Eşim muhafazakar ve kapalı?

Yaşım 26. 2 yıllık evliyim aslında erken evlenmek istemedim fakat aile baskısı yüzünden üniversite sonrasında evlendim iyi bi işim var ve durumum iyi ama hayatı yaşayamadım ailem muhafazakar bir yapıya sahip ama ben öyle değilim. eşimde annemlerin tanıdığı tesettürlü muhafazakar güzel bir kız. Ben ilk evlenmek istemedim benim yaşam tarzıma uymadığı için yani istediğim biri değildi kapalı biriyle evlenmek istemedim ama malum Anadolu insanı muhafazakar akrabalar ailedeki her kadın kapalı baskı filan derken evlendik eşimle tabi ben soğuktum eşime ilk yıl bir kaç kez birlikte oldum eşimle üstüne birde hamile kaldı bir çocuğumuz oldu ilk zamanlar boşanıp başka şehire taşınmayı bile düşündüm ama çocuktan sonra vazgeçtim ama eşimlede pek ortakebir ilgi alanım yok zevklerimiz uyuşmuyor seküler/muhafazakar çatışması bir nevi ama eşim boşanmakta istemiyor evliliğin ilk yılında sormuştum istemedi. kendisi çalışmıyor ev hanımı ayrıca ama eşimede haksızlık etmek istemem ev işlerinde hep yardımcı oldu iyi biri. şu an boşanma fikrini sildim eşimle daha iyi vakit geçirmeyi düşünüyorum ama nasıl yapcam fikrim yok sizce ne yapmalıyım?
Eşim muhafazakar ve kapalı?