Yeni sevgili oldugum birine evlenmek istedigimi soylesem kezban mı olurum?

Yakin zamanda biri bana duygularini soyledi, sevgili olmak istedigi söyledi. Aslinda flört tarzi bir iletişimimiz vardi ama orada takılı kalmıştık. O da dedi bu yuzden açıkça soyluyorum sevgili olalim mi diye. Bende kabul ettim ama ben takilmak vs istemiyorum. Evlilik dusunuyorum.

Biriyle 2-3 sene boyunca sevgili kalmak istemiyorum. Eger niyet ciddiyse uzatmanin anlami yok bence. Kendisine evlilik istedigimi,1 yil icinde bu konuda bir adim gormezsem ayrilacagimi, kendisinin boyle bir dusuncesi yoksa baslamadan bitirmeyi soylemek istiyorum. Evlilik/koca meraklisi vs gibi gorunur muyum?

Yani babamizin hayrina çıkmıyoruz sonucta boyle yollara. Daha once de sevgilim olmadi bu arada. Begenmedigim biriyle ya da evlilik dusunmedigim sırada kimseye umit vermek istemedim. Kendimi simdi hazir hissediyorum bu konulara ve o yuzden sevgili islerine falan girisiyorum. Yoksa erkeklerle pek muhatap olan biri de degilim.

Konusmam dogru olan mi? Yani ondan hoslansamda bir sonucu olmayacaksa neden zamanimi harcayayim ki. Konusup, eglenip, beraber takilacaksak ben bunu arkadaslarla da yapiyorum zaten. Sevgili olmaya falan ne gerek var. Acikca konusmam dogru olur mu sizce?

Yeni sevgili oldugum birine evlenmek istedigimi soylesem kezban mı olurum?