Arkadaşlar babamla çok iyi anlaşıyorum ama annem küçüklüğümden beri piskolojisi bozuk bir insan ve yaptığı bütün harektlerin sonucunu bana mal ediyo her olayın sonucunu kahrını ben çekiyorum küçükken yedigim dayaklar yetmezmiş gibi şimdi gücü yetmiyor diye ha bire onun piskolojisinin bozujluguna diline ben katlanamıyorum ve ilerde düzgün bir ilişkim olmamasından korkuyorum böyle birisi bana denk gelirse ben naparım diye ve katlanamıyorum ben böyle saygısızlığa onun bana zindan etiği hayatı güzelce yaşamama ragmen katlanamıyorum hareketlerine sozlerine laflarına dengesisliklerine saygiszliklarina bağırmalarına çok doluyum ama galiba o kadar olay yaşadım ki max 2 saat kafaya takıyorum takarsanda sonra hayatıma devam ediyorum umutsamaz bir insan olmak beni üzüyor yaşamak zaten zor güvenmek zaten zor insanlara katlanmak zaten zor ailem bile arkamda degil mecburum diye burdayım sadece içimi dökmek istedim okuyan olursa okuduğunuz için teşekkür ederim içimi dökmek istedim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anlıyorum ben lisedeyken ev tam olarak böyleydi şimdi annemi anlıyorum ama
Kuzum bende 22 yaşındayım anlıyorum bende büyüdüm de yani anladın mı ben kafasız bir insanda değilim yani lise deykende böyleydi daha önceden de şundan böyle durmadan bir piskolojik şiddete uğruyorum bu seferde bende kendi kendime diyorum ki artık ben bana bu kadar saygısız bir insana neden muhtaç düşeyim daha lisede bile 3 tane olimpiyat belgem vardı üniversitede 5 kuruş harcamıyorlar üzerine ben ciddi meblada kendimce para verdim hem okuyorum hem çalışıyorum ama hiç bir türlü bu saygıyı hak edemedim ve artık insanların konuşup anlaşmak yerine piskolojilerinin bozukluguna tramvaylarına katlanamak zorunda kalmak beni sinirlendiriyor suçsuz yere kaç kere dışarda kaldım anlatsam burada yaşadıklarımı sabaha kadar konuşuruz zaten ama artık elimden geleni yapıp bu evden gitmam lzm diye düşünüyorum her ne kadar ailen olsada bu ev bana evim gibi hissettirmiyor zaten kendi ayaklarım üzerinde duruyorum belki max 1 sene daha çekerim düzgün bir gelecek için oda ama bu yaşta bile bu kadar emek ve deger verdigim hayatıma ayırdığım zaman uğruna kazandığım onca paranın böyle insanlara gitmesine buna rağmen saygı duyamaya insanlara karşı benle benim oğlum şöyle böyle bu kadar para kazanıyor cart curt demelerine katlanamıyorum bunların hiç birini hak etmediler beni ben yarattım
Hak veriyorum seninde bir birey olduğunu anlamaları lazım
Bence parana sahip çık onlara yedirme ailende olsa senden maddi beklenti içinde olmamaları lazım senin etin ne budun ne
Demi demi yani zaten yakın gelecekte güzel mevkilere gelicem maddi durumumuda okurken düzene sokul ayrı eve çıkmayı planlıyorum artık ailemde olsa kimse bu kadar hadsiz olamaz bana karşı hayatın boyunca bana böyle davranmaması gerektigini zamanı gelince ilk fırsatında gideceğimi söyledim durdum her bunu hatırlattım zaten bunu demek bile bu kadını cileden cıkartıyor bana böyle davranan bir insanın yüzünü bile görmek istemiyorum hastayken bile sırf uzun zaman sonra zor bir işe girmiş diye gelip üzerime atlamalar saatlerce küfür etmeler kalktım odamdan ite ite attım bende sanki ben işe gir dedim onlara onlar battığında bile onca malın mülkün içinde doğan ben gidip lavabo bile temizledim ağlaya ağlaya çalıştım gururum nasıl kırıldı anlatamam yaşattıkları her şeyin cezasını cilesini ben cekiyorum kimseyede katlanmak zorunda degilim diye düşünüyorum zaten hayatımdan çıkarınca böyle şeyler yaşadığım veya annem vs olduğunun bir önemi yok her anasıyla silicem hayatımdan ama eger kayda deger biri olur ve evlenirsem diye düşünüyorum ben böyle saygısızlığa böyle dengesiz bir insana düğün cart curt diye hayatıma gir diye geri döner miyim korkusu giriyor içime sanki hayatıma böyle birisi girmişte böyle bir kaygıya düşüyorum ama bunlarda bir gercek herkesin ailesi iyi olmak zorunda degil maalesef içim de öyle büyük bir sıkıntı ve sinir var ki onlara karşı sabrediyorum zaten sadece yapıcak başka bir durumum yok bu evde