Eski eşimin yeni eşi sorunlu biri polise mi gitmeliyim yoksa beni rezil edecek gitmem mi gerekir sizce?

Eşimle özel görüntülerimiz vardı nude filanda atmıştım tabi evlendiğimizde oldu bunlar. Anlaşamadığımız için boşanmıştık ama görüntülerimi silmemiş başkasıyla evlendi o ama eşi görmüş bunları ve kadın bana musallat oldu. O**** filan diyor kadına kocamdı o zamanlar dememe rağmen k**tak filan diyor. Rezil edeyim mi seni insan içine çıkmaya yüzün olmaz sü***k filan diyor. Kadına ısrarla evliyken oldu laflarınıza dikkat edin dediğim halde kocamla önceden de olsa yatmayacaktın o***** diyor bana. Kızdım kadına kocamla yatmayacaksam kimle yatıcam sorunlu musunuz yazdım. Kızım doğru konuş ifşa ederim elalemin içine çıkamazsın rezil edeyim mi seni o**** filan diyor.

Duyduğuma göre de paylaşmayı düşünüyor. Kocamla yaşadığım için çokta yadırganmam ama çıplak ve uygunsuz şekilde görüntülerim yayınlanırsa rezil olacağımda bir gerçek. Mesajlar duruyor polise gitsem görüntüleri sildirebilir miyim?

Eski eşimin yeni eşi sorunlu biri polise mi gitmeliyim yoksa beni rezil edecek gitmem mi gerekir sizce?