Bende arkamdan böyle bir not bıraksam gencim diye yaratan affeder mi😞?

22 yaşıma girecem 1 ay sonra.
Liseden sonra okuyamadım. Hayallerim vardı. Hep evde ailemin arkasını topladım sabahtan aksama kadar yemek yap ev süpür hizmet et çamaşır yıka ütü yap annemin ilaçlarını ver hastaneye getir götür köpek gibi muamele görüyorum. Şiddet görüyorum. Hor görülüyorum. Kimse beni anlamıyor. İşe girmek istedim geçen sene ama sosyal anksiyetem ve küçük iken yaşadığım taciz ve hayatım hakkında hiç bir şey bilmeyen aileleri sayesinde okuyup bir yerlere gelmiş arkadaşlarımın burnu yere düşse eğilip almayan okumus cocuklariya hava atan akrabalarimin ne yapıyorsun hala evde misin ne kazandın okuyor musun soruları yüzünden vazgeçtim.
Kendimi tanıma fırsatım olmadı. Arkadaş edinemedim ortamım olmadı ailem dogru duzgun harclik ya da bir seyler satin almazdi hep ayni kiyafetler insanlar da yanima oturmazdi.
Bu yil kendimi toparlamak istedim. Kendi imkanlarim dahilinde hedefler koydum
İşte bunalimda olduğum için spor yaptım evde yediklerime dikkat ettim kilo verdim tekrardan sinava hazirlandim ama bu seferde kazanirsam ya yurt cikmazsa ya burs bulamazsam çalışamam da dolayisiyla okuyamam da ve yine 4 dört duvar arasinda kalicağımı hissettim. Çabalasam da bu ortamdan bu insanlardan kurtulamayacağım. Çünkü benim arkamda dağ gibi insanlar yok. Yapayalnızım.😞
Bu hayattan çok sıkıldım. Uzun süredir mutsuz ve ilgisizim. Kendimi cok degersiz hissediyorum. Buna son vermek istiyorum.
Bende arkamdan böyle bir not bıraksam gencim diye yaratan affeder mi😞?
Bende arkamdan böyle bir not bıraksam gencim diye yaratan affeder mi😞?
Cevapla