daha ergensin ilk kez büyük bir aşk yaşıyosun ve aptala dönmüş durumdasın bu aşk yüzünden 17 yaşında evlenip napacaksın yaa seneye çocuğunu kucağına alırsın parasızlık kavga dayak gürültü neler olacak neler büyüdükçe yanlış yaptığını anlayacaksın benim ablam 16sında evlendi ailesi izin vermedi neler neler yaptı en sonunda istemeye istmeye verdi teyzemler şimdi 3 çocuğu var ve kocasından kaç kez ayrıldı .. şimdi tamamen onun esiri neden çünkü teyzem 3 çocuk ve kendi kzıına nasıl bakacak ayrılıp gelse sennde sanırım bu şekilde olacak ailen seni çocukla kabul edeceğini zannetmiyorum ki zatn onları karşına alıp evlenmeyi istdiğin için seni silecekler ..gözün kör olmuş senin bende 14 yaşnda çıkmaya başladım sevgilimle 5 sene çıktık ki biz deliler gibi aşıktık evlencktik okulunu bekliyodum onun noldu sonuç aldatıldım ve onu terkettim ..anlayacağın daha küçüksün adam gibi oturr ve kaderinin sana neler getireceğini bekle .. gerçi ailesini dinlemeyen kız bizi mi dinlicek oda ayrı bir tartışma konusu :)...
04 Yorumla- +1 yıl
yanlış anlaşıldım galiba evlenme meraklısı olsaydım eğer şimdiye kadar çoktan kaçmıştım. ben böle bişey yapmadım ve ailemede sırtımı dönmedim herşeyi zamana bıraktım tek istediğim sevdiğim insanla ailemin rızasıyla evlenmek. söylediklerinde haklısın bu tür hikayeleri çok duydum herkes söylüyosa bi sebebi vardır doğrudur. 20 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum bu durumu ailemin kabullenmesini istiyorum sadece
- +1 yıl
sen şimdi okuluna tekrar git adam gibi okulunu oku üniversiteyi kazan ..kocaman adam ol sevgilinde seni görünce bu kadr hırslı azimli ya bu kız biz kavuşalım diye neler yapıyo bende onun için okumalıyım adam olmalıyım demeli .. ve oda eğitimini tamamlayıp işini eline aldığında gelir çiçek ve çikolatasıyla ister seni ailende seni everir elbet .. ve güzel bir düğün balayı ardındannnn 2 tarafında istğiyle güzel bi evlilik bu şekilde olmalıııı :)
En İyi Cevaplar
bende eskı sewgılımle 2,5 sene konuştuk aşıktık birbirimize onunkılerde ılk benı kabul etmeyip karsı cıktılar sonra sonra kabullendıler ama ben birtürlü kabullendırememıştım istemiyorlardı bizimkiler . oda çok uzuluyordu seni ben çok çok iyi anlıyorum şuan hangı pskoloji içindesin ben çok cabaladım ılk onu kaybettım sonra aıleme kabullendırdım ve bır hıc ugruna ayrılmak zorunda kaldık. hala cok sevıyorum unutamıyorum aradan 1 sene gecmesıne ragmen. bak bazen sevgın ıcın fedakarlık etmek zorundasın yap sevgının askının pesınden gıt onu kaybettıgın zaman cok acı cekersın ben sımdı aıleme cok kızıyorum bızım bu durumda olmamızın tek sebebı sızlersınız diyorum. AMA SEN BEnİM DURMUMA DUSME. BOŞWER ONEMLI OLAN SEVGİ AŞKTIR SEN MUTLUMUSUN ONUNLA OZAMAN HIC BIRSEYIN ONEMI OLMAMALI AILELER BIR ZAMAN SONRA KABULLENMEK ZORUNDA KALIYoRLAR ZATEN. AKLINI FAZLA BULANDIRMA VE MUTLU OLACAGINA INANIYORSAN BIR OMUR BOYU BU YOLDA YURUMEYE DEVAM ET.
03 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim yanımda olduktan sonra herşeyi aşabilceğimi dünüşüyorum. Doktor 1 sene boyunca antidepresanları kullanmam gerektiğini söyledi aile içinde başka yaşanmışlıklarda var sinir krizi geçirdim kasıldım o yüzden gittim doktorada ama bıraktım ilaç falan almıyorum şimdi. Bu yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim beni anlayabilen biri çıktı. Allah sanada yardımcı olsun
öncelikle şunu söyleyim benimde başıma böyle bişey gelmişti biz evlilik durumunda değildik ama okuldan flan alakcaklardı sevgilimi az kalsın .. eve kapattılar. telefonuna el konuldu. baya bi ayrı durduk ama bu süre içinde hep birlikteymiş gibi şiirler yazdık, mektuplar yazdık ama okutamadık. arkadaşlarımız vesilesiyle arada bir buluştuğumuz oldu. bana kalırsa sevgilinin ailesinden eminsen ve senin ailenle tanışınca daha büyük sorunlar çıkmayacaksa bence aileler tanışsın , yani sen sizin akrabalardan birini bul ve bu akraban sizin bu durumu anlayışla karşılayabilecek sevdiğin kişinin ailesiyle tanışıp sonrada hem o akraban hem de sevgilinin akrabalarıyla durumu açıkladığın akrabanın aracılığıyla tanışsalar ve herhangi bi karar alsalar bence uygun ve makul bi çözüm olur
025 Yorumla- +1 yıl
akrabalarım arasında en anlayışlı olan ve beni anlayabilen insan teyzem. sevgilm askerden geldikten sonra aileden birine ilk teyzeme durumu anlatmayı düşünüyorum. çocuğun ailesi emin yani kesinlikle istiyolar ben tanıştım onlarla ve bi kötülüklerini görmedim. kendi ailemden ilk anneme syledm annem çok nrml karşıladı aslında başlarda hersey iyiydi hatta annemle onun annesini tanıştırdım daha sonra babam öğrnince hrşy karıştı. alt tarafı sevgilim ama çok tepki gsterdler snrada anem bbamdn yna oldu
www.uzmantv.com/ailemizin-karsi-ciktigi-iliskiyi-bitirmeli-miyiz
Bakın ne diyor işin uzmanı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki üzerinden 1 yıl geçmiş belki herşey iyiye belki kötüye gitti bilmiyorum şu an aynı durum bende var 7 aylık bir ilişkim var ilk başlarda herşey çok iyi herşey çok güzel ben bir yanlış anlaşılmadan dolayı ayrıldım ve sonra doğrusunu anlayıp dinleyip tekrar barışma isteği aldım üzerinden 1 ay geçti ikimizde birbirimizi özledik bağlandık o zamanlarda ise annem çok karşı çıktı barışma konuşma 4 gün önce biz tekrar konuşmaya başladık sürekli onunla konuşmak istiyorum buluşup görüşmek istiyorum ama olmuyo istemiyo ama ben hala konuşuyorum bana hak verip isteyeceği günü bekliyorum annem başka biriyle konuşmamı istiyor bende onu istemiyorum bana baskı var sürekli ne yapacağım bilmiyorum bir de annesiyle annem kavga etti erkek arkadaşım anneme yazmış küslük kalmasın arada diye anneside anneme sinirli konuşmuş annem sinirli konuşmuş olaylar iyice karıştı gerçekten şu an ne yapacağımı bilmiyorum ama onunla konuşunca bile unutup mutlu oluyorum belki nasibimdir belki değildir bilmiyorum tek duam bu kadar çabamın boşa gitmemesi gerçekten başka hiçbirşey istemiyorum ben konuşuyorum gizli saklıda olsa sende konuş biliyorum yaptığımız doğru birşey değil ama emin ol istiyceklerdir kabulleniceklerdir ben görüşemiyorum sen görüş sarıl ona sımsıkı ben yapamıyorum sen yap ama bir gün yapıcam belki gizli saklı belki annemin haberi olup belkide ayrı olup anneme hak vericem hakkında hayırlısı olsun iyi geceler
00 YorumlaMerhaba 1 yıllik bir ilişkim var babam çok sinirli bir adam söylemeye korkuyorum annem biliyor ama arkamda durmuyor babama söylersem beni savunmaz. erkek arkadaşım şehir dışında çalışıyor bir süre izine geldi ve uzun zamandır görüşmediğimiz için haliyle her fırsatta görüşmek istiyoruz fakat annem ve kardeşim engel oluyor dışarı cikmama dinlemeyip cikiyorum ama bana zehir ediyolar. İlişkiye yeni başladığımız zamanlarda babama söylemiştim ama anlayışla karşılamadı ayrilmami istedi bir süre ayrı kaldık fakat sonra tekrar barıştık yalan söylemek istemiyorum ama babama tekrar soylemeyede korkuyorum 21 yasindayim bu arada tavsiye verebilecek biri varsa çok sevinirim
00 Yorumladoğru söze ne denir. çünkü eğer senn ailen daha iyise maddi durumu yarın öbürgün aynı standrtalrı arayacaksın. huzursuz olacaksın ailen bunu düşünüyo hiç para önemli demeyin sevgi kadar önemli parada adamda para olmayınca bi süre sonra aşk ısıtılıp yenmiyor sofrada. çocuk olucak o çocuğun bakımı eğitimi vs vs zor yani ailen haklı
010 Yorumla- +1 yıl
10 aylık bir ilişki için mi eriyip bitisoun Allah Allah. haplar falan depresyon ya bu kadar aşağılara çekmeyin basite indirgemeyin aşkı sevgiyi. antidepresanları bonibon mu sanıyosunuz ben anlamıyorum ki.zamana bırakın kaderinde varsa zaten olur zorlayarak elde edemezssin birşeyi.
- +1 yıl
sen nden böyle küçük düşürmeye çalışıyosun beni anlamıyorum ben sonuçta insanların fkirlerini almak için yazdım bunları bana yardımınız dokunur belki diye. böyle saçma sapan şeyler yazmanın gereği ne bi anlam veremedim. Yaşım gereği erken muamelesi görmem çok normal ama ben olgun düşüncelere sahip olduğumu düşünüyorum.
- +1 yıl
emin ol mutsuz olunca dediklerim aklına gelicek emin ol zamanındaben çok küçük düştüm sen diyosun ya fikir alıcam neden zoruna gidiyo bilio musun yazdıklarım çünkü gerçek çünkü git sevgilinle ol sevgini yaşa demiyorum öyle desem benden iyisi olmaz . hayatı yazıyorum ve öfken yazdığım gerçeklere
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamana birak zorlama ailen alissin onlarada zaman tani. Yipratici evet ama ha diyince olmuyor bu isler. Bi akrabani araya koy ailenin guvendigi bildigi. O ikna etmeye calissin. Baktin olmuyor annesi anneni arasin bi kahvenizi icmek istiyoruz esimle musaitseniz desin. Erkek tarafida bu durumda pasif kalmasa iyi olur. Ciddi ciddi arasin soylesin seni istiolarsa. Cunku inan yiprandigina degmiyor. Kendini paralama degerinde olmaz sonra
00 Yorumlakaç yaşındasın ve lıse mı okuyorsun ? daha küçük olduğun için ailen ıstemıyor olabilir. acele etmeyın ıkna edebilirsiniz. ailede sözü geçen akrabalarınız varsa onları araya sokabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
17 yaşındayım lise 3. acele etmiyoruz zamana bıraktık hep dua ediyorum. belkide çoğu insan yazdıklarıma inanmıyolar film gibi geliyo ama bu yaşadıklrımın özet hali. gerçekten çok uzun bi süre düşündüm ailemi karşıma aldığım çocuk benim için doğru mu diye ben doğru olduğuna karar verdim. emin olmadığım biri olsa çoktan bırakmıştım
+1 yılmadem onaylamıyorlar seni bu duruma getirdiler nikay kıyıver olsun bitsin ne kendini yıprat ne pskikolojini kaza geçirmenize neden olmuş bir aileden sana hayırmı doğar çocuğuda bıktırma yap nikah olsun bitsin değer mi aile için depresyona girmeye iffetin önemi kalmadı zaten zinalı evlilik olur biter bir sen misin öyle evlenen ananın babanın rızası olmadan evlenip ne mutlu insanlar gördüm ben herşey rıza değil takıyorsan rızayı ayrıl madem mutsuz ol tamam
00 Yorumla
+1 yılokuldan aldılar falan dediğinde yuh dedim de trafik kazasını görünce inanmadım.Hangi filmde geçiyor bunlar?
14 Yorumla- +1 yıl
Yok trafik kazası.Antidepresanlar.Okulu bıraktırmalar.Eve kapamalar.
- +1 yıl
peki
Karşı çıkma sebeplerini de belirtmişlerse belirtseydin.
14 Yorumla- +1 yıl
onların açısından da kendi açımdan da oturup uzun uzun düşündüm onlarada hak veriyorum benim iyiliğimi istiyolar ama benimle oturup hiç konuşmadılar böyle böyle diye bana baskı yaptılar. yaptıkları yanlış benim yerimde başkası olsa çoktan kaçmıştı ama kaçmak çözüm değil ileride belkide pişmanlık. ben yinede aileme sırtımı dönmedm sevgilimin benim için doğru insan olduğuna inandırmak istiyorum onları
+1 yılKarşı çıkma sebeplerini de belirtmişserse belirtseydin.
03 Yorumla- +1 yıl
güncelleme: Haksız sayılmazlar, maddi olarak bir özgürlüğün yok, onun da yok ne yiyeceksiniz? Birbirinizi. Aşk meşk yenmez bebeğem.
Yaşın şuanda küçük ailen ne diyorsa doğrudur onlara inan bence.
03 YorumlaAılen neden ıstemıyor onu
00 Yorumlaneden istemiyorlar illaki bi nedeni vardır
00 Yorumla
+1 yılherşeye rağmen onun ailesi istiyor derken ?
01 Yorumla
+1 yılbi evde iki farklı evlilik olur acele edeersen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler