Benim TV alışkanlıkları, film / dizi tercihleri...
ama karar verdim, daha bir şey demem... baktım kafam sarmıyor, kitap okurum, nette takılırım, yatar uyurum...
Benim TV alışkanlıkları, film / dizi tercihleri...
ama karar verdim, daha bir şey demem... baktım kafam sarmıyor, kitap okurum, nette takılırım, yatar uyurum...
bu sorun bizde de oluyor. çok geriliyorum. küfür etmek geliyor içimden. ilişkimi sorguluyorum, acaba aynı dili konuşamıyor muyuz filan diye, olayı uzatıyorum. kendi izledigimden de zevk almıyorum filan! kesinlikle, film, müzik zevki diyorum 😅😂
dün akşam büyük kavga patladı. kulaklık taktım nette takıldım. ortamdan koptuğum için gerildi. ben de dedim ki siz beni yok sayıyorsunuz, en son benim sevdiğim ne izledik hep beraber? ben bi bireyim, zevklerim var, isteklerim var... du bakalım..
çok tanıdık sahne, aaaa aynı bizim ev 😅😂
hahahah yalnız olmadığıma sevindim.
yeni kararlar aldık du bakalım başarılı olacak mıyız :)))
Cevap
11Cevap
hiç konuşmuyorum
Benim ergenlik dönemim de çıkıp dolaşmamı geceleri evden kacmami anlamıyorlardı sürekli kavga konusu buydu. Şimdi evlendik içleri rahatladı evden kaçışlarımı gülerek anlatıyorlar. Babam ona gençliği hatirlattigimi falan söylüyor 😁
evlenince rahatlamaları iyi olmuş. benim annem evliyken bile (çocukları ihmal ediyorsun diyerek) çalışma yaşamıma müdahale etti. ben de çalışmak zorundayım dedim. şiddetli bir kavga sonrası bıraktı peşimi
Biraz dik başlı bir yapım var. Çabuk kendimi kaybediyorum
ben de dik biriyim ama yaşlandıkça daha uyumlu oldum nedense.. :)
Koltukta ayaklarımi. uzatip biraz kendine zaman ayırmam
kim kızıyor buna eşin mi? neden?
o zaman bazen onun dediğini de yapmalısın ki gönlü olsun. bazen de o senin istediğini yapsın. orta yolu bulmak lazım
bizim evde de hep erkeklerin istediği oluyor.
hep kendi istediğini yaptırabilen kadınları sevgi ve saygı ile selamlıyorum.
hem ev kadını olup hem kocayı mum eden kadınlara gıcık oluyorum
Okul konusunda ya derslerin ağırlığı, ama anlayışsız da davranmıyorlar tabiş
okul stresli iş ama okul sonrası daha stresli
Yahu ne zaman bitecek bu stres 😂
44 yaşındayım. o kadar strese girdim ki bu sabah... kanım çekildi. hayatı sorguladım. şimdi iyiyim. ama yıprandım yemin ederim çok sıkıntılı. türkiyede yaşamak zor
Hocam sizin nesil en azından gençliğinin bir kısmını yaşadı ya biz ne yapalım 😢
ben orta halli bir ailede büyüdüm memleketimde okudum. çıkmadım başka şehre. 22 yaşımda mezun oldum. 23'te ruhsat aldım. 24'te evlendim. :)))) öyle dünyayı gezeyim tanıyayım, bilmediğim kültürleri keşfedeyim, o konserden berikine gideyim olmadı yani. elbette konsere gittim ama kısıtlı imkanlarla... öyle işte. halimize şükür gene de. ama çocuklarım için endişeliyim.
Yani çocuklarınız için evet endişelenmeniz gerekiyor, şu an sokağa çıkmak dahi tehlikeli ayrıca ne ruhsatı aldınız onu tam anlamadım efendim:)
avukatım ben. avukatlık ruhsatı aldım
Çok güzel bir meslek ve zaten mesleğinizden dolayı da siz zaten her şeyin farkındasınızdır:)
İş sorunsalı olur
işler ağır mı
Benlik davası🙂
nasıl oluyor o.. açsana biraz
zor iş geçinmek
doğru dedin
Evlende torun sevelim sabırsızlar
:))) biz de evlenince çok baskı gelmişti çocuk yapalım diye. yaptık, büyüklerden bir hayır görmedik
Hep öyle olur zaten uzaktan severler
aynen
Keşke tüm dertler seninki kadar masum olsa
dün gece uyudum sıkıntıdan.. bir cumartesi gecesi böyle olmamalıydı. insan eğlenceli bir şey izlemek istiyor.
😂 😂 😂 Aynısı bana oldu desem. 6"yaşındaki çocuk bana tv izlemedi gittim yattım
her akşam saatlerce istedikleri izleniyor. eşim de kızıyor. güldür güldür sevmiyorsun, çgh sevmiyorsun, ne bulalım sana diye..
her akşam mesai yapar gibi ama her akşam ya güldür güldür ya çgh ya ikisi birden izleniyor. sonra da mutlaka sevdikleri bir dizi izleniyor. korku gerilim vs. hep birbirinin aynı. hep... çok bunaldım.
Ben onlarada razıyım trt çocuk veya YouTube yemin ederim dün cinnet geçirdim
o dönemleri de geçirdik ki... onlar balım gülüm kaldı. en azından erken yatıyorlardı ve akşamları tv eşimle bana kalıyordu. maç izlerdi ama yeri gelir romantik komedi ya da dram türü bir film de izlenirdi. şimdi çok bunaldım. dün akşam vurdum kafayı yattım. çocuklar 12'ye kadar izlediler. 12'den sonra eşim gelmiş kahve içer misin diyor. yok dedim uyuyacağım... cidden uyku çok bastırdı yalan değil.
Bende 2kadeh vislki içmiştim akşama doğru bende yattım. Gece kalktım netflix bakayım dedim 15dk sonra sıkıldım tekrar uyudum
Günaydın iyi sabahlar.
selamlar. tünaydın
Nasıl geçiyor günün
Bir ara evlilik konusuydu..
ailen evlen mi diyor
Evet..
Param konusunda tartışıyorum
ileride evleneceksin birikim yap mı diyorlar
destek olman hakkaniyet gereği ama tümüne el koymaları yersiz olur.
birikim yapıyorum de. :))) evlenicem ben de.. o zaman belki kızmazlar
haklısın valla ne diyim. o zaman yalnız eve çıkmak için birikim yap. en azından amacın olsun.
Tv sadece:)))
hah işte bizim aile... iki erkek çocuk bir koca.. vuruyorlar aksiyonun gerilimin korkunun dibine.
sen ne tür seviyorsun? azınlıkta kalan sen misin
benim eşim de spor sever. çocuklar da... maç maç maç... hele bi dünya kupası olsun, ya da avrupa kupası.. bi de onun seçmeleri var... ne diyelim.. erkeklerin içinde kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?