Bizimkilere "şimdiye kadar sigaraya verdiğim parayı toplasaydım, şu an o parayla daha az sigara almış olurdum.. İyi ki içmişim.." diyorum, nau nau diyorlar.. :/

Bizimkilere "şimdiye kadar sigaraya verdiğim parayı toplasaydım, şu an o parayla daha az sigara almış olurdum.. İyi ki içmişim.." diyorum, nau nau diyorlar.. :/

Yaşadığım şehire gelmek istiyorlar açıkçası babam daha çok istiyor. Fakat diyorum ki sen daha kendi memleketinde tanıdıklarının olduğu yerde bile duramayıp köye kaçıyorsun. Tanıdığının olmadığı bir şehirde nasıl duracaksın diyorum o da doğru diyor. 😃
Ben konuşmuyorum onlarla.. zaten aram da yok hiç.. karar alırsam bana karışamazlar ya da bir şey diyemezler.. zaten onlara da fikirlerini sormam.. her insan aile konusunda şanslı olmuyor maalesef.. .
Maalesef ailemizi seçemiyoruz, her ailede köle gibi herşeye hee hıı diyecek bir birey yetiştiriyorlar. Oysa onlardan sadece bizleri azıcık olsun sevsin istedik. Olmadı; daha doğrusu biz anlamadık veya rayında olmayan şeyler oldu..
Cevap
1Cevap
Beni bırakıp gitmeleri konusunda anlaşamadık.
Olmamam gereken yerlerde olma ısrarı olmam gereken yerlerde olmama ısrarı diyelim.
Orta yolu buluruz hep
hemen hemen her konu da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?