Arkadaslar yeni evliyiz ben bir haftaligina ailemin yanina geldim kocamlau bu aksam konusurken sacma bir sebepden tartismaya basladik ve konu buyudu baya bir birimize hakaret ettik sonra bana istersen hic gelme kal orada dedi engelledi, sizce bu durumda ben ne yapmaliyim ve sizce engelli kaldirmazsa pazar gunu doncektim normalde yinede donmelimiyim yoksa ozur dilemesinimi bekleyeyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Yani çocuk oyuncağı mı zannediyorsunuz evliliği anlamadım ki. Evlenebilmek için o kadar emek veriliyor maddi manevi. Bir sürü süreçten geçiyorsun sonra bir tartışmada engel atmak nedir liseli ergenler gibi? Muhtemelen sevgililiğiniz de böyle geçti. Biz sevgili olduğumuz halde hiç kavga ettikten sonra engellemedik birbirimizi. O son raddede yapılabilecek bir şeydir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocuk gibisiniz ya 🙄 Pazar değil da pazartesi git hafiften bi korku oluşsun kolaydır palavra atmak ailene yansıtma hemen ayrıca gidince de ilk iş aile terapisine randevu alın sorunlarınızı hakaretle veya birbirinizi engelleyerek değil iki yetişkin gibi çözmek ve evliliğinizin 2 yıl sürmesini engellemek için.
10 Yorumla
+1 yıltelefonla konuş ara ve durumun ne kadar saçma bi sebepten kaynaklandığını söyle zaten yeni evliisniz yani böyle tartışmaalrın olabileceğini anlat ve evine dön yani
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey sorayım tartışma konusu sizin annenizin evine gidip kalmanız mı? şayet öyleyse mümkünse annenize yatıya gitmeyin yok uzak bir ildeyse onun boş zamanında dek getirin beraberce gidin, eşler arasında tartışma olur bu doğal bir şeydir şöyle bir çözüm yolu var ikinizin de kıramıyacağı Bir aile büyüğünü araya koyun bu işi tatlıya bağlayın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
66Cevap
Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Engellemek nedir ya hayattan da mı engelleyecel. Evlisiniz yani cocukca bir davranış olmuş. Kadınsın ysni sen eğer semi görmek istemiyorsa o evden gider. Ne büyük terbiyesizlik.
Keşke öyle bir adamla evli olmasaydın. Saygısızlık bu. Ben olsam dönmezdim.50 Yorumla
+1 yılNormalden şunu yazardım: İstediğin kadar engelle gece yine yanımda uyuyacaksın bu neyin tribi😄
Fazla takılma pazar günü git hiçbir şey yokmuş gibi davran yemek yap takıl kıyafetlerini ütüle. Biraz trip atsın sonra yine sana gelir merak etme 😄30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılOğlum siz neden böyle beyinsiz, basit yaratıklarsınız.
80 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın. Evine git. Ama evde özür dilemesini bekle.Özür dilemesse tavır yap. Sinirle söylenmiş ,öfkeyle, kızgınlıkla söylenmiş şeyleri büyütmeyin. Evlilik fedakarlık ister. Bu fedakarlık yapılması gereken bir durum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasil evlilik ya tartisma esler arasinda olur. bizim ulkemizde daha cok olur cunku ciftler sevmeden sevdigini sanarak evleniyor bu ayri bir konuda asil konu engellemek nedir ya siz 15 yasinda erkeklik evrimini yamamlamamis bir ergenlemi evlendiniz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl34 Yorumla- +1 yıl
Yaşanmış gerçek bir hadise dinleyin bakalım ne yapmanız gerekiyor muş
- +1 yıl
Çok güzeldi kayınvalide ve damat konuşmasında içim cız etti artık o eve ait olmadığın o kadar doğru ki bir söz var evlenince artık anne baba evine ancak misafir olarak gidersin diye biz bunu idrak etmekte zorluk çekiyoruz sanırm. Evlilikte her şey zincirleme gibi anne baba karı koca hepsi birbirine tutunuyor aslında.
- +1 yıl
Sorunu dağıtmak yerine yerinde çözmenin önemi anlaşılıyor
+1 yılEn ufak tartısmada eve gelmemeni isteyen biriyle evlisin, buna daha cok kafa yorman lazım bence
33 Yorumla- +1 yıl
19 yaşında bir birey dinleme evlilik çocuk oyuncağı değil
- +1 yıl
+ v-e-l-e-d.. KS engelleme yazdılarımı : )
+1 yılyeni evlisin ama bir haftalığına ailenin yanına gidiyorsun, bu bir hata..
en ufak bir kavgada istersen gelme deyip engellemesi de onun hatası..
ikinizin de hatası olarak da, birbirinize hakaret etmeniz..
bence özür dilemesini bekleyin..30 YorumlaSana trip atmış artık dönmeni istiyor Ben olsam sürpriz yapardım giderdim yani. Sonra da gönlünü alırdım bence çok tatlı
34 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen kaç kişi var ki
- +1 yıl
İlgi istiyor adam. Bu kavgalar çok anlamsız
+1 yılKavga konusu haklı taraf kim ona göre
Git veya gitme derim. Ama gitmen taraftarıyım gitmezsen sogukluk buyür monoton bir evlilige dönüşür10 YorumlaÖzür dilemesini bekle ki bi daha boyle seyler soyleyemesin
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilenin evinde kaldigin surece konu cozulmeyebilir. Sen esini daha iyi taniosun yani aldatma dayak siddet yoksa konunun uzamaması taraftariyım. Evine dön büyük bi sorun yoksa ortada.
22 Yorumla- +1 yıl
İmkansız aldatmayan kadın yoktur yakalanmayan vardır
Cevap sahibi+1 yılKonu dışı yazmazsan sevinirim. Ve önyargını kendine sakla
+1 yılKendi ailen kendi yuvan eğer yuvan huzurlu olsun istiyorsan çözüm yapacaksin yoksa böyle kalirsin zedelenir aile yapin
00 Yorumla
+1 yılBeyin yaşı 12 olan insanlae nasıl evleniyo anlamıyorum aw. Kovam için diyorum yani sen alınma. Gitme öyle beyinsizin yanına gidip ne bok yicen
01 Yorumla- +1 yıl
Kocan*
+1 yılObjektif olarak kim haklı konuda onu düşün sen haklıysan bekle orada hatasını anlayıp seni çağırır sen haksızsan özür dilemesini bil yanına git.
00 Yorumlabence biraz alttan al arkadaşım ama hatasıda varsa ortam iyi olduğunda mutlaka söyleki tekrarını yapmasın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ergenmisiniz kizim siz engelleme nedir evli barklı insanlar
10 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl, yeni evliyken de aileye 1 hafta gitmekte iyi cesaret.
10 Yorumlaİlk zamanlar tartışma olur siniri geçince kaldırır uzatmayın
02 Yorumla
+1 yılEvine git, gidecek biri varsa oda kocan hanzoya bak
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. Evlendiniz ve ilk tartışma da seni engellediyse o evlilik uzun sürmez zaten açık ve net
00 Yorumla
+1 yılAy Allah korusun ya böyle bir evlilik istemiyorum. Tartışma istemiyorum gönül kırmak istemiyorum
00 YorumlaEşin ergenlikten çıkamamış kusura bakma ama.. bu yaptığı çok yanlış.. neden tartıştınız?
00 Yorumla
+1 yılKonu tam olarak nereden alevlendi onu anlamak lazım ama engellemek ergenliktir başka bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılSen çok üstüne gitmiş gibisin o niye özür dilesin ayrıca yeni evlisin ailenin evinde ne işin var
00 YorumlaKırıcı üzücü ve can sıkıcı. Kendi adıma dönmezdim ozur dileyene dek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evliliklerde bu tür kavgalar çok sıkılıyor bu kadar birbirimize kırıcı olmayın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle ve kesinlikle ve engeli açmayacak Sen de tıpış tıpış gideceksin ve sen yeni evlisin Bir hafta ailenin yanında kalman hiç ama hiç normal değil O adam da biraz içinde erkeklik duygusu varsa o engeli açmaz
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani kadının yaptığı çok normal he?
Cevap sahibi+1 yılSöyleyene değil söyletene bakacaksın
Cevap sahibi+1 yılHer şeyden önce yeni evli bir kadının keyf-i Alem gidip bir hafta eve gelmemesi normal değil etki tepki olayı anlatabiliyor muyum
Cevap sahibi+1 yılBir hafta mı Hadi Güldürme beni eyvallah
+1 yılEvlilikte de tartisma dogal tabi ki ama hakaret etmek ve cocukca triplere girmek engellemek bir de uzerine eve bi daha gelme demek evli olmaktan mutsuz oldugunun belirtisi. Iki taraftan en az birisi mutsuzken o evlilik yurumez
03 Yorumla- +1 yıl
Hep yapıcı yorumlar helal olsun
- +1 yıl
Iste bu mantik yuzunden insanlar cok mutsuz. Bu evliligin karsi tarafa iyi gelmedigi belli. Bu sekilde iki taraf da mutsuz bi sekilde ayni evde yasamaya devam edecek. Ne gerek var insanlar yalnizken de mutlu olabilir illa evli olmaya ve yapici olarak evli kalmaya gerek yok
- +1 yıl
Pozitif yorum dan bahsetmiş tim
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yeni evli insanlar ayrılmazlar bir, ailelerin yanına birlikte giderler iki. Eşi engellemek ne demek. Daha ergensiniz üç.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem Yeni evliyim diyorsun Ne işin var ananın evinde hemen İyi yapmış
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evli bir çiftsiniz neden 1 haftalığına ailene gidiyorsun
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Bence özür dilemesini bekle. konuyu tam bilmiyorum ama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mühim konumu bilmiyorum ama öfke kontrolü erkeklerde daha azdır küsme huyu varsa durum vahim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. sevgilim engelledi gitmiyorum mu diyorsun, eşin ise gideceksin tâbi
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi bilen ama bi sap olamayan KS üyeleri hemen akıl vermiş. Kimi yuva yıkan bazı pembeliler de, bazı abazalar da boşan demiş. Yazık.
00 Yorumla
+1 yılOyun mu oynuyor böyle şey yapılır mı? Ben olsam kapıma gelip beni almak için yalvarmadan gitmezdim. Daha yeni evlenmisken yaptığı hiç hoş değil
00 Yorumla
+1 yılhahaha bu nasıl adam ya , sende suç varsa özür dile kocandan.
08 Yorumla- +1 yıl
yorumlardan okudum, sen hatalısın kız arkadaşınla yemeğe çıktığını kocana söylemek zorundasın! adam sinir krizine girmiş ve küfürü basmış adamda hatalı ama senin hatan çok ağır basıyor birdaha böyle şeyler yapma
- +1 yıl
ozaman kocana telefon açıcaksın hatanı bildiğini bir daha olmayacağını söylersin ama senin ettiğin o küfür kalbimi kırdı dersin... muhtemelen oda özür diler, zaten bunlara alış ileride pata küte birbirinize eğlencesine küfür edeceksiniz. bunlar ilişkiyi eğlenceli kılıyor : )
- +1 yıl
bakarız mı? unutma yuvayı dişi kuş yapar. yuvanı saçma sapan hareketlerle dağıtma
- +1 yıl
sen kocana giderken bunu söylemedin de adam sana küfürü basınca mı ağır geldi iyi yapmış adam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlis yapmis aslinda ama yine de git eve derim Buyuk bi sorun yoksa sayet Noldu merak ettim istersen yazabilirsin dm den
01 Yorumla
+1 yılEsin seni sevse engellemezdi ve çok seviyorsan onu böyle lanet bir site de dolaşma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Ergen misiniz çocukça şeyler evliliğinin ciddiyetinin farkına varın
00 Yorumla
+1 yılO nasıl eş ya oyuncak ediyorlar ciddi bir mühesseseyi bari boşa
00 Yorumla
+1 yılBence dön ilk adımı sen at ama mesafeni yine koru sonuçta o ev ikinizin
00 YorumlaÖzür dilemesini bekle hatasını anlasın
038 Yorumla
+1 yılÇocuk musunuz engelleme ne
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu engelle. Ben olsam engellerdim.
10 Yorumla
+1 yılGit ve yüzyüze konuş... çocuk oyunu mu bu?
10 Yorumla
+1 yılDön tabi ki öyle uzaktan işkence yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılBiraz oluruna bırak sakinleşsin
00 Yorumlaüzerine gitme akışına bırak düzelir
00 Yorumla
+1 yılSenin koca senden vazgeçmiş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılO eve gelmeyecek mi 😂
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir şey yapmış pişman etmelisin onu
00 Yorumlason mohikanlar gibi derisi yüzülesi
00 Yorumla
+1 yılKim haksızdı ve olay nasıl o hale geldi?
00 Yorumla
+1 yılbence sende onu engelle
00 YorumlaEşin olgun biri değil sanırım
00 YorumlaÖzür dilesin hata kimde
00 YorumlaGeri dönmezseniz suçlu duruma düşersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılSen de engelle hatta telefonu kapat
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026