Bu ne biçim kahvaltı hazırlamışsın diye bağırıp yemeden gitti. Ona yaklaşımım nasıl olmalı? Fotoğrafını koydum hazırladığım kahvaltının

Bu ne biçim kahvaltı hazırlamışsın diye bağırıp yemeden gitti. Ona yaklaşımım nasıl olmalı? Fotoğrafını koydum hazırladığım kahvaltının

Allah Allah kus sütüyle mi beslemiyormuş yıllarca da bunları beğenmemiş? Bir haftada bağırıp gidebiliyorsa bir yıl sonrayı bir düşün neler neler yapar. Bundan cocuk falan yapma sizin evlilik uzun sürmeyecek çünkü. Üzgünüm ama dağdaki ayı bile bu adamdan daha medeni. O yüzden sen hep temkinli ol.
Ayrıca beğenemediyse kaldırsın bir yerlerini de o hazırlasın.
Gün geçmiyor ki bir erkeğe daha öfke duymayalım. Sizin böyle bir vazifeniz de yok. Lütfetmişsiniz. Ona nasıl yaklaşmalıyımdan ziyade, ona yaklaşmayın hatasını anlasın.
Cevap
25Cevap
kendine değer ver. bırak aç kalsın aklı başına gelir.
Gayet güzel bir kahvaltı.
1) Kahvaltı hazırlamak zorunda değil bir taraf.
2) Nankör, değer bilmez , empati yoksunu insanları nereden buluyor insanlar? Anlamıyorum.
Çok güzel bir kahvaltı masası hazırlamışsın. bence eşini başka birşeye sinirlenmiştir kahvaltıya denk gelmiştir. yaptığı gerçekten çok kırıcı bir davranış insan beğenmese bile bu şekilde bir tepki vermez eşine
Güzel bir kahvaltı sofrası hazırladın, tek basına hazırlamak zorunda da dehilsin. Kötü bir kahvaltı hazirladiysan bile sana öyle bir davranis sergilemesi de hoş değil. Hiçbir şey yapma direk boşan
Üstünlük taslamasına izin verme gizli bugün bağıran yarın neler yapar gitsin anasının evinde yesin devam ederse boşan kurtul
kahvaltıda sorun yok o herifin şımarıklığı
Lütfen bu sorunun gerçek olmadığını güncele ya da... erkekler adına bir nebze de olsa inancımız kalsın..
Şöyle diyebilirsin : hayatım ne yapmamı istersin ne istiyorsan yapabilirim. Diye sor bakalım ne diyecek
Yani insanlık dışı davrandığı için kendin hatalıymışsın gibi kendini sorgulama, böylelerini el üstünde tutuyorsunuz ya ne diyelim ki..
Damak zevkıne gore degıldır belkı ama yıne de ayıp etmıs
O adamla Evlenmekte hata yapmissin kahvaltı hazırlama anlasın hatasını
Eline sağlık çok güzel sofran zıkkım yesin hiç düşünme bile
Kalkıp kendisi hazırlasın o zaman bundan sonra. Onun için kılını kıpırdatma
Valla bu erkekler biseyi hak etmiyor ya vallahi billahi nasıl insanlar var sinir oldum
Kız daha napasın kuş sütü mü cıkarasın terbiyesize bak sen
Eline sağlık çok güzel görünüyor bence o başka bırseye sinirlenmıs
Abla şaka mı yapıyorsun? Çok güzel olmuş ki el alem bunu da zor buluyor. Ayıp etmiş eşin😐🤦🏻♀️.
Kardeş sen o hıyar dan tez vakitte kurtul iyiliğin için
Ciddi misiniz? Yani tam bir öküz bu adam pes ne diyeyim ki üzücü
Onun yaptığı doğru değil yalnız kahvaltıda da sosis, patates kızartması sağlıklı bir beslenme biçimi değil
Bi skgt deseydin bari. Otur kendin ye onları.
eşin ne iş yapıyor eğitim durumu ne?
haklı bence sağlıksız besinler var sofrada
Ne bekliyor acaba hayvan daha ne olsun kuş sütü eksik 😄
Sen ye. Bundan boyle de kendine tek kisilik kahvalti hazirla.
Nasıl biriyle evlendin öyle. Gayet makul bir kahvaltı, fazlası var eksiği yok.
Gayet güzel nerden bulmuş bunu sormak lazım, sen yine de önce konuşmayı dene ne derdi varmış
Zıkkımın kökünü yesin böyleleri...
Afedersin de tamam
Daha nolacak 1 hafta yerim ben bunu :D
Bir haftalık evli olcam buraya girmezdim
Hemen babanın evine dön
Zıkkımın pekini ye de ve bir daha hazırlama
Bune ya evcil kopegine mi masa kuruyorsun sen
Eline sağlık neyini beğenmedi
Ertesi güne kahvaltı hazırlamam 😂
En kısa sürede boşan bu it oğlu it le ömür geçmez
yetınmesını bılene gayet guzel ya sence?
Bu soru hiç inanılır değil
ilgi verin ablaya
Zıkkım yesin daha ne olacaktı
Ökz oğlu ökz.
Ciddi mi bu eger ciddiyse direk bosan
çok ayıp etmiş
Odunla evlenmişsin
Olabilirr
:( inanılmaz
Haklı htugıj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?