Fotoğrafı koydum. Bu düzeni beğenmedi. 'Aynı renklerin hepsini bir araya koysana' diye bana bağırdı. Ona nasıl yaklaşmalıyım?

Fotoğrafı koydum. Bu düzeni beğenmedi. 'Aynı renklerin hepsini bir araya koysana' diye bana bağırdı. Ona nasıl yaklaşmalıyım?

Bence kendisi yapsın bir de sizi beğenmiyor. yani anlamıyorum bu kızlar her şeyi yapıyor odun erkekler de hala beğenmiyor. ayrıca sen neden yapıyorsun ki? kendi dağıttıysa kendisi yapsın 10 yaşında ki çocuk bile kendi düzenliyor eşyalarını yani bırak umursama hiç bir şekilde.
Mahallenin sığırını nerden buluyorsunuz Allah aşkına? Ne demek bağırmak ya? O bağırma sonrası hepsini dağıtıp al topla diyemedin mi?
Ayar oluyorum bu gereksiz özgüvenli adamlara! Anasından babasından şamar yememiş, bir fiske vurulmamış, mahallede ağzını burnunu kırmamışlar bunun.. Ondan bu şımarıklık!
Ben şiddeti seven biri değilim ama böylelerine mahalle dayağı müstehak.. Allah yarattı demem..
Bu gerçek mi? 2 haftalık evlilikte ne bağırması beğenmediyse bile teşekkür ederim hayatım eline sağlık diyebilirdi veya hayatım Bi dahaki sefere renklerine göre ayırırsan daha güzel olur... yani böyle adamlara çok yüz vermeyeceksin yuz verince tepene çıkmış tatlı dili bilmiyor güzel Bi söz söylemeyi bilmiyor
Beğenmiyorsa kendi işlerini kendi halletmeli o zaman. Buna canını sıkma. Sürekli aynı davranışları sergilerse o zaman oturup konuşmanın vakti gelmiş demektir.
Cevap
74Cevap
1 yıldır evliyim. esimin dolabini bir kere bile duzenlemedim. Kendisi yapar. Ütü yapmam sevmem, ütü gerektiren bir işimde yok, esim utu isteyen bir sey giyecekse kendisi ütüler. Hayat arkadasi degil de hizmetci aldığını düşünen erkekler sen nasil kadinsin ki ütü yapmıyorsun, yemek yapmıyorsun, dolabima camasirimi dizmiyorsun diye sinirlenir. Hizmetçi olacaksaniz evlenmeyin. Erkeklerde kendine hizmetci ariyorsa, kendi isini kendi halledemiyorsa elin kizini boşuna yormasın.
Ya düzenlemek zorunda değilsin ama düzelirsem mükemmel olur ya ne anlarsan Hani ben şöyle söyleyeyim o sizin hormonlarınız var ya kadınlık hormonlarınız o * her şey ya her şey bak bu dünya için her şey yani erkek için var ya siz her şeysiniz bunu anlamanız lazım yani ben yokluğunu çekiyorum çok iyi biliyorum kardeş ya Her şeysiniz ya eğer ki stresinler yedirir 5 dakika sizinle birlikte olur yatağa girersiniz atarsa stresini tamam mı �şi bittikten sonra öpersin veya işte sarılır 5 dakika oy yumuşacık teniniz var ya her şeyi abla ya yani o Hani gerçekten bak Erkeğin var ya ne anlatır O bütün hırsını var ya siz alırsınız ya gebert sana şöyle söyleyeyim evli erkek Hani başka insanları kolay kolay zarar vermez Çünkü niye biliyor musunuz Hani o erkeğin bir hırsı var Ateşi var sizin üzerine çıktığı zaman ateşin alıyorsunuz Yani bu hırsı bittiği zaman erkek sakinleşiyor hayvanlar gidiyor ya Ne dedin hani yumuşacık tene dokunduğu zaman var ya o erkek her şeyini bitiriyor ya
Ne alaka abi eşinin gömleğini ütüleme hizmetçilik mi oluyor şaka misin
@ooro44oo4o Gülüm ben sana hizmetçi falan demedim yanlış anlama gelsene onun ya Bak şunu. O senin kölen Sen de onun kölesisin yani ne anlıyorsan anla artık yani hizmetçilik Tamam hizmetçisisin ya o da O da senin hizmetin ya karı koca olmuşsun daha ne istiyorsun abla ya düşünsene sıcacık yatakta sarılıyorsun oraya Allah'ım olsa sabaha kadar öp ya öp ya öp ya tüm ateşin başına bulmadı mı acaba bilmiyorum da hani bir düşünsene sıcacık sarılıyorsun göğüsleri sana dokunuyor dudakları sana dokunuyor karşılıklı gözlerine bakıyorsun ya düşünsün iki hafta önce evlenmişsin daha ne istiyorsun ya Allah sizi kavuşturmuş daha ne istiyorsun ya
Ya ben sana demedim ki yorumu yapan kıza dedim?
Ev hanimiysam eşimin gömleğini ütülemek neden hizmetcilik olsun veya çalışsam bile canım istiyor ki yapıyorum düzeni severim ne var bunda?
@ooro44oo4o tamam bacım sen utule. Ben utulemiyorum. Erkek senin icin ne yapıyor mesela? Senin gomlegini senin icin ütüler mi mesela? Camasirlari senin icin yikar mi? Calisiyorum ve yukum zaten agirken boyle seyler yapmiyorum. Esiminde bir sorunu yok böyle gecinip yasayip gidiyoruz. Sen hem calis hemde ev islerini yap ama kocan senin icin bir sey yapmasin. Hayat müşterek. Ben oyle benden hizmet bekleyen erkekle yapamam. Sen senden hizmet bekleyen kocayi seviyorsan, hizmet etmekte de bir sorun gormuyorsan o senin iliskinin dinamiği. Bu da benim iliskimin dinamigi.
Niye atarlandin bir yaran mi var bu konuda? Zaten senin ilişkin banane? Ütü yapan kadını hizmetçi gibi tabir etmene takıldım? Ya kaldı ki kendini sartlaman çok üzücü bu konuda insanın sevdiği kişiye böyle yaklaşması ne kadar kötü... gerek kocam gerek ben birbirimize yardım ederiz. Yazık ya.. feminist olacağız diye feminazi olmussunuz
Kardeş sen hizmetçi evleneceksin Sen gülsün gülümsün tamam mı abi Ben senin abinim tamam mı Ben seni ona benim gülümsün bak Sen benim çiçeğimsin böceğimsin kardeşimsin sen o eşeğe adam etmen lazım biraz eşeğe geçecek tamam mı Bak küfür etmiyorum sana hakaret etmiyorum Ama sana demedim O yüzden Ne yapman lazım yapman gereken tek şey yular var erken yularından tut çekersin gelecek Sen hizmetçi falan değilsin öyle de hissetme O senin eşin seni onun eşisin tamam mı karı kocasın artık yani o Senin de işine bakacak sen onu işine bakacaksın biraz terbiyenizi Bileceksiniz ikiniz de döverim biter be yeter birinci sarıl lan sarıl lan şimdi birbirinize yürü Şuna bak hizmetçiymiş bilmem neymiş yürü çabuk sarıl bak saralım diye yazacaksın buraya
Yq sen ne dion dayı iyi misin ya
@ooro44oo4o kız konuşma kız sen evleneceksen gel evlenelim ya da konuşma be konuşma o kızın yaşadıkları farklıdır belki Dokunma kız karı koca arasına girme ben ikisini şimdi döveceğim onları eşek onlar eşek Tabii ki de hizmetçi değil Ama şunu da bilin ki Erkek kadının kölesi kadın da erkeğin kölesi tamam mı Bu Böyledir yani ben hastalandığım zaman benim annem babam bakmıyor artık karım bakıyor kadınım hasta olunca ben bakacağım evleneceksen Gel evlenelim Ben hiç konuşma kıza vdeysen de Allah mutluluğunuzu versin İkinizi de döverim
@ooro44oo4o Dayı deme lazım olur diyorum ki aralarına girme sarılısından elleme yatsınlar karışma tamam evleneceksen gel evlenelim yoksa hiç konuşma yi birisini Allah muradınızı versin İkinizi döverim birbirimize laf atmayın lan Ne filminiz neymiş
Ne dion @mk?
@ooro44oo4o Sen bir boktan anlamadım sus sus sus sus sus sus sus
@ooro44oo4o tamam kardesim bende sen yap diyorum. sen benim esimle olan iletisimimi bilmiyorsun ki. Biz cogu seyi ortak yapmayi tercih ediyoruz. Ben yemek yaparim, o utusunu yapar, ben camasir yikarim, o evi süpürür. Benim kizdigim nokta şu. Her seyi siz kadinlar yapınca erkege bir sey kalmiyor. Birakinda biraz da onlar sizin icin bir sey yapsin. Seviyorum ben yapiyorum diyorsun ya. O da seviyorsa birak o yapsin senin icinde bir seyler. Her yuku ustlenmeyin boyle. Ev isini ben yaparim, cocuga ben bakarim, gider calisirim da deyince erkege evde yapacak bir sey kalmiyor. Sorumluluk kalmiyor. Insanda biraz sorumluluk almali. Cogunuz erkeklere sorumluluk alacak alan birakmiyorsunuz. Birak ben yaparim, birak ben utulerim, simdi sen beceremezsin. Sonra siz evde olmadiginiz bir corabin tekini bile bulamayan, kendini doyuracak bie seyler hazirlayaman tipler oluyorlar. Bunlar ona yaptiginiz iyilik degil, kotuluk oluyor aslinda. Biraz siz elinizi cekin ki onlarda dahil olsun. Bu hem kadin olarak sizinde hosunuza gider. Paygamber efendimiz eşine ev isinde yardim edermis. Kendi söküğünü bile dikermis. Ama bizim ulkede erkekler oyle bir yetisiyor ki bırak sokuk dikmeyi dolabinda gozunun inunde gomlegini görmüyor. Biraz firsat taniyin, her seyi siz yapmayin ki ogrensinler biraz. Her zaman bir erkegin yaninda kadin olamaz.
Ben firsat taniyorum zaten ortak yapıyoruz . Utusunu ben yaparım çünkü o gerçekten beceremez ama çok iyi yemek yapar. böyle böyle devirleserek yapıyoruz sadece dediğim gibi kendi isteğimle yaptığımda hizmetçi olmuyorum
@isim_soyisim26 lan sende bi sg
@ooro44oo4o erkeklerin cogu kadinlari bu ulkede hizmetci olarak goruyorlar arkadasim. En okumusu bile. Ben bazi erkeklerden de duydum, bu tarz sitelerde de erkeklerin yorumların da cok denk geliyorum. Kadin evde utu, yemek yapmayacaksa, onume sicak yemek koymayacaksa o zaman neden evleniyorum? Bu kafa cok var. Erkekler bizi bir turlu insan olarak görmüyor. Hizmetci, cinsel obje oluyoruz ama bir türlü insan yerine konamiyoruz şu ulkede. Bizimle evlenmeleri bile cikar ustune. Isterse ütüyü de yapar eşin. Benim eşimin annesi türk degil.
Oyle bizim turk kadinlari gibi peşinde her isi yapilarak büyümemiş. Her işini kendi yapmayı biliyor. Benimle evlenme sebebi yemek, temizlik, utu degil. Gercekten ortak bir hayat kurabilecegini dusundugu icin evlendi. Bende ayni sebepten. Ama diger erkeklerin ve bu soruda kadinin sordugu gibi hizmet icin evlenen ve bu kafada olan cok erkek var. Mutluluklar dilerim size
Türk olup kendi işini yapan erkekte var. Sizinde inşallah mutlu ve hayırlı yuvaniz olur amin. Hayırlı akşamlar.
Abi akşam yatağında seni rahatlatıyor mu sabahtan paranı veriyor musun işini yediriyor mu
@ooro44oo4o ya ahahshahahsh kahkaha atmaktan okuyamadim :D
Tamam.
Öncelilkli olarak eşinin yaptığı davranış çok yanlış ve kaba. Uğraşmış ve bir düzenleme yapmışsın. Güzel söz söylebilirdi. Hoşuna gitmese bile bunu sana belli etmemeliydi. Böyle ufak bir şeyde tavır almasının başka sebepleri olabilir düğünden kalma olaylar veya yeni evli olmanız sebebiyle cinsellik yaşamadıysanız bunların bir tepkisi olmuş olabilir.
:// vay arkadaş. Sonra niye evlenmiyorsun..
evlenip böyle kavgalar mı yaşayalım. Bu arada senin dizimin gayet hoş olmuş, eline sağlık..
Böyle bi’ şey için bağrılır mı yahu, Ayıp etmiş kocan.
Not : bağırmanın hiçbir türlüsünü kabul etmiyorum, yanlış anlaşılmasın..
Hepsini dağıt kendi yapsın
Ve bu adamlarla evlisiniz, huyuna suyuna değil de sadece aşkına yüzüne gözüne göre evlenenler okusun bu soruyu senin yapacağın şey onun elinden tutup gözünün önünde evet olmamış bu haklısın deyip hepsini yere indirmek...
😅😂🤣🤣🤣
@Kawasaki_Ninja al bu da benden pas olsun. Daha neler varmış😳🤣 10 aylık sanal ilişkim var, hala telefon numarasını vermedi. İstediğimde kaçıyor, ne yapmalıyım? ↗
Pekte inandırıcı gelmedi bana
@Kawasaki_Ninja valla ben onun yalancısıyım ama varsa böyle bir şey çok ilginç🤣
Ne kadar terbiyesiz ve saygısız bir davranış biçimi. Bu davranışının üzerine ben neden ona yaklaşıyorum ya o bana yaklaşmaya çalışsın öyle bir dünya yok. Elimi sürmem giysilerine otursun kendisi düzenlesin. Keyifli akşamlar..
Valla direk çekinmeden utanmadan sana bu şekilde davrandıysa sende aynı şekilde onun ağzına edebilirsin. Yok kadınsın dememen lazım vs vs geçti o dönemler. Sç o adamın hayatına
ona nasıl yaklaşayım derken pardon da onun sana nasıl yaklaşması gerektiğini öğretmelisin ve de mecbur değilsin kalksın toplasın bu gibileri bunu hakkediyor
bir kere daha evlilikten soğudum yaa
Dogru demis kafana gore dizmissin maviler, beyazlarsiyahlar, griler, hepsi bir tarafa konur yanlis yapmissin ama busana kizacagi anlamina gelmez, bence düzelt, bukadar kucuk birseyicin kavgami eedilir mal mk
"Kusura bakma öküzce dilini bilmiyorum ben" deseydin telefonu suratına kapatsaydın.
Ne dangalak herif harbiden.

üzüldüm vallahi çoğu bayan buna dönerdi 😡
Umarım trol soru falandır yoksa eşin baya mağara adamı
Bence hiç bir şey yapma çok renk sorunu varsa eline alsın kendisi yapsın ay nerden buluyorsunuz bu adamları ya
Canim canini sikma evlilige alışma süresi olabilir. Cani baska birseye sikilmis olabilir. Ama sana bagirdi diye alttan alma tavrını simdiden koy ki sonradan sıkıntılar çoğalmasın tatli bir dille uyarabilirsin Ya millette ne sans var kocamla benim kiyafetleri toplasan anca bu kadar eder
Lamı cimi yok direk boşan.
Kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil.
Kimse kimseye bağırmaz.
Nerden buluyorsunuz böyle yarmaları?
Ne diye begenmemis yazlik kislik ayirmişin iste ne guzel onlari katkamakta marifet renk renkmi koymani istedi acaba? aman kendi yapsin ozaman boş ver uzulme 2 haftalik kiza bagiriyo bide🙄
Ula bunu yapan hatunu var kalkip birde begenmemezlik yapio ne dengesiz ya ne gzl tertipli düzenli istenilen şeyin yeri belli bence o baska bisey kızmıştır aklinda o an öyle çıkmıştır takmamaya çalış
Beğenmiyorsa kendisi düzenlesin. Teşekkür edeceği yerde ne hakla bağırıyor. Nankörlük bu yaptığı. Bir daha da elini sürme, kendi bildiği gibi düzenlesin madem.
Kurgu olmasini diliyorum!
Degilse.. birdaha toplama.. beyzademiz bir zahmet kendi toplasin
Ee cogu renk zaten ayni sirada esseeyin skni alsin kpk dagit hepsini kendisi toplasin
Önce dolabın altını üstüne getir üzerine de "az ye de bir hizmetçi tut yaz" yastığını yorganını da salona bırak
😂😂 Bu düzeni mi beğenmedi? Senin eşin daha kadın görmemiş, yazık... Ne kadınlar var, eşi sabah işe giderken giyecek elbise bulamayan...
Ohaaa *mk ya ulan ne adamlar varya karım şöyşr bu dolap yapcak teşeklür etmekten etrafında mevlana olmaktan yorulurdum
E bırak kendisi yapsın madem kendini niye yoruyorsun canım? Bu erkek milletine hiçbir şey yaramaz. İyilik yapsan kötülük anlarlar.
Senle alakalı olduğunu sanmam ya da önce yaşanalara birikmiş ve patlamış olabilir. Hayatına çok müdahele eder misin?
Bu yüzden bağırdıysa bırak kendi toplasın.
😀. Bu sayede düzenini de öğrenirsin.
Ama eylemin sebebi hakikaten buysa bi düşün derler insana
Yapma bir daha kendisi düzenlesin. Ne mecbursun yapmaya ne de sana bağırma hakkı var. Daha iki haftalık evlisiniz üstelik.
Onu ne alakadar ediyor ya defolsun işine baksın 😂😂😂 evi istediğim gibi düzenlerim sanane deseneee
Odun al kafasına kafasına vur dengesiz herife bak belasınımı arıyo
Aynen öyle de Vallahi öyle hazır ama bulmuş 2 hafta önce girmiş daha ne istiyorum be daha ne istiyorsun be hazır kadın da olmuşsun oh burada yıllardır ahını çeken erkekleri var ama sık sık nasıl bir şey bir bilseniz
ağzının üstüne bir tane vur
güzelce olmuş işte
:)
Daha iki haftadan bağırıyor mu yani şımartmayın şunları
Fırlat yerlere hepsini dizsin, yardım eli sadakatsizdir zaten insan yardımın kıymetini bilemez
Git hepsini karıştır, şimdi sen gidip yapacaksın de geç
Beğenmiyorsa kalksın kendisi yapsın. Ezdirme kendini.
Hepsini karton box içine koy oradan alsın 👍
Sen ciddi misin?
Al başına çal onları bak bakalım bi daha bağırabiliyor mu
Bu şaka midur? Böyle düzenli katlayan bir eşim olsa sırtımda taşırım.
Böyle birinin ağzının üzerine bir tane yapıştıraraksın bak bir daha beğenmemezlik yapıyormu
Senin yerinde olsam hepsini dağıtırdım çok biliyosa kendi yapsın bağırmak ne
Akşam geldiğinde kafasına kesilmiş kıyafetleri fırlatarak bence 😬
Bana niye evlenmiyorsunuz deyip duruyorlar. Al sana sebep
Eline sağlık guzel olmuş bence, Eniste de niue sinirlenmiş acaba
Oklava ve terlik kullanmanı tavsiye ederim.
Bağırması saçma olmuş, zamanla tanırsınız birbirinizi
Beğenmiyorsa anasının evine gitsin, kitap gibi dizmişsin daha nolacak
Bence o sana düzgün yaklaşmalı.. hâlâ sen düşünüyor olmamalisin
sana bağırdığı için pişman olmadımı özür dilemedimi sende sq at o dolabı derim
2 pantolon 2 kazak 2 atlet 2 kilot 2 çorap 2 tsortum var hiç öyle bı dolabım olmadi
Hepsini dağıt beğenmiyorsa kendisi yapsın dağlı herif
Bunu bana yapsa elimle tüm kıyafetleri yere atar, kalk git kendin yap derdim
troll gerçekse hepsini yere atıp bırakmaman hata olurdu
ona nasıl yaklaşmalıyım mı? yaklaşmamalısın. Köpek neyini beğenmiyormuş dolabın
Kendi yapsın bir daha da hiç yapma. Bulmuş da bunuyor.🙄
Şaka dimi? Şöyle düzenlenen bir dolabı beğenmeyen s. tirsin gitsin bi zahmet
Oha hayvana bak
Begenmezse kendi düzeltsin
Bagirmasi çok gereksiz
Bu kadar yumuşak olmamalısın enerjinle çekme böyle gider yoksa
Vay bee ne düzenli dolapp benim dolabım bile böyle değil utansinn
Senin işin çok zor, bunu beğenmeyen insan ne bileyim bir şey derdim de ağzıma yakışmıyor.
eski haline getirip bişşey dememelisin. tepkisiz kalırsan daha faza kırıcı olmaya baslar
Gel benimkini böyle düzenle aylık bağlarım mk ne bağırması 😅
Oha hayata bak, Allah vermiş maşallah ama karakter verememiş ya da o nasiplenememis , yazık eşine. Yazık sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?