Abim nişan attı kendince haklı sebepleri var?

Kendi calistigi fabrikadan buldu benimle. tanistirdi oturmasını kalkmasını bilen biri dedim evlenilcek kız bence diyerek abime belirttim gerisinondaydi. Neyse bunlar aile tanıştı söz nişan oldu. Ama abim mutsuz olmaya basladi bize herşeyi anlatmaz da ama sordukmuda artık nasıl bunaldiysa ya yemek konusunda hiç bişey yemiyor onu yiyemem buna dokunamam sen yaparsan yaparsın annemlere gider yeriz demeeye baslamis kız. İşte ben senin annene anne denesem olmazmi abimde bende senin. Babana peder diyim o zaman deyince saygı sonsuz oluyor. Kendileri biraz yönetmeyi abimi sandılar. İşte abim nişanlısıyla illa bı dsari çıkmayı düğüne gitmeyi nebikim vakit geccirmek istediğinde genelde ben gelmicem cevaini alıyormuş bizde böyle şeyler yok gibi ama ablasıyla konustgiudna hayır makul derecede gidebilirsin cevabını aldık. Abimde nişanı bozdu. Abime işte telefonla çok meşgul biri var kesin diye iftira atmaya kalktılar kızla kayınvalide gözle bişey görmeden. ben orada yoktum annemle abim gitmişler. Yani abim haklı degilmi? Biz ailecek yinede ailecek uzgunler kimse bişey sorarsa anlaşamadık dersiniz diye kızın hakkında bişey olmasın diyoruz. Abisi gelip abime esmayla ilgili bişey duymucsm fabrikada diyr tehdit varı konuşmuş.

Abim nişan attı kendince haklı sebepleri var?