Sskkr | Aşk İlişkileri konusunda 217 görüş paylaştı.
Xper 6
11 gü
Sen çalışıyorsan da yemek yapıyorsan yanlış yapıyorsun zaten. Evdeysen bile eşinin arada bir sana tatil vermesi lazım. Ev işleri yaptığın için de harçlık vermesi lazım.
Ben de sana şunu söylüorm olay benim yemek yapıp yapmamam değil Adamın tavrına bak bi kusura bakma o da yapmak zorunda. İlla sen yapıcaksın diyemez kadına
Evlilik ister istemez bazı zorundalıkları doğurur o kadar. Evleneceğim kişiye söylicem yemekleri o hazırlıcak kaldırıp toplamaya yardım eder bulaşığı yıkarım sorun yok. Yemek hazırlamayı eşim üstlenecek...
Evleneceğin kişi hizmetçin değil farkında isen. Sana illa yemek yapmak zorunda değil. Ve olay sen de değilsin. Adamın karısına , yemek yapmayan kadın mı olur gibi cahilce bi cümle söylemesi kadar saçma bişi yok
Eşim oluyorsa beni aç bırakmaya hakkı yok ya sanane. Hem evlenceğim kişi bunu kabul ettikten sonra sana noluyor? Yemek yapmak zorunda o kadar... Bulaşığı ben yıkarım. O yemek hazırlayacak...
Evleneceğin kişiye söyliyceklerinden banane? Farkında isen bunu ilk olarak sen söyledin. Ve sen hayvan değilsin mk. Eşinin seni aç bırakmaya hakkı yokmuş. Tamam kardeşim . Zaten bu zeka ile daha ne kadar yaşarsın bilmiorm.
Abi sen ciddi misin? Salak mı cidden mk o. Gidip kendi yemek yapabilirrr. Kimse kimseye bağlı yaşayamaz mk. Senşb karın sana yemek yapmadı diye aç mı kalıcaksıın sen ya.
😀cidden komiksiniz sorun bumu yani yemeği kim yapıcak. Siz hele bir sevip evlenin insan sevdiği yaşasın yanında olsun diye her çözüme el atar. Derdiniz bu olsun kadın erkek. Eğer kadın yemek pişirmekten hoşlanmıyorsa insandır çalışır dışardan sağlıklı yemekler söyler, ya da birini tutar aç koymaz sevdiklerini devir gelişti ya. Yemek yapmaktan hoşlanıyorsa zaten yorulmaz şikayetçi olmaz sevgiyle seve seve yapar. İlerde parasal ihtiyaç olunca da yemek yaparak artı para gelir katkısında bulunur aile huzuru kaçmasın mutlu olsunlar. Böyle birbirinize celallenmekle kendinize yazık ediyorsunuz düşüncelerinizi yormaya gerek yok. Evli olunca her kes kendi hayatına uygun çözümler üretir kimse bir şey diyemez fikirlere saygı huzursuzluğu engeller.
@çiçekçiikızzz Ben ne dedim orada? Yemeği karım yapsın bulaşığı ben yıkarım. bu da tuttumuş yemek yapmak zorunda değil zorunda değil. Sorumluluk almaya korkuyorsa evlenmesin...
Evlenmesin evlensin orası kendinin bileceği iş. İkinizde kendinizce haklısınız yaşadığınız hayat şartlarına göre düşünceleriniz gelişmiş aynı olmaması ikisinden birinin yanlış olduğu anlamına gelmez. Fikirlerin zıtlığı gayet doğal. Kendi fikirlerinizi gönlünüzce hayatınıza uygulaya bileceğiniz hayat yaşarsınız inşaAllah. Sorun yok. Yazışmanızı okuyunca ben bile gereksiz gerildim o yüzden görüş yazmadan geçemedim. İyi günler.
@Arkandayken_ bunun sorumluluk almaya korkmak ilr ne alakası var be. Bütün yemek yapma olayını az önve tamamen kadının omuzlarına yükleyerek mükemmel bir cinsiyetçi oldunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
411Doğru söylemiş yemek yapmak kadının vazifesidir! 😅
Bir de guluyor cok komik
O emojiyi seviyorum komiklik ile alakası yok...
Karın tokluğuna çalışan bir işçi yok çünkü.
Çalışmayan, ev kadını olan kadın tüm işleri yapmak zorunda o kadar... :)
@Arkandayken_ ben ev hanımı değilim boşuna ufurme
O zaman iş paylaşımı yapılır, olur biter.
@cicekciikizzz Kadınlar neden sevdiği erkek için bir şey yapmayı eziklik görüyor ki...
@çiçekçiikızzz
Sen esinin boyle biri oldugunu bilmiyormuydun
Biliyorsan niye evlendin
devir değişti
Ha elinden gelmez o ayri
Evlenmeden önce sen bunu evleneceğin kişiye söyle...
Senin gibilerde inek oluyor
@Arkandayken_ söylerim
Kabul eder mi bilmem :)
Onun gibi bir öküze diyebilirdin genel oldu
Siz niye üzerinize aliniyorsunuz. Ökuz musunuz
Ben yemek yapmaktan anlamam dostum. Bulaşık yıkayabilirim sorun yok...
genel konuşursan üzerime alınırım tabi dediğin şeye bak
Öküzler için genel konuşmuş alınıyorsan sorunu kendinde ara 😂
@ParamedikAtt laf sokma çabasında isen yorum yapma boş yere basit basit düşünceler kurup yazma gereğinde bulunma
Laf sokmak değil de okuduğumu anladım diyebilirim, sen de dene bunu
@ParamedikAtt İşte herkes bundan aynı anlamı çıkarmıyor bu bir sorun değil karşıdakinin bir kaç kelime eksikliğidir
Sen evlenince sen de yemek yapacaksın. Enayilik gibi görüyorsan evlenme.
Kadın illa yemek yapmak zorunda die bişi yok mk adamın yaptığı tamamen geri kafalılık
Zorunda olup olmamasını demiyorum ben. Sen de kocana yemek hazırlayacaksın illa ki.
Enayilik gibi görüyorsanız evlenmeyin.
Ben de sana şunu söylüorm olay benim yemek yapıp yapmamam değil Adamın tavrına bak bi kusura bakma o da yapmak zorunda. İlla sen yapıcaksın diyemez kadına
Evlilik ister istemez bazı zorundalıkları doğurur o kadar. Evleneceğim kişiye söylicem yemekleri o hazırlıcak kaldırıp toplamaya yardım eder bulaşığı yıkarım sorun yok. Yemek hazırlamayı eşim üstlenecek...
Evleneceğin kişi hizmetçin değil farkında isen. Sana illa yemek yapmak zorunda değil. Ve olay sen de değilsin. Adamın karısına , yemek yapmayan kadın mı olur gibi cahilce bi cümle söylemesi kadar saçma bişi yok
Eşim oluyorsa beni aç bırakmaya hakkı yok ya sanane. Hem evlenceğim kişi bunu kabul ettikten sonra sana noluyor? Yemek yapmak zorunda o kadar... Bulaşığı ben yıkarım. O yemek hazırlayacak...
Evleneceğin kişiye söyliyceklerinden banane? Farkında isen bunu ilk olarak sen söyledin. Ve sen hayvan değilsin mk. Eşinin seni aç bırakmaya hakkı yokmuş. Tamam kardeşim . Zaten bu zeka ile daha ne kadar yaşarsın bilmiorm.
Tamam sen kocana yemek yapma haydi... sen yemek yapma kardeş.
Eşinin aç durmasına vicdanın nasıl el verecek o da ayrı mesele tabi...
Eşin için bir şey yapmak zorunda değilsen sen hiç evlenme. Evlenmek zorunda da değilsin.
Abi sen ciddi misin? Salak mı cidden mk o. Gidip kendi yemek yapabilirrr. Kimse kimseye bağlı yaşayamaz mk. Senşb karın sana yemek yapmadı diye aç mı kalıcaksıın sen ya.
Evlenmek zorunda olmadığumın farkındayım zaten
Tamam o zaman ben de şunu derim, biz de evlilik teklifi etmek zorunda değiliz yüzük almak zorunda değiliz...
teklif yapmak zorunda değiliz...
Abi evett değilsin mk. Kız da sana teklif edebilir. Sadece saçma sapan dar görüşünüzden bi çıkın. İstersen yüzük alma. Yüüzk olmadan evlenilmio mu ya
Hahah. Kızların egosu çok yüksek şimdikiler...
Ne alaka mk
😀cidden komiksiniz sorun bumu yani yemeği kim yapıcak. Siz hele bir sevip evlenin insan sevdiği yaşasın yanında olsun diye her çözüme el atar. Derdiniz bu olsun kadın erkek. Eğer kadın yemek pişirmekten hoşlanmıyorsa insandır çalışır dışardan sağlıklı yemekler söyler, ya da birini tutar aç koymaz sevdiklerini devir gelişti ya. Yemek yapmaktan hoşlanıyorsa zaten yorulmaz şikayetçi olmaz sevgiyle seve seve yapar. İlerde parasal ihtiyaç olunca da yemek yaparak artı para gelir katkısında bulunur aile huzuru kaçmasın mutlu olsunlar. Böyle birbirinize celallenmekle kendinize yazık ediyorsunuz düşüncelerinizi yormaya gerek yok. Evli olunca her kes kendi hayatına uygun çözümler üretir kimse bir şey diyemez fikirlere saygı huzursuzluğu engeller.
@çiçekçiikızzz Ben ne dedim orada? Yemeği karım yapsın bulaşığı ben yıkarım. bu da tuttumuş yemek yapmak zorunda değil zorunda değil.
Sorumluluk almaya korkuyorsa evlenmesin...
Evlenmesin evlensin orası kendinin bileceği iş. İkinizde kendinizce haklısınız yaşadığınız hayat şartlarına göre düşünceleriniz gelişmiş aynı olmaması ikisinden birinin yanlış olduğu anlamına gelmez. Fikirlerin zıtlığı gayet doğal. Kendi fikirlerinizi gönlünüzce hayatınıza uygulaya bileceğiniz hayat yaşarsınız inşaAllah. Sorun yok. Yazışmanızı okuyunca ben bile gereksiz gerildim o yüzden görüş yazmadan geçemedim. İyi günler.
@Arkandayken_ bunun sorumluluk almaya korkmak ilr ne alakası var be. Bütün yemek yapma olayını az önve tamamen kadının omuzlarına yükleyerek mükemmel bir cinsiyetçi oldunuz