Eşim saçma sebepten kavga çıkartıp avukatın yolunu tuttu! Saçma desemde mutlu olduğumuzda söylenemez. Bir çocuğumuz var belkide bunun bahanesiyle devam ediyor evlilik. Saygı, ilgi, alaka hep sıfırdı! İşkoliğin teki ne gezmemiz oluyor ne de tatillerimiz balıyı hariç. Avukata gittiğini gözlerimle gördüm ancak ne yaptı ne konuştu bilmiyorum çekişmeli istiyormuş 🤷♀️(çocuğu bana vermemek ve bence bir mal talebinde bulunmamam için yapıyordur) hayır zaten istemiyorum ki neyi varsa kendi üstüne yapmıyordu!) bu yüzden yanında gitmedim dava açtırdığını bilemiyorum e devlete de düşmedi. Akşamına konuşmayı denedim bende istiyorum artık diyorum ses soluk yok konuşmuyor. Amacını anlayamadım bir planı var gibi yani avukat delil topla filan mı dedi anlamadım yani. Birde biz kavga etsekte çok nadir boşanma kelimesi ağızdan çıkar o da öyle laftır yani bu şekilde kalkıp avukata gitmeler filan hiç yaptığı bir şey değildir birde blöf yapacak insanda değildir o yüzdende anlamaya çalışıyorum ve birde severek evlendik uyumlu olmadığımızın hep benim alttan almamla yürüdüğününde farkındayım zaten hepte dedim bitirecekse o bitirsin sorun yok ama sanki benim üstüme gelip benim bitirmemi istiyor (( tecrübelilerin yorumlarıda önemli))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin de boşanma isteğine emin olup senin başlatmanı istiyor ki mahkemede ben istemiyordum kendi istedi desin
Evet onuda düşünüyorum ama avukata niye gidiyorsun hadi gittin blöf yapacak adam da değil açıkcası. Ama zaten ben evliliğim boyunca hissettiğim ben arınıp gideyim kendi isteğiye gitti demek istediklerini düşünüyorum
Abukata danışmıştır nasıl daha kolay sorunsuz olur diye
Sorunsuz dese bana çekişmeli boşanıcam demezdi
Belki senin taleplerin olacağını düşünüyor
Çocuğu vermek istemez malları var ama kendi üstüne zaten hiç yapmıyor
Çocuk olayını felan danışmıştır
Olabilir kusurlu sayılacak şeyleri var eve geç gelmeleri ilgisiz sözlü şiddet..
Kaç yıllık evlisiniz?
6,5 sene oldu
Sen de artık ayrılmayı istiyorsun sanırım ilgi sevgi eksikliği yaşıyorsun
Evet ben alttan alan benim zaten her zaman küçük görülüyorum ee onun kaybetme korkusu yok sevse olur onda sevgi görmediğim için istemiyorum ben de artık
Hayırlısı
İnşallah 🤲🏻
o daha az para vererek bosanmak ıstıyor. sakın o yola gıtme. o avukattan akıl almıstır. sen acık verme telefonlarını kıtle. onun avukata gıttıgını delıllendırebılırsen o ıstedı demesı suya duser. ama bunları gızlı goruntulerle elde etme bu gecersız sayılır. bırde gelmıssın hıc bırseyını ıstemıyorum falan demıssın cok zayıf olman cok sacma. bu sekıl zayıf gorunerek kendını ezdırmen yanlıs. konu burada para degıl sana karsı tavırları.
Sakin kalda öfke ile haraket etmeden anlamaya çalış sadece tabi bu arada eksileri ve artıları bir kenara yaz
Allah cezanizi versin be sizin gibi pislikler yüzünden olan çocuklara oluyor ya caniniz cehenneme
Gül gibi eşi var yaptığına bak
Çok teşekkür ederim Rabbim iyiylerle karşılaştırsın hepimizi🙌🏻
Amin
Adam niyeti bozmuş
Sanki kafada noktalamış
Aynen. Bahane de bulmuş
Hayır sorun yok keşke açsa ayrılsa ben anlayamadım yani ne yapmaya çalışıyor açtıysan adam gibi sözünün eri ol deki açtım böyle böyle benim derdim bitirsin bende yoruldum ekmeğime yağ sürer ama çocuğu yıpratmadan bitrelim derdim o..
Cesareti yok sanırım
O mu bence bende yok bende olsa cesaret o kapıdan girdiği an ya da bana s***** git dediği zaman durmaz giderdim ama işte..
Kaç yıllık evlisin
6,5 sene filan oldu daha
Seviyor
Seviyor musun
Bahane bulsun tamam ayrılsın net olsun ama benim asla sevmediğim şeydir
Yani o kadar şey yaşadım ki hakaretler iyiken iyi kötüysen kötü olması bilmiyorum artık ne yaşadığımıda bilmiyorum alışkanlık bence artık
Başka bi kadın mı var acaba
Yani hiç şüphelendirecek tavırlar sergilemedi sadece işkolikliği evlendiğimizden beri var
anladım işin zor
Boşanmak istiyorsa , boşansın
Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum
Tabi
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Teşekkür ederim o tarz şeylerle ilgilenmiyorum🙏
Kötü Bişey Degil evlilikle ilgili önemli lütfen geri engelle
Çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun ama o şekilde konuşmak şu an bana uygun olmaz
Ya lütfen rica ediyorum
Maalesef yorum için teşekkür ederim 🙏
Amma inatçısın
Çocuk var mı
Evet bir tane
Bu daha zor caliisyormsun
Evet zor onu düşünüyorum hayır atanamadım evdeyim öyle
Zor ya
Çalışmadığım için mahkeme çocuğu vermez mi? Yani ailemin yanına geçince çalışırım
İşte bakım sıkıntısı olunca zor durum ondan
Hayır neden zor oluyor işe girebilirim aileminde desteği olur
İsallah olur tabi
İnşallah 🤲🏻🤲🏻
İsallah kuuzm ya