Baskıcı aile arasında kalmak?

İnanılmaz baskıcı bir ailem var. 21 yaşındayım. 4 abim var. Abilerim evde olduğunda açık kıyafeti geç giydiğim şeyin rengine, makyajı geç kaşlarımı almama bile kızıyorlar. Zor bela bir şekilde şehir dışında okuyorum. Oraya da habersiz yatay geçiş yaparak geçebildim. Her eve geldiğim dönemde psikolojim bozuluyor özgüvenim yerle bir oluyor. Evdeyken sayelerinde sürekli hata yapıyorum ama inadına gibi bir şey. Onlar kısıtladıkca ben yapmak istiyorum. Ama şehir dışındayken en ufak bir erkekle flortlesme ihtiyacı bile duymuyorum. Aileme kalsa hiçbir şey yapmasam bile sürdüğüm kremden beni *spu biliyorlar. Dışarıya çıksam 1 saat sonra gel diye arıyor. Kızlar gezmez, kızlar gezmez. Kafayı yiyeceğim artık. Dün zorla sohbete gönderdi kendi hocasına. orada bile 100 kez aramış. Halbuki hocası şu saatten şu saate kadar dedi. Ona rağmen nerdesin de nerdesin. Okuduğuma çok laf ediyorlar. Sadece 1 abim merhametli de onun sayesinde okudum. Babam liseye göndermiyordu yoksa. Sürekli okumam üzerinden her gün laf yiyorum. Şehir dışında olunca da annem her gün ağlıyor. Her gün. Bu nasıl sevgi ben anlamıyorum ki? Psikolojimin anasini s*k. Sonra da kızım da kızım.

Baskıcı aile arasında kalmak?