Aklımda birisi varken evlenirsem pişman olur muyum?

Ben acı çekerken beni seven adama geldiğimde duygusal boşluğumdan faydalanıp bana evlenme teklif etti. Belki o anın etkisindeyken evet dedim ama hala içimde yanan bir ateş var o hiç bitmiyor fakat o çocuk bana o kadar şey yaptı ki sevmiyorum dedi istemiyorum dedi beni paramparça etti belki kendimi kesicek noktaya geldim ama dayandım ve savaştım. Bir gün bana baktığında içinde bir yerde belli etmese de üzüleceğini biliyorum fakat benim onun yaşadığının bin katını yaşıyorum. Bu evliliğe zorundayım mantık olarak. Bu beni sadece maddi olarak rahat edecek belki sevdiğim çocuktan çok daha güçlü olacağım parasal anlamda da ve kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için bile çabalayacağım ama bu evlenmeden çok zor olacaktı, ileride ne olur bilmiyorum Bu yüzden böyle bir adım atarken bile anneme bile danışamıyorum.

sizce ben ne yapmalıyım?

Sırf mantıklı diye bir evlilik yapılır mı?

Güncellemeler
1 yıl
Bir kere dudağımdan öpmeye çalışınca dayanamayıp ağladım sevdiğim adama ihanet ediyorum diye. Aklın ve duygularım çok karışık yarın onunla denk geldiğimde büyük ihtimalle dayanamayacağım Bu yüzden ondan kaçıyorum şu an sevdiğim adamdan. Ben ona çok gittim ama o beni hiçbir zaman istememişti.
Aklımda birisi varken evlenirsem pişman olur muyum?