Baskıcı bir aile?

Ailem (daha çok annem) her konuda çok baskıcı. Zorla tesettüre soktular. İstediğim kıyafetleri almıyorlar, istemediklerimi giydiriyorlar. Açılmak istediğimi söylediğimde o... ateist filan dediler. İstemediğim görüntüye girmeye zorlandığım için 7 senedir zorunlu olmadıkça evden çıkamıyorum. Sadece 1 tane arkadaşım var bundan dolayı. Annem ınstagramda istediğim sayfalari takip etmeme izin vermiyor. Takip ettiğim kadın ünlüleri görünce bunlar gibi o... mu olacaksın diyip çıkariyor takipten. Sevgilim olmadan önce sürekli müzik dinlerdim (seviyorum baya dinlemeyi). Annem hemen sevgili mi yaptın ne bu müzik dinlemeler diye köşeye sıkıştırmaya başladı. Sevgilim var ve annem eğer sevgili yaparsan kendini sokakta bulursun diye her seferinde tehdit ediyor, stres oluyorum. Yediklerime içtiklerime hep karışıyor. Onu yeme bunu yeme diye laf edip duruyor. Makyaj ve bakım yapmama izin vermiyor. Zaten güzel bir görüntüm yok (burnum çok fazla uzun). En azından hafif makyaj yapıp biraz güzel hissetmek istiyorum ama izin vermiyor. Onlardan kurtulmak için şehirdısı üniversiteye gitmeye karar verdim. Ama bulunduğum şehir harici yollamıyor. Oraya gidip sürteceksin diyor annem. Bir kız arkadaşımla canımlı cicimli konuştum diye annem tarafından lezbiyen ilan edildim ve küfür yedim. Tacize uğradım 3 sene önce (kendimi savunmasaydım tecavüz olacaktı) ve kızacaklar diye söyleyemedim aileme. Babam sadece tesettür konusunda baskıcı ama diğer bütün konularda annem beni baskılayıp duruyor. Güvenlerini kıracak bir şeyde yapmadım. Ne yapabilirim bu baskıdan nasıl kurtulabilirim? Ben artık cidden sona geldiğimi hissediyorum yaşama isteğim kalmadı.
Baskıcı bir aile?