BOŞANDIM KURTULDUM sizce dava edeyim mi eşimi?

Merhaba kesin karar da çıktı eşimden boşandım Allahım kurtuldum bu eziyetten fiziksel ve psikolojik şiddet görüyordum uzun süredir bana kendimi o kadar insan gibi hissettirmedi ki ama kimseye belli etmedim güçlü kaldım bu sürede antidepresan da kullandım. 8 haftalık gebeydim maalesef stresten bana ettiği hakaretler küfürler hem de gebeyken el kaldırdım daha fazla dayanamadı bebeğim bu acıya ……. bebeğimi dün kaybettim. Ve bebeğini kaybetmek üstüne de boşanmak ağır travmalar ama ben bunu da atlayacağım inanıyorum. Bana sarkıntılık yapan hastanede evli bir adam vardı onu da ifşa ettim ders oldu. Şimdi yeni evime taşındım güvenlikli havuzlu bir site 50.000 maaş alıyorum memurum ayriyeten 300 bin de birikimim var. İyi ki buraya yazmışım o ruh haliyle saçma sapan şeyler yazmamışım şimdi çok daha iyiyim. Elimde psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğüme daire deliller var sizce bunları mahkemeye dava etmeli miyim eski eşimi? Çünkü aynı hastanede çalışıyoruz. Uzaklaştırma kararı da aldıracağım ona. Yoksa hiç bunu yapmadan muhatap olmadan hayatıma devam mı edeyim?

BOŞANDIM KURTULDUM sizce dava edeyim mi eşimi?