Eşim bosanmak istiyor. Bana gore cok buyuk sorunlarımız yok. Baska biri mi var bir sey bulamadim, kendisi de yok dedi. Evlilik bana gore degilmis vs dedi. Konustum, yapmayalim sans verelim, boyle olmaz diye konustum. Tartistik, beni kıran laflar da duydum. Denedim yani bir seyleri. En son tamam dedim nasil istiyorsan oyle olsun dedim.
Ama ben seviyorum arkadaslar. Bitsin istemiyorum. Dun gururumu, duyduklarimi, kirginliklarimi kenara birakip tekrar gittim kapisina. Kapinin onunde 5 dk dan fazla beklemisimdir. Zili bassam mi basmasam mi, konussam mi konusmasam mi 5 dk dan fazla orada kalakaldim, dusundum. Elim iki kere zile gitti, basamadım Sonra vazgectim konusmaktan. Asansor sesine irkildim. Arkami dondum ki esim karsimda.
Merhaba dedi. Merhaba dedim. Bana bakmistin galiba ama disardaydim dedi. Ses etmedim. Niye geldin dedi. Hiç. Yani bir sey konusacaktim ama onemli bir mesele degil bende gidiyordum zaten dedim. Konusalim gel dedi eve davet etti. Yok onemli bir sey degildi. Rahatsiz ettim kusura bakma. Iyi gunler dedim asansore bindim.
Hala konusmali miydim, ilerde icimde niye o gun konusmadim diye icimde ukte kalir mi diye dusunuyorum. Ama farkli bir sey demeyecektim. Bitmesin vs diyecektim ayni seyler. Kendimi de uzmek istemedim, ona yalvariyormus gibi olmakta istemedim. Karsilasmasak bile daha iyiydi, sessizce gitmistim, sessizce de evime donerdim.
Ama hala da bilmiyorum konuşmak meselesini. Ufak bir umut iste belki vazgecer mi avuntusu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer