Karım muhafazakar?

Karımla severek evlendik üniversitede staj yaptığım dönem tanıştım kendisiyle oda başka bir üniversitede aynı bölümü okumuş benle neyse tanıştıktan sonra konuşmaya başladık ama böyle biraz erkeklere karşı katıydı sonra benle yakınlaşmaya başladı ben rahat takılan birisiyim normalde o benim gibi rahat değildi yani onu tanıdıkça dinen inançlı biri olduğunu anladım yani bende inanıyorum ama inançlı değilim bunu ona söyledim ama o zamana kadar bana çok bağlandı beni öyle kabul etti ondan sonra aileler filan tanıştı aileside onun gibi onuda söyleyeyim ama eşim daha katı bu arada eşim muhafazakar ama açık biri çok güzel bir kadın zaten ilk sevgiliside ben olmuşum beni kendisine uygun gördüğünü söylemişti. Sevgili olduğumuzda zaten öyle sürekli buluşma filan olmuyordu doğru değil filan zaten 6-7 aylık sevgili olduğumuz dönemde nişan istedi kabul ettim bende 24 yaşında evlendik şu an üçüncü yılındayız evliliğimizin seviyoruz birbirimizi ama bana çok karışıyor namaz kıl, oruç tut, küpeni çıkar gibi istekleri var küpeyi çıkarttıda bişey demedim sevdiğim için ama diğer isteklerini yapmıyorum diye sürekli laf yapıyor. Birde kıskanç başka kadınlarla filan konuşunca sürekli trip atıyor bana gereksiz yere. En son dedimki beni uygun gördün zamanında bunları bilerek şimdi niye değiştirmemi istiyorsun diyorum cevap veremiyor şimdi birde çocuğumuz var bana diyor ki büyüyünce ben yetiştircem sana benzemesin diyor. Bu düşünceden nasıl kurtarabilirim onu? biraz tutucu bir kadın kendisi.
Karım muhafazakar?