Bir erkek karısına neden ilgi göstermez?

21 yaşındayım tesettürlüyüm 2015 yılında evlendim 1 buçuk yaşında oğlum var eşimle deliler gibi aşıktık onun için ailemi karşıma aldım ama evlendiğimiz gece nolduysa adam değişti ilk gece gelinliğim çıkmıyo diye ona bile küfür etti çok zor bir gece oldu ve evliliğimizin geneli sorunlu ben eşimin ilgisizliğinden dolayı aşırı kıskanç bir kadınım. benim erkeğim televizyondaki bikinili kadınlara bakamaz denize gidemez islami evlilik istiyodum ama düğünümüzden tutun evliliğimiz ve sonrası islamı aratmıyo birlikte sayılı namaz kıldık ama bana da sürekli elif neden namaz kılmıyosun diyo depresyondaki bir insan intiharı namazdan çok düşünür. ve kaç kere cinnet geçirdim hamileliğim lohusalık günlerim en güzel zamanlarımızı kavga ederek geçirdik güzel günlerimiz sayılacak kadar az.
ama normalde çok kötü bir eş değil fakat ben onun benimle vakit geçirmesini istiyorum sürekli kahveye gidiyo yani sorunları buraya yazsam bitmez.
eşimi geçtim onu düzeltemicem sanırım peki ben ne yapmalıyım hayır yani gayette alımlı bir bayanım peki bizim derdimiz ne? büyü olduğunu düşünmüyorda değilim..
Bir erkek karısına neden ilgi göstermez?