Eşim ile tartıştık ve beni engelledi, aynı evde konuşmuyoruz. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar durum şöyle, çalışıyor çıktın mı diye mesaj attım her gün sorduğum bi soru ona göre oğlumla yemek yicez ya da bekleyeceğiz. Çıktın mı yazdım sadece yazdığı mesaj aynen atıyorum -YOK BİZ Çalışıyoruz -Siz yiyin -Yemek -Ofiste yeriz biz Bende dedim ki -çoğul kullanmana gerek yok. Bu mesajın üzerine etmediği hakaret kalmadı bağırdı çağırdı, rahatsız olma nedenin ne herkes var diye biz yazdım. Bende kimin olduğunu bilmiyorum merak da etmiyorum sadece seni merak ettiğim için tekil yazsaydın yeterli dedim. Eve geldi hakaretlerine devam etti nasıl böyle yazarsın düşüncen yok mu. Biz yemek seçiyoruz bilmem ne. Sonra da beni Whatsapp dan instagramdan engelledi. Evet evde benimle konuşmuyor ayrı yatıyor. 3 gün oldu böyle devam ediyor. 3 yaşında oğlum var. Bunu yapan kişi 36 yaşında ergen değil. Ne yapmam lazım yardımcı olun biraz desteğe ihtiyacım var

Güncellemeler
+1 yıl
İlk adımı ben atmalı mıyım? En çok hata kimde? Beklemeli miyim? 3 gün oldu durum aynı? 😢
Güncellemeler
+1 yıl
İlk adımı ben atıp konuşmaya çalıştım huzursuzca durmanın bir anlamı yok dedim niye uzatıyorsun. Senin hatanı anlamanı bekliyorum dedi. Ben de kırıldım. Karşılıklı özür dileyip barıştık. Cevap veren herkese teşekkür ederim 🙏 iyi akşamlar
Eşim ile tartıştık ve beni engelledi, aynı evde konuşmuyoruz. Sizce ne yapmalıyım?