Aile içi ilişkilerde görümceyle mi eltiyle mi ilişkiler daha sorunludur? Hangisinde daha sıkıntılı ilişki olur?
Görümce
Elti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aile içi ilişkilerde görümceyle mi eltiyle mi ilişkiler daha sorunludur? Hangisinde daha sıkıntılı ilişki olur?
kişinin karakterine bağlı aslında insanlar kaynana görümce elti diyince korkuyorlar
ama iyi insanlar da olabilirler aynı evde gül gibi yaşayan evliler var
bu soruya net bir yanıt veremiyorum maalesef
çünkü ikisi de kötü ve sıkıntılı olabilir
Türk aile zihniyeti pek sağlıklı değil. bacanak, kayın ünvanlı insanlar da öyle djdjd Bir an önce aile apartmanı kavramı tarihe karışmalı. Bir de akraba günleri... Z kuşağı onları yıldırmak için gönderilmiş birer kurtarıcı zaten hdhdh gençler bu ortamlarda toplumsal cinsiyetten, feminizmden, entellektüel olmanın faydalarından falan konuşşşun bol bol. Aile ilişkilerine bu formatı atacağınıza inandığım kitle sizsiniz çünkü. Kolay gelsin başarılar djdj
Cevap
18Cevap
Görümce
Çünkü elti denen varlık her türlü dalevereyi hainliği ve iki yüzlülüğü yapabilecek zihniyete sahiptir. Önce tüm aileyle kötü olan ama ikinci gelin aileye katılınca vücuda bürünen kıskançlık dalgaları sebebi ile kendini vazgeçilmez kılmak için resmen başka bir kimliğe bürünür. Bu olaylar silsilesinde hangi taraf ağır basarsa da galip gelen o olur. Sözüm meclisten dışarı ama herkes kendini eltisinden ve mümkünse kaynanasından korusun. Ben ikisiyle de konuşmuyorum görüşmüyorum bulundukları ortama girmiyor , girmek zorunda kaldıysam da aynı ortamı solumamak için elimden gelen herseyi yapıyorum. Ne kadar uzak o kadar iyi 😂
Bu örneklerin ikiside bence nedense görümcesiyle ya da eltiyse çok iyi olan görmedim
Henüz bi eltim yok, görümcemlerimle de bi sıkıntım yok
Bence görümce ama bence herkes yerini bilirse sıkıntı olmaz
Hepsiyle. Kadınlar birbirini sürekli kıskanır ve kusur arar
Görünce yaşça küçük olmalı gelinden.
Elti de hiç olmamalı onun için kaynınızda olmamalı bilmem anlatabildim mi
Elti ya şöyle bı laf var. Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diyolarr
Aslında seçenekler çok yakın ikisi de sıkıntı ama görümce de en azından kan bağı var en azından biraz dizginleyebilirsin ama görümce el kızı eğer huyu iyi değilse ağır sıkıntı çıkıyor
Benim eltim yok ana görümcem war , başima bayaği dert açti fesatlikdan mi düşüncesizlik mi cahillik mi bilmiyorum
Gördüğüm kadarıyla ikiside
İkisinden de uzakdur
Ben daha sıkıntılıyım yerse😄
Elti tehlike.
Hiç anlamıyorum ama elti daha kötü diye biliyorum
Bilemiyorum bence ikisi ile de aran iyi olabilir
Görünceceye kadar ikisi de iyi
en çok görümce görmiyeyim ömrümce
Her ikisi de sıkıntılı
Hangisi, hangi oluyordu? 🤔
Genel çevremdeki her elti savaş içinde
Olmamalı.