Güncellemeler
1 yıl
Bir kere dudağımdan öpmeye çalışınca dayanamayıp ağladım sevdiğim adama ihanet ediyorum diye. Aklın ve duygularım çok karışık yarın onunla denk geldiğimde büyük ihtimalle dayanamayacağım Bu yüzden ondan kaçıyorum şu an sevdiğim adamdan. Ben ona çok gittim ama o beni hiçbir zaman istememişti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kesinlikle pişman olursun gadası
Bu konu tamamen sana bağli. Eğer duygusal ağırlıklı bir yapin varsa asla evlenme. Çünkü her sorunda pişmanlık yaşayacaksın. Ama kişisel olarak birşeyleri kolay atlatabiliyorsan o zaman mantikli
Onu o kadar çok seviyorum ki ben acı çekerken bayıldım iki kere o zaman duyduklarım çok yoğundu şimdi bastırdım doğru ama onunla karşılaşabilecek kadar güçlü değilim çünkü yine ona yenilirim , bilirim. Dış şartlar beni evliliğe zorluyor, ona bunu paylaştığım da bana çok acı şeyler söylemişti. Tek derdin evlenmek ben olmasam bile evlenirsin demişti. Ama gerçeği bilmek ya da görmek istemiyor. Ben gerçekten korkuyorum hata yapmaktan korkuyorum evlenmeden bu yaşıma geldiğinde hiçbir şeyimin olmayışından geleceğimden. Ben birinin gerçekten bana destek olduğunu görmeden sanırım iyi yerlere de gelemeyeceğim. Büyük ihtimalle ben de biliyorum evliliğe kabul edeceğim ama her gün her gün bu sefer öleceğim
Keşke onunla evlenseydim keşke o hayatımda olsaydı ben onu istedim defalarca kapısında köpek oldum arkamdan dalga geçer gibi şeyler söyledi ondan tiksindim soğudum dedi ama diğer tarafta o duygusal tarafını bana göstermediği tarafını öğrendim. Sizce bu erkek ben evlendim de bana yaşattıklarından pişmanlık duyacak mı
Benim hayatımı mahvetti her yönden. Beni bitirdi kendinden nefret ettirecek intihar eşiğine getirecek noktaya getirmişti ve buna ben Sevgi demiştim
Oldukça ağır yaşıyorsun belliki bu şekilde kimseyle evlenme hem sana hemde evlenecegin kişiye yazik
Sadece sevgisine karşılık verebiliyorum elimden başka bir şey gelmiyor şu an, adamı da üzmüyorum. Ama duygularım o kadar karışık ki dün ufacık bir streste bitecek ben yüzüğü çıkarıyorum dediğimde hemen korktu ve çabalıyor ilişkimiz için o suçlu olmamasına rağmen birçok şeyi o telafi etmeye çalışıyor , evet biliyorum ona haksızlık yapıyorum gibi hissettiriyor. Çünkü o bunları yapmadı hak etmedi ama ben de iyi bir dönemde değilim
Şimdilik öyle ama egerki evelenirseniz onunda Sabri'nin bir sonu olacak ve elde etmisligin verdiği rahatlama gelecek işler asıl o zaman karışacak.
O zaman şimdiden bol bol alabildiğimi alayım
Evlenmeden estetiğimi falan yaptırayım 😂
Belki dokunamıyor onun da şeyi vardır etkisi evlenmesi için
Sevgilim evlendi beni evlilikten 7 yıl sonra istigramdan ekledi.. bence sende onla olucan gibi
Ben onu bu saatten sonra eklemem yemin ettim çünkü dönmeyeceğim o parmağıma yüzüğü taktım ben bu kadar saygısızca olmaz bu. Ben ona yalvardığımda beni engelleyip numaramı sildi yani kısacası ben artık bir adım atmam
Çünkü ben elimden gelenin fazlasını bile yaptığımı düşünüyorum onun en yakın arkadaşının omuzunda ağlayıp onun için acı çektiğimi görmesine rağmen ne ben yardım edebilirim ne de o sevdiğin adam sana yardım edebilir demişti ancak sen unutabilirsin demişti ama unutabilecek kadar küçük şeyler bana yaşatmadı benim hayatımı mahvetti
Özelden yaz ordan konusalim çünkü anlattıkların özel bekliyorum
Peki
Yaşandı ama tavsiye edilmez kafanda bitir güzel günlerini güzelce yaşa
Evleneceğim adam bana o kadar güzel şeyler sunuyor ki ben ilk defa önemsendiğimi görüyorum aileden bile görmediğim şeyleri bana gösteriyor beni prenses gibi yaşatıyor benim için ağladığını gördüm ne sevdiğim adamdan ne alemden görmediğim birçok şeyi ben evleneceğim insanda görüyorum ve gerçekten mutlu olacağım mantık olarak belki ama kalbim neden yanlış seçimler yapıyor bilmiyorum siz beni iyi anlıyorsunuzdur yaşandı demişsiniz. Ben sevdiğim adamın kapısına gittiğinden kolumdan tutup beni dışarı attığını biliyorum beni dövmekten beter ettiği zamanları biliyorum keşke dövseydi dediğim. Beni o kadar nefret ettirdi ki kendimden tiksinmiştim bir dönem
O zaman evlen
Sizce o da üzülür mü bir çok ilkim onunla oldu. Erkekler vazgeçildiğini gördüğünde
gerçekten mutlu olur mu? oh be gitti kurtuldum derler mi gerçekten onu seven bir kadın gittiğinde?
Kiz arkadasim da nisanliyken oyle. derdi coks eviyoe mutlu ediyoe beni diyeevlenince adam dövmeye basladi
@2024k neden dövdü sizce
Ve ne kadar tanışıyorlardı
. gorucu usulu evlendiler
Nedenini hatirlamiyorum da ailesi cocugun aklini celiyordu zatn buyuk sorunlardan biri de bu erkegin gereksiz lanet seytan ailesi
@2024k böyle bir şey olursa aileme karşı çıkarım dedi
Demekle olmuyor
@2024k düğün hazırlığında artık görürüm
Zaten 2 yıl veriyorum en az buna
Evliyim bende esim 10 kardesler evlenmeden once kimsem yok hicbirni sevmiyorum falan derdi evlenince ahtap gibi sardilar bunu ailesi bir dugun bile yapmayan ceplerinden 5 kurus cikarmayan aile erkekler evlendikten sonra ailesi daha da bi sahip cikiyor sevebi de artik evlendi buyudu adam oldu gözüyle bakiyorlar adamin da bu hosuna gidiyor ister istemez bu kez ailesine bir düşkünlugi basliyor 2 aydir gorumcem yuzunden hep kavgaliyiz daha once boyle bi ablasi yoktu gibiydi bi evlendik ablasi mikser oldu
Iyice tani esini evlendikten sonra bosanma imkansiz kadar zor oluyor cunku
@2024k kız sözlü birine bu söylenir mi 😂
@2024k 2 yıl boyunca yeterince tanıyabileceğimi düşünüyorum
😅😅
Iyi bari iste ailenin icine de girmişsin iyice gozlemle ailesi ile esini evlenmeden once sanki ailesiylemi evlenecem boş ver ailesini diyordum simdi ise keske canım yapmasaydim diyorum keske biri benle bunlari konusaydi
Slklik*
Tabi ama herkes bir olmuyor 2 yildir taşıyorsan tanimisndir heralde bunca zaman hakkinda hayirlisi neyse o olsu🫶🏻
Bsy sorucam sorunu daha yeni okudum tümüyle okuyor musun
Okul falan
@2024k okuyorum aşkım
evlenme zaten
Beni buna dış şartlar şu an çok zorluyor
Pişman olursun
evlen ya
Evleneceğim zaten
onceki sevdiginle tanisma iletiism vs varmiydi oldumu
Anlamadım
aklindaki kisi yani biseyin oluyomuydu tanisma iletisim vs varmiydi
2 yıllık sevgilimdi