İnternet & Teknoloji Biri whatsaaptan böyle bir şey yazdı ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Whatsaaptan biri bana böyle bir şey yazdı?Numara +44le başlıyor Biri whatsaaptan böyle bir şey yazdı ne yapmalıyım? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheExodia Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl banada bırısı mesaj attı korelı kızmıs turkıyeye gelıyorum bulusalmmı dıyor ıngılızce bendetamam gel paramı ye dedım cevap vermedı gordugu halde:d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana yazanında profilinde koreli biri vardı skskxnx Yorumla TheExodia +1 yıl koreli severım ama vıdeolar:D asdgasdg Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. hiç cevap verme engelle 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Benim türkiyedeki dükkanın sahibi sen misin demiş. Hemen kira ı versene yaz 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Ingilterede mülk ya da arazin yoksa ciddiye alma 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dolandırıcı'dır büyük ihtimal. Cevap verme geç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
banada bırısı mesaj attı korelı kızmıs turkıyeye gelıyorum bulusalmmı dıyor ıngılızce bendetamam gel paramı ye dedım cevap vermedı gordugu halde:d
Bana yazanında profilinde koreli biri vardı skskxnx
koreli severım ama vıdeolar:D asdgasdg
hiç cevap verme engelle
Benim türkiyedeki dükkanın sahibi sen misin demiş. Hemen kira ı versene yaz
Ingilterede mülk ya da arazin yoksa ciddiye alma
Dolandırıcı olduğu net.
Dolandırıcı'dır büyük ihtimal. Cevap verme geç.
Yaz.
Engelle gitsin
engelle geç