Eşim saçma sebepten kavga çıkartıp avukatın yolunu tuttu! Ne yapmalıyım?

Eşim saçma sebepten kavga çıkartıp avukatın yolunu tuttu! Saçma desemde mutlu olduğumuzda söylenemez. Bir çocuğumuz var belkide bunun bahanesiyle devam ediyor evlilik. Saygı, ilgi, alaka hep sıfırdı! İşkoliğin teki ne gezmemiz oluyor ne de tatillerimiz balıyı hariç. Avukata gittiğini gözlerimle gördüm ancak ne yaptı ne konuştu bilmiyorum çekişmeli istiyormuş 🤷‍♀️(çocuğu bana vermemek ve bence bir mal talebinde bulunmamam için yapıyordur) hayır zaten istemiyorum ki neyi varsa kendi üstüne yapmıyordu!) bu yüzden yanında gitmedim dava açtırdığını bilemiyorum e devlete de düşmedi. Akşamına konuşmayı denedim bende istiyorum artık diyorum ses soluk yok konuşmuyor. Amacını anlayamadım bir planı var gibi yani avukat delil topla filan mı dedi anlamadım yani. Birde biz kavga etsekte çok nadir boşanma kelimesi ağızdan çıkar o da öyle laftır yani bu şekilde kalkıp avukata gitmeler filan hiç yaptığı bir şey değildir birde blöf yapacak insanda değildir o yüzdende anlamaya çalışıyorum ve birde severek evlendik uyumlu olmadığımızın hep benim alttan almamla yürüdüğününde farkındayım zaten hepte dedim bitirecekse o bitirsin sorun yok ama sanki benim üstüme gelip benim bitirmemi istiyor (( tecrübelilerin yorumlarıda önemli))

Eşim saçma sebepten kavga çıkartıp avukatın yolunu tuttu! Ne yapmalıyım?