Nişanlımla ayrıldık, çeyizi tek başıma düzdüm sizce o çeyizleri ilerde karşıma çıkan biriyle kullanmam karşıdakine saygısızlık mı olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen çeyizi onun için almadın sonuçta. Yuva kuracağın adam için aldın. Ona özel olarak aldığın ya da berqber aldığınız bir eşyayı başkasıyla kullanırsan evet hoş olmaz ama böyle bir durum yoksa bence hiçbir mahsuru yok.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Hayır ayıp olmaz, kendi paranız ile almışsınız, geçmiş olsun, hayırlısı olsun! 🌸12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden olsun ki çeyiz çeyizdir adının baş harfi işlemeli birşeyle yoksa 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılYok pijama falan filan da aldım da onları abime vercem 😂 tabak çanaktan bahsediyordum
- +1 yıl
Hiçbir sorun olmaz yeniden düzülmez mümkün değil
Soran+1 yılTeşekkürler vakit ayırıp cevap yazdığın için 💖
- +1 yıl
Ricalar☺️
Bende nişanlandım anlaşamadık ayrıldık ama hepsini kendi paramla almıştım yani neden atayımki sende atma ilerde kullanırsın zaten
23 Yorumla- +1 yıl
Ayten aylardan açtım mesaj şimdi atabilirsin kapalıymış
- +1 yıl
Üzüldüm ya e posta silinmiş daha yazamadım çıkışta yapınca kaldı hesap gitti
- +1 yıl
Bel ki de kurtuldun Ayten üzülme ben e ilerde daha kötü şeyler olabilirdi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye ayıp olsun ki? Hayat bu kadar pahalıyken , henüz hiç kullanılmamış ürünleri atıp yerine yenisini mi alacaksın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzele kaçmazsa sormak isterim neden nişanlından ayrıldın?
18 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımı çok seviyorum/dum yani çocuğum gibi baktım ona, yemeğinden, üstü başına her şeyi ben masraf ettiim. Bana tek aldığı şey doğum günümde bir kolye. Evini temizledim, annesine babasına yengesine elim bi kere boş gitmedim, hizmet hürmet her şeyi verdim.
Kendimi baya paspas ettim ona. Sonra bunun küçük kardeşi gidip tinderden bir kız bulup hamile bırakıp zorunlu olarak evlendi. Kız çok yalaka biri, nişanlımı durduk yere aramaları, başkasından olan çocuğunu nişanlıma video olarak falan atamasından çok rahatsız oldum ve nişanlımla rahatsızlığımı paylaştım. Nişanlım da garip olan sensin hareketlerinde bir anormallik yok dedi. Üstüne bir kaç kavgamız daha oldu bu kadınla ilgili. Ben de bu kadınla samimi olmak istemediğimi söyleyince nişanlım beni zorladı samimi olmam için. Kardeşimle aramı bozacaksın dedi. Ben de beni zorladığından dolayı ayrıldım.
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen de böylelerine niye insan muamelesi yapıyorsun it muamelesi yap bundan sonra.
Soran+1 yılBu konu dışında iyiydik seviyordum onu, kusursuz değildi tabiki ama seviyordum
Cevap sahibi+1 yılO seni sevmiyor bence böyle yazdığına göre.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılAmacım yuvanızı dağıtmak değil sadece olumsuz etkilenmeni istemedim.
Soran+1 yılÇoktan dağılmış bir şeyi dağıtamazsınız zaten, vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYo niye olsun. Çeyiz böyle bir şey zaten, yıllarca biriktirirsin..
20 Yorumla
+1 yılBence bişey olmaz gün geçtikçe pahalaniuor zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette olur kızlar hep öyle yapıyor kime niyet kime kısmet
10 Yorumla Niye ayıp olsun evleniceksen diye kendin düzmüşsün ha onla ha başkasıyla
10 Yorumla
+1 yılPara hepsi sana aitse neden ayıp olsun ki. Ama onun payı varsa tabi olur.
10 YorumlaO değil de onları kullanırken ayrıldığın nişanlın hiç mi aklına gelmeyecek💜yine de mutluluklar diliyorum💜
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunun için tereddüt ediyorum ama aslında içten içe hiç de aklıma gelmeyecek gibi hissediyorum. Çok değersiz hissettirdi bana
Soran+1 yılDüşünecem bunu 💖 iyi dileklerin için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendi paranla aldıysan sorun yok ama eski nişanlının parasıyla aldıysan evet ayıp olur
11 Yorumla
Soran+1 yılYok, nişanlım çeyizi bırakın bana bi kuruş harcama yapmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa yok ayıp olmaz da ne bileyim aklına gelecek, ben de bu dertten müzdaribim ☹️
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilma nedenimizden ötürü galiba şimdilik o kadar üzülmüyorum bile, nefes alamazdım ben onsuz
Soran+1 yılBu yüzden de yıllar sonra aklıma geleceğini sanmıyorum
+1 yılEğer için alıyorsa kullan tabi. Ama benim içim almazdı.
04 Yorumla
Soran+1 yılYarın biriyle tanışsam benim de içim almaz ama onu unuttuktan sonra kullansam ayıp mı olur
- +1 yıl
Ayıp olmaz neden ayıp olsun. Yani şöyle üzerinden yıllarda geçse benim aklıma gelirdi kullanamazdim. Ama herkesin huyu farklı tabi
Soran+1 yılYalaan değil çok seviyordum onu ama çok değersizleştirdi beni, başkaları için ağlattı aklıma geleceğini sanmıyorum
- +1 yıl
O zaman problem yoktur
+1 yılNiye saklamayasın ki? Giden gitmiş ileriye bakmak gerek sonuçta senin oldu atıp ne yapacaksın? Ondan hatıra kalmasın istiyorsan satıp parasıyla yenisini alabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılEski olan her şeyi hayatından çıkarmak en iyisi, eşyalar dahil..
10 Yorumlaselam hanfendi bence hiçte alakası yok senin emegin var kusura bakma ama o ceyizde yaslanmış yokki niye saygısızlık olsun
11 Yorumla
+1 yılYa sonuçta tek başına düzmüşün onluk bir mesele yok saçmalama ayıp olmaz çeyiz çeyizdir hayatıma giren erkeklerle eski nişanlıyla bir bağlantısı olamaz bu arada ben de nişan attım 1 ay oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun 💖 umarım karşına sana dünyada cenneti yaşatacak başka biri çıkar ve ömür boyu mutlu olursunuz
- +1 yıl
Sağ ol sana da geçmiş olsun💜 umarım ikimizde hakettiğimiz mutluluğu buluruz
Soran+1 yılİnşallah ❤️🌸
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki de öyle yap! Kendi aldığın çeyizi karşı tarafa kaptırırsan senden a ptalı yok
015 Yorumla
Soran+1 yılYok onlara asla vermem tabiki, ne bileyim aile evinde bırakıp yenisi mi alayım satayım mı yok paraya ben de bilmiyorum. Ayıp olmazsa ilerde karşıma çıkacak olan adamla kullanırım diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılAyıp yok evinde kalsın ztn pahalı oluyo her şey nişanlınla barışırsınız belki hem
Soran+1 yılYok dönüşü yok
Cevap sahibi+1 yılAldattı mı
Soran+1 yılKardeşinin tinderdan tanışıp yattığı sonrada hamile bıraktığı için evlenmek zorunda kaldığı kadın fazla yakın davrandı nişanlıma ben de rahatsız olduğumu söyledim beni değil onu savundu, şart koydu bana ya onlarla iyi geçinirsin ya biter diye ben de önceliği ben olmayan adamla evlenemem dedim
Cevap sahibi+1 yılCok iyi yapmıssın kardeşinin karısından ona ne oluyosa birinciliği sen olmalıydın
Soran+1 yılKardeşiyle arası açılırmış, kardeşiyle arası açılmasın diye beni silebiliyor böyle bir karakter
Cevap sahibi+1 yılIyyy kardesine ailesine arkadasına hayatındaki kadından daha fazla değer veren erkeklerden tiksiniyorum en sonunda hepsi gider kadın kalır idrak edemiyolar boş ver ya iyi ki kurtulmuşsun ondan
Soran+1 yılO kadar yanında oldum ki yani duysanız ağzınız açık kalır, yemeğinden üstüne başına en son o bana tercih ettiği baya zengin olan kardeşi yurt dışında onu 5 kuruş parasız bıraktı. Ben birikmiş paramı yolladım ona. Ama günün sonunda benim değerim yok
Cevap sahibi+1 yılErkekler böyledir tatlım değer verirsin anac davranırsın tam tersi olman gerek tam tersi olunca cok seviyorlar asıl bencil olacaksın istediğini yaptırmak isteyen bencil kızlardan olcaksın fedakar olunca değersiz oluon
Soran+1 yılAynen öyle bu öyle değildir diyorsun yine aynı çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılHepsinin hamuru aynı ama insan sevince de kıyamıyor
Soran+1 yılAh şu kıyamama duygusu, yedi bitirdi beni. Paspas oldum paspas
Cevap sahibi+1 yılBende aynıyım acımasız olunca da vicdanım sızlıyor
Soran+1 yılHakettikleri o ama işte insanın yapası gelmiyor
+1 yılniye ayip olsun sacmalama kendi paranla almissin
gule gule kullan10 YorumlaOlmaz her şey çok pahalı ikinciye çeyiz mi alacaksın birde.
10 Yorumla
+1 yılOzel değilse niye ayrıldınız bu arada ayıp olmaz tabiki de
03 Yorumla
Soran+1 yılnişanlımı çok seviyorum/dum yani çocuğum gibi baktım ona, yemeğinden, üstü başına her şeyi ben masraf ettiim. Bana tek aldığı şey doğum günümde bir kolye. Evini temizledim, annesine babasına yengesine elim bi kere boş gitmedim, hizmet hürmet her şeyi verdim.
Kendimi baya paspas ettim ona. Sonra bunun küçük kardeşi gidip tinderden bir kız bulup hamile bırakıp zorunlu olarak evlendi. Kız çok yalaka biri, nişanlımı durduk yere aramaları, başkasından olan çocuğunu nişanlıma video olarak falan atamasından çok rahatsız oldum ve nişanlımla rahatsızlığımı paylaştım. Nişanlım da garip olan sensin hareketlerinde bir anormallik yok dedi. Üstüne bir kaç kavgamız daha oldu bu kadınla ilgili. Ben de bu kadınla samimi olmak istemediğimi söyleyince nişanlım beni zorladı samimi olmam için. Kardeşimle aramı bozacaksın dedi. Ben de beni zorladığından dolayı ayrıldım- +1 yıl
İyi yapmissin hep mutlu ol inşallah allah kalbine göre versin canimm
Soran+1 yılSenin de inşallah 💖💖 çok teşekkür ederim
+1 yılNeden ayrıldınız hayırlısı olsun hakkınızda…
04 Yorumla
Kendimi baya paspas ettim ona. Sonra bunun küçük kardeşi gidip tinderden bir kız bulup hamile bırakıp zorunlu olarak evlendi. Kız çok yalaka biri, nişanlımı durduk yere aramaları, başkasından olan çocuğunu nişanlıma video olarak falan atamasından çok rahatsız oldum ve nişanlımla rahatsızlığımı paylaştım. Nişanlım da garip olan sensin hareketlerinde bir anormallik yok dedi. Üstüne bir kaç kavgamız daha oldu bu kadınla ilgili. Ben de bu kadınla samimi olmak istemediğimi söyleyince nişanlım beni zorladı samimi olmam için. Kardeşimle aramı bozacaksın dedi. Ben de beni zorladığından dolayı ayrıldım.- +1 yıl
Canım maddi desteği çekmelisin. Kadın erkek eşitliği diye bir şey yok kadınlar kendinden çok fazla verici davranınca böyle oluyor işte. Bak ben nişanlıyım nişanımı bile ona yaptırdım istediğim pırlantayıda aldırdım değerim daha iyi biliniyor erkekler maddi manevi özellikle maddi anlamda çok emek verdiği kadını bırakmıyorlar ama önceki ilişkim senin durumundaki gibiydi. Tinder gibi bi platformda eskort dolu affedersin. Gerçekten çok ağır travmalar yaşatmış sana ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Çeyizinde hazırmış zaten bundan sonra hayatında olan birine asla ama asla fedakarlık etme sen bu adamla evlenseydin çocuğunun maddi manevi ihtiyaçlarıyla da ilgilenmeyecekti sen kendi değerini bil o tatlı canını sakın üzme kardeşim olur mu❤️
Soran+1 yılYaa 🥺❤️❤️ çok teşekkür ederim ne kadar iyisin 🌸 Allah mutlu mesut etsin sizi
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende canım kendine iyi davran değerini bil ki kimse kırnasın seni zamana ihtiyacın var mutlu olacaksın ilerde sende sadece zaman gerekli canım ❤️
+1 yılSakla ne yapacaksın başka kalsın ben olsam sorun yapmam yaş kaç
06 Yorumla
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun peki ve neden yarıldın
- +1 yıl
Neden ayrıldın
Kendimi baya paspas ettim ona. Sonra bunun küçük kardeşi gidip tinderden bir kız bulup hamile bırakıp zorunlu olarak evlendi. Kız çok yalaka biri, nişanlımı durduk yere aramaları, başkasından olan çocuğunu nişanlıma video olarak falan atamasından çok rahatsız oldum ve nişanlımla rahatsızlığımı paylaştım. Nişanlım da garip olan sensin hareketlerinde bir anormallik yok dedi. Üstüne bir kaç kavgamız daha oldu bu kadınla ilgili. Ben de bu kadınla samimi olmak istemediğimi söyleyince nişanlım beni zorladı samimi olmam için. Kardeşimle aramı bozacaksın dedi. Ben de beni zorladığından dolayı ayrıldım.
Türkiyede değilim- +1 yıl
Seni aldattı yani
Soran+1 yılYok aldatmadı, ben aile içinde gerginlik olsun istemiyorum diyor ben de kadının (kardeşinin yeni karısından) davranışlarından rahatsız oluyorum diyorum aile ortamında soğukluk olmaz ama 4lü takılmayalım dedim ille daha fazla samimiyet olsun istedi. Yok deyince de karar ver dedi ya benim dediğim ya da biter ben de dedim önceliği ben olmayan adamın yanımda işi yok
Saygısızlık olmaz sana onu hatırlatcaksa 🤨 kullanma
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum kullanmadım zaten hiç
+1 yılNormal bir sıkıntı olmaz
10 YorumlaNe alaka onlar seni zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize ait ise ayıp olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSakla tabii deli misin. Her şey çok pahalı.
10 Yorumla
+1 yılAyıp olmaz kendin aldın sonucta
10 Yorumla
+1 yılyooo kime niyet kime kısmet demişler
10 Yorumla
+1 yılniye ayıp olsun ki sen almışsın senin çeyizin
10 Yorumla
+1 yılAyıp olur diyen o s@lak kim 🤔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kullan gitsin bir şey olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye bisey yapacaksinki eger cok istiyosan hayir yap
10 Yorumla
+1 yılneden olsun ki esya alt tarafı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama lütfen damadin aldığı varsa çıkar kendi aldıklarını kaldır ilerde kullanıcaksın bu arada kaç yaşındasın?
05 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım bi çöp almadı, hepsi benim emeğim bazılarını ona atıp bak ne aldım demiştim o yüzden suçluluk hissediyorum, yaş 24
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırı falan mı alıp fotosunu attin
Soran+1 yılTabak çanak ya iç çamaşırı değil
Cevap sahibi+1 yılAman ne olmuş canım tabak çanak birbirine benzer evlenince aynı şey kullanılıyor sonuçta dert etme bu kadar kendini de üzme sakın
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
+1 yılallah başıma vermesin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin, Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey
+1 yılAşkm ne ayıbı. Kendin yapmışsın sonuçta.
02 Yorumla
Soran+1 yıl💖💖💖💖
- +1 yıl
🩷🩷🩷
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKullanırsın sorun olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi kullancan sokaktami buluyorsun
00 Yorumla
+1 yılNiye olsun nisanlin mi aldi sanki sana
00 Yorumla
+1 yılAyıp olmaz gayet normal
10 Yorumla
+1 yılSakla tabi niye ayıp olsun
10 Yorumla
+1 yılOlmaz kime niyet kime kısmet denen birsey var.
10 Yorumlaolmaz niye ayıp olsun
10 Yorumla
+1 yılKendin para aldıysan sorun yok kullanin bence
10 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz
10 YorumlaÖyle bir şey yaşamak istemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de istemezdim ama başıma geldi
+1 yılYoo neden olsun o mu para harcamış
00 Yorumla
+1 yıltursusunu kur
00 Yorumla
+1 yılyak gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBir yıllık emeğim, yemedim içmedim bütün maaşı çeyize verdim
- +1 yıl
kullan o zaman karşı tarafın sorun etceğini pek sanmıyorum :)
+1 yılNiye ayıp olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ayrildiniz
01 Yorumla
Kendimi baya paspas ettim ona. Sonra bunun küçük kardeşi gidip tinderden bir kız bulup hamile bırakıp zorunlu olarak evlendi. Kız çok yalaka biri, nişanlımı durduk yere aramaları, başkasından olan çocuğunu nişanlıma video olarak falan atamasından çok rahatsız oldum ve nişanlımla rahatsızlığımı paylaştım. Nişanlım da garip olan sensin hareketlerinde bir anormallik yok dedi. Üstüne bir kaç kavgamız daha oldu bu kadınla ilgili. Ben de bu kadınla samimi olmak istemediğimi söyleyince nişanlım beni zorladı samimi olmam için. Kardeşimle aramı bozacaksın dedi. Ben de beni zorladığından dolayı ayrıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp tabi
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımdan ayrıldım, çeyizi ileride başkasıyla evlenme ihtimalime karşı saklasam ayıp mı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler