Biz artık dayanamıyoruz iki yıl nişanlıyız en son artık yaza yapacağız düğünü Haziran'da bur ay önce adam bir ay içinde çıkarsa seni getiririm yazın düğün yaparız dedi adam çıkmadı ramazan bayramdan önce çıkacak demiş adam bende dedim ki ramazan da olsa artık gelmek istiyrum dedim oda ramazan olmaz yeni birlikteyiz filan orucu bozariz dedi bayramda geleyim dedim beklemek istemiyorum hazirnaa kadar dedim olur dedi bayramda dedi
Dün zaten iki ay bir kalır gibi bir şey dedi canım sıkıldı yeminen adamını başını mi dolduruluyor ben anlamıyorum
Okullar 24 Haziran da bitiyor
9 Nisan da ramazan bitiyor
Dün zaten iki ay bir kalır gibi bir şey dedi canım sıkıldı yeminen adamını başını mi dolduruluyor ben anlamıyorum
Okullar 24 Haziran da bitiyor
9 Nisan da ramazan bitiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbişe anlamadım ki okuduğumdan. Çıkacak dediğin ne? Şunu kısaca özetler misin?
Bir ev var adam içinde oturuyor adam evden çıkacak onu bekliyoruz bir aya çıkarsa otururz seni getirirm diyor yazın düğün yaparız dedi ama adam çıkmadı şimdi diyor ki adam bayrama kadar ben çıkacağım diyor bende dedim ki Ramazan'ın ortası dahi olsa ben artık gelmek istiyorum yaza beklemek istemiyorum nişanlım da dedi ki ramazan olmaz valla orucu bozarız dedi Allah korusun bende dedim ki o zaman bayrama dedim bayarma olur bayramda gelirsin sorun olmaz dedi
Dün gelmiş bana diyor zaten bayram gelince iki ay gibi bir şey kalıyor 2 buçuk ay kalıyor biraz daha bekleriz diyor
Ben ona canım sıkıldı birden niye fikirini değiştirdin acaba biri kafasına mi doldur bunu diye düşündüm
En son dedim ki herkes sevdiği yanında bir biz uzağız dedim bir şey olmaz gülerek beni özlersin dedi
Biz nişanlı iki yıl oldu herkesten önce nişanlandik herkesten sonra evleniyoruz evlenen de bir kaç ay içinde bebeklerini kucağına alacak
Evlilik korkusu olabilir mi?
Hayır değil
Biz deprem bölgesinde olduğumuz için ev zor bulunuyor
Ama ben adamı gerçekten anlamıyorum iki ay iki ay niye böyle
Birde sürekli fikir değiştiriyor dediğini yapmıyor o yüzden şüpheleniyorum artık her değiştiğini de bizim evliliğimiz gecikiyor
Evlilik korkusu Olmadığına nası bu kadar eminsin? Çoğu erkek yaşar bunu. Bir de uzak mesafe misiniz?
Evet normal de öyle ama iki aydır yaşadığı şehirdeyim eminim kendisi istekli
. birde evi düzetmekte bahane etti ev yenilemem lazım ev sahibi kiradan düşecek miş bilmiyorum ve canım yeminen sıkılmaya başladı
O zaman ara onu. Açık açık konuş. Bence istemiyo gibi. Tavırları onu gösteriyo. Konuşurken tavırlarına, yaklaşımına dikkat et anlarsın zaten. Mesela bir anda sinirlenirse bil ki sakladığı bişe var.
İki yıl çok uzunbir süre. Değişimler olabilir.
Bilemiyorum youldum valla 13 Ekim'de nişanlandik hala aynı yerdeyiz evi bahane etti ve bende youlrdum yeminen benim halim de anlamıyor gibi tamam en uygun ev bakıyorsun sonra rahat edelim diye ama şimdi de rahat değiliz ki ben nerede ben neredeyim
Zor bir sürec. Allah dirayet versin. Belkide böylesi hayırlidir , çok zorlamamak lazım bazï şeyleri.
Olabilir