.
+1 yılBazen kadın fazla iyi olunca erkek kendini eksik görür ve kötü hisseder. Bazı erkekler de sıkılır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmış sevgisi azalmış ilgisini yitirmiş olabilir
10 Yorumla
+1 yılO sana ilgisizse sende ona karşi ilgisiz ol , bak sonra nasil kosa kosa geliyor
10 Yorumla
+1 yılBakim falan boş ha olması güzel şeyler
Ama seven sever ilgi göstermek isteyen gösterir zaman ayırmak isteyen ayır. Aması falan yok bunun. Muhtemelen de başkası vardır40 YorumlaGenel itibariyle evlilikte erkekler her an her saniye asiri ilgi vermezler pek. Genelde biz Tür kadınlarının en büyük yanlışı evliliği sevgililik gibi zannetmek. Tabi öyle olsa çok iyi olur ama olmuyor bazen.
20 YorumlaYa iş sorunları vardır ya da kadına karşı kişilik sorunları
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor iste ilgisizlik cok sebebi var uzun bi konu başlığı
00 Yorumla
+1 yılaklı başka kadında olduğu için, evli olmasına gerek yok erkeğin kullanma kılavuzu bu şekilde.
00 Yorumla
+1 yılBelki kendince sebepleri vardır sorunları vardır sana yansıtamıyordur
00 Yorumla
+1 yılTen uyumuşmazlogi yaşıyorsunuz sevmiyordur senin yanında olmak istemiyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı bittiyse o ilişkiden hayır bekleme adam ne yaşadıysa bilemeyiz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani genelde bunlar olmadığı zaman ilgimizi kaybederiz
00 Yorumla Üzüldüm böyle olmasına bu canım erkekler niye değer bilmiyor arkadaş
00 Yorumla
+1 yılAblacığım onu terk edip gidebileceğinin sinyalini ver Yoksa kendine gelmez
00 Yorumla
+1 yılAnlasamiyorsa bitmistir ama yatakta ama evde bir sorun vardir
00 Yorumla
+1 yılBulmuş ta bunuyor. Gebersin öyleleri lanet herifler😤
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. İletişim, vücut dili ya da yatak eksikliği...
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat