Diğer Abi diyen kız niye böyle dozu değiştirdi? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Abi diyen kız niye böyle dozu değiştirdi?benim sevgili falan pek işim olmaz istesede işim olmaz, da hani ne renk değiştiriyorlar ben mi yanlış anlıyorum baksanıza kötü oluyorum falan? Abi diyen kız niye böyle dozu değiştirdi? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hodbinkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl abilik durum yok al beni yanına diyor resmen kız başka kızlar var mı diyede ağzını arıyor filan.. Abi ayağı... 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl gereksiz Yorumla
Harbi_hatun0617 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 41% +1 yıl senin bu arkadaşlar yavşıyo zamanla ne yapıyordan artık yanlış algılıyorlar 1 0 Yorumla
Ansur Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. gece olunca değişik bir kafaya bürünüyor olabiliyorlar. Abi , kanka gibi terimler truva atı gibidir 1 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl hahah truva ati😂 Yorumla Ansur +1 yıl hep bir laf alma çabası içine girmiş , bildiğin truva atı :D Yorumla
MiddlePonny Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl İlgisi var sana galiba. 1 5 Yorumla Dostoviski +1 yıl cocuk daha ya Yorumla MiddlePonny +1 yıl Tam ilgi alanısın işte, olgun erkek :D Yorumla Dostoviski +1 yıl haha yok ben iliskiye karsiyim bana buralarda tovbekar aras derler 😂 Yorumla MiddlePonny +1 yıl Allah doğru yoldan ayırmasın mü'min kardeşim :D Yorumla Dostoviski +1 yıl amin kardesim cumlemizi 😂 Yorumla
tamam-ben-haklıyım Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Abi ayağı... ayağıBoşluğu siz doldurun 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl anladik Yorumla
ArAnIzDaN_BiRi Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Kız niyeti bozmuş. 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl istedigi kadar bozsun ben sevmem ask mesk Yorumla
Birincilakinsondan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnsanların hissettikleri değişebiliyor 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl degisik Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senden hoşlanıyor bariz belli uzak dur bence 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl uzagum Yorumla
Armandodispt Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kızları hiç anlayamadım bugüne kadar 0 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl nende hava durumu gibiler Yorumla Armandodispt +1 yıl Aynen güzel bir tabir Yorumla
Erincan Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Olaylar olaylar... 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl eksik olmaz Yorumla
En İyi Cevaplar