Kardeşim gibi dediği kızı silmedi?

merhaba benim 6 senelik bir ilişkim vardı çocuk 22 yaşında şu an ben de 18 girdim her neyse ben yokken spotifydan nisa diye biriyle takipleşmiş genelde sevgililer takipleşir az çok biliyorsunuz ben de işkillendim ınstadan da ekliymiş her şeyi anlattı 1 hafta önce tanışmış haberim yok 16 yaşındaymış, ben diyorum ki sana göre kız küçük olabilir ama senin kendi sevgilinden 2 yaş küçük 2 sene sonra zaten bu kız benim yaşımda olacak dedim abi abla safsatasından çıkacak yine rahatsız olucam dedim ama benimle cebelleşti kız bana abi diyor ne saçmalıyorsun çok iyi kız falan filan bana anlatıyor senin düzelmen lazım düşünce yapın iyi değil en iyisi benim gitmem dedi ben de engeli bastım aldatılmış mıyım sizce, yani kızla dertleşmişler falan bir kız üzgünse duygusal boşluktadır biliyorsunuz her türlü çocuktan hoşlanma olasılığı var bence.. kız da bana abla diyordu konuştum, kafam çok karışık fake hesaptan baktım kızı hala ınstadan vesaire silmemiş ve tanıştıkları r6 oyununa girmişti benimle ayrılır ayrılmaz, gücüme giden şey niye benimle cebelleşiyor tamam sevgilim silerim senden önemli mi dese bişey demezdim demekki bir şey var ki kızı silmedi

Kardeşim gibi dediği kızı silmedi?