Aile & Toplum Evlenmeyi neden isterdiniz? busrayaralii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben yatak odası için, küçüklükten beri büyük yatak odalarına bayılırdım😂 Güncellemeler+1 yıl Bak gelipte saçma slk şeyler sormayın bana yeter Evlenmeyi neden isterdiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Mutlu olmak için 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Evladım yatak odası için evlenilirmi?söyle annenler odanızı değişin olsun bitsin bunun için insan hayatını heba edermi? 0 9 Yorumla busrayaralii +1 yıl Hayır evlensem bunun için evlenirdim diyom yani bide araba sürmek için Yorumla di00ib +1 yıl bunların hiç biri için evliliğe gerek yok diyorum bendene yani kocan olmayınca araba sürmen izin vermiyorlarmı?arabistanda bile kalktı bu kural :D Yorumla busrayaralii +1 yıl Yaw amca beni anlayamazsın ki istesen de neyse boş ver Yorumla di00ib +1 yıl anlayamadığım kesin çünkü anlamsız ve gereksiz bağlantılar kuruyorsun Yorumla busrayaralii +1 yıl Yaw tamam de zaten sinirliyim amca senden çıkarmıyım sinirimi Yorumla di00ib +1 yıl kıyamam ya kim neden sinirlendirdi prensesi? Yorumla busrayaralii +1 yıl Yaw amca işine bak cidden başıma ağrı girdi zaten Yorumla di00ib +1 yıl kızım işim bu benim senin gibi kafası karışık insanlara fikir sunmak Yorumla busrayaralii +1 yıl Sunma amca sunma sağol ama istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece erkek arkadaşımın yaptığı fanteziden ilerisini yaşamak için 3 5 Yorumla Fth1998 +1 yıl 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 Yorumla busrayaralii +1 yıl Kim la Yorumla busrayaralii +1 yıl Ne yaptı ki kaşar diyon kıza sebepsiz yere Yorumla busrayaralii +1 yıl 😂😂 Yorumla Akrep1112 +1 yıl Böylesi bize denk gelmedi gitti. Yorumla
TeTeMm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl şu an istemiyorum ileri de ancak. O da artık hayatı paylaşacağım biri olsun diye olurdu 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yatak odası için ama konunun odayla alakası yok 😂😂 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yatak odası için evlilik düşünmen 😂🤣😂🤣 kocanı salonda yatır evlenince 0 2 Yorumla busrayaralii +1 yıl Öyle yapacam zaten 😂 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Kaynanan karışır istediğin yatak odası takımını alamazsın 🤣 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kapıda karşılanıp sıcak bir gülümseme ve hoş geldin denmesi bile yeterli olur bence 1 0 Yorumla
LoveBeniLoveyimSeni Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl He sonrada o BÜYÜK yatak odası seni bayıltsın 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Benim yatak odam epey büyük 😃😃😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks çocuk yapmak sevdiğim için illaki şart evlilik bir müddet sonra 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. İstemiyorum 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Sevişmek için 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. istemezdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Mutlu olmak için
Evladım yatak odası için evlenilirmi?
söyle annenler odanızı değişin olsun bitsin bunun için insan hayatını heba edermi?
Hayır evlensem bunun için evlenirdim diyom yani bide araba sürmek için
bunların hiç biri için evliliğe gerek yok diyorum bende
ne yani kocan olmayınca araba sürmen izin vermiyorlarmı?
arabistanda bile kalktı bu kural :D
Yaw amca beni anlayamazsın ki istesen de neyse boş ver
anlayamadığım kesin çünkü anlamsız ve gereksiz bağlantılar kuruyorsun
Yaw tamam de zaten sinirliyim amca senden çıkarmıyım sinirimi
kıyamam ya kim neden sinirlendirdi prensesi?
Yaw amca işine bak cidden başıma ağrı girdi zaten
kızım işim bu benim senin gibi kafası karışık insanlara fikir sunmak
Sunma amca sunma sağol ama istemiyorum
Sadece erkek arkadaşımın yaptığı fanteziden ilerisini yaşamak için
😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
Kim la
Ne yaptı ki kaşar diyon kıza sebepsiz yere
😂😂
Böylesi bize denk gelmedi gitti.
şu an istemiyorum ileri de ancak. O da artık hayatı paylaşacağım biri olsun diye olurdu
Yatak odası için ama konunun odayla alakası yok 😂😂
Yatak odası için evlilik düşünmen 😂🤣😂🤣 kocanı salonda yatır evlenince
Öyle yapacam zaten 😂
Kaynanan karışır istediğin yatak odası takımını alamazsın 🤣
Kapıda karşılanıp sıcak bir gülümseme ve hoş geldin denmesi bile yeterli olur bence
He sonrada o BÜYÜK yatak odası seni bayıltsın
cocuklarim olmasi icin insallah
Benim yatak odam epey büyük 😃😃😃
Seks çocuk yapmak sevdiğim için illaki şart evlilik bir müddet sonra
Ben öyle bir şey demedim.
Düzenli seks ve ilgi için
Hayatımı karartmak için
İstemiyorum
Sevişmek için
istemezdim
İstemiyorum istemem de kalsın
Düzenli cinsel hayat