Aile içi anlaşamamzilik?

Mrblar arkadaşlar bir sorum uzun olacak ben iki senelik evliyim çok iyi bir koca olduğumu düşünüyorum evlendiğim günden beri eşimle hep tartışıyorum kavga ediyoruz sözümü dinlemiyor bazen bazı normal şeylere nazikçe saygı çerçevesi içinde hayır dedigimde zoruna gidiyor sanki koca sözü dinlemek istemiyor herseyimi attığım adımı bile yanlış anlıyor öyle yapmış ki doğru olan yalanı olmayan birseyin yalanını söylüyorum kavga etmeyelim diye çünkü yanlış anlayacak diye herseyi herkesi yanlış anlamaya çalışıyor kiradayim bazen ev begendiremiyorum babamın komşusuyum diye istemiyor kimsde ona tek birsey demiyor saygililar eşime... herseyi sorun ediyor ne yapsam yaranamıyorum beni dinlemek istemiyor benim etrafımdakilerini eş dost akraba sanki sevmiyormuş gibi davranıyor benim bir derdim olursa bile ona anlatamıyorum sanki derdimi anlamicak gibi hissediyorum ben inşaata çalışanim bana acıma duygusu bile yok sanki ben tek bir saygısızlık yapmadım birsey dedigim zaman nazikçe saygilica anlamak istemiyor yanlış anlamaya çalışıyor 8aylik bir kızımda var bir defasında boşanma davası açtık bosanmadik ikimiz sanki huzursuzuz ben hiç tek bir kötü kelime etmedim bu güne kadar niye böyle oluyor siz söyleyin arkadaşlar ne yapmam lazım
Aile içi anlaşamamzilik?