AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Çocuk yapma bir yıl sonra çok pişman olursun emin ol buna
Önce birbirinizi iyice tanıyın 2 hafta olmuş evleneli şimdiden bağırıyor 2 hafta sonra da dövmeye başlarsa şaşırma ulan böylelerini varya paramparça edesim geliyor kalk kendin yapsana teneke beğenmiyorsan
Senin ayaklarını öpmesi gerek bırak alnını ne güzel kitap gibi dizmişsin neresi kötü anlamadım benim dayım da yengemi döverdi söverdi 40 gün önce evi terk etti gitti babasının evine çocukları da aldı yanına şimdide timsah göz yaşları döküp ağlayıp zırlıyor dönsün diye ama iş işten geçmiş hoca pamuğu tıkamış selası okunmuş demek istediğim dayak çözüm olsa memlekette akıllı adamdan geçinilmezdi dayak sevgiyi zamanla nefrete dönüştürür sonra da saygı biter ondan sonra da evlilik biter bunları babamla annemden dayımla yengemden birkaç tanıdıkla yeterince tecrübe ettim. Ama ben evlenirsem kesinlikle vurmam dövmem sevdiğim kadını incitecek hiçbir şey yapmam. Sonradan faturası kabarık geliyor.
Bence büyük konuşma. Çünkü yapmam etmem dediğin şeyleri genelde yapıp ediyor insan. Ve sende çok yüz verme eşin olacak kişiye. Yani baskın taraf o olursa bu sefer ezilen sen olursun
Ben kadın dövmem ama onun ayarını tuttururuz alacağım avrat aklı başında biri olacak öyle tirilelli karatepeli dengesizin birisini almam nerde nasıl davranacağını bilsin efendi ağır başlı olsun birbirimizi taşıyalım ondan sonra gül gibi geçinir gideriz. Ama şimdi evlenmem 28-30'dan sonra evlenmeyi düşünüyorum.
Mesela Sence gittiği misafirlikte çok konuşanın mı karın olmasını isterdin yoksa ağır başlı gerektiği zaman kendine laf düşünce cevabını vereni mi
Zaten ağır başlı kafası çalışan birisi nerde nasıl davranacağını bilir ki, cahil birisini alırsan seni de rezil eder kendini de
Hepsini at yere eşşek mi arıyor. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Yerden kendisi katlayıp renk renk düzenlesin soytarı.
Sana hayatında sabır diliyorum kendine eş diye dağ ayisi birini seçtiğin icin
Karışmamalıydın
Şahsen senin yerinde olsam kesinlikle karışmazdım
Ne güzel dizmişsiniz Allahtsn belasını istiyor daha
O s*lağın bir daha dolabını sakın düzenleme senin işin değil
Gerçekse Allah sabır versin esin takıntı hastası veya kıyafet dükkanında falan mı çalışıyor 😂
Ver kâğıdı önüne deki seni dizmeye çalışanlardan daha güzel dizili burası. İmzala ve sen yoluna ben yoluma evliliği ne sanıyolar merak ettim açıkcası?
Sen bir partnersin , hayat arkadaşı. Evinde ki yardımcı değil ki yardımcıya bile böyle yapılmaz. Haddini bilsin kendi yapsın ne yapıyorsa. Bırak boş ver.
Partnerrrr :D :D
Evet partner. Belli aktiviteleri beraber yapabileceğin kişi. Tekli hayatı bölüştüğün insan
Kimse kimsenin hizmetçisi değil. İki haftalıkmış iki aylıkmış dinlemem öyle bir durumda çeker giderim açarım boşanma davasını.
Kgkkfkldlsl ksura bakma da ne saçma bi insanmış kendisi konuşarak anlaştıgını unutuyor insanların sanırım
Al firlat bebem begenmiyosa kendi yapsin sana bagirma hakki yok ustelik 2 haftalik uzme kendini 💗
Çok biliyorsa kendi yapsın, ben olsam yüz vermem. Gayette güzel katlayıp koymuşsun daha ne istiyor anlayamadım.
Hepsini al savur yatağın kenarına kendi düzenlesin deve
Allahın ayısı ne anlar. Çok güzel olmuş ben bile böyle katlayamam
Kanka harbi bu ne ya gözüm acıdı şaka falan deyil az dağıt
Eski kanka larına ver dememizi bekliyorsun dimi evet ver iyi bahane çocugu kocadan yapma
siz gorucu usulumu evlendınjız yoksa seveekmı?
Kalk kendin yap lan o zaman diyeceksin
Ben bi kes bile kendi dolabımı bu şekilde mükemmel düzenlemedim😂😂😂
Bence eşin saçmalıyor senin gibisini bulmuş daha ne istiyor ki
İki haftalık evliyken bağırıyorsa ohooo
Alıp başına at sende hakediyo
Hepsini dağıt kendi yapsın çok biliyorsa
Kendi yapsın sorunu çözsün?
benim tarzım bu. beğenmiyorsan kendin düzenle de.
espri yaptım. böyle çıkış kavga doğruru
söyleyeceğin şu. "beğenmediğin konularda bana bağırma. ben senin hayat yoldaşınım. bana insan gibi anlat. henüz birbirimizi tanımıyoruz. senin neyi nasıl düşündüğünü bilemem. insan gibi açıkla beni kırma. birbirimize ömür boyu lazımız. böyle bağıra çağıra olmaz.. sana köle olarak gelmedim hayat yoldaşı olarak geldim. bana zevklerini söylersin bir dahaki düzenlemeyi ona göre yaparım" de
Eşiniz Başak Burcu mu?😂
Keserle vur kafasina dolaba koy
Bence çok güzel olmuş
Allah akıl versin, dağıt kendi yapsın.
Bu ne mağaza kabini sandım maşallah
@Hayatgercek bak böyleleride var.
Cevabı verdim😅 bunları aldığın yere bırakacaksın 😉
@Hayatgercek Öyle diyorsun ama fiziksel şiddete maruz kaldığı halde kocamı seviyorum diye şikayetçi olmayan o kadar çok kadın var ki
Onlar aptal ya da zorunluluk hali vardır kendince, birde bunun diğer versiyonu aldattığı halde affeden cins. Bunların kendine saygısı yok...
Kadınları kadınlar bile anlamıyor ki, birde kadın kadının kurdu. Hal böyle olunca aldatılmak şiddete maruz kalmak gibi şeyler ister istemez oluyor. Hele sığ bir erkeğe denk gelince daha fazlası bile oluyor.
Öküz bir kocan var anlaşılan.
Hepsini dagit buyur kendin yap de sonrads bosan
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
benimde 2 pantolonıö var
Eş mi yoksa hizmetli istiyor deyus
Kendi düzeltsin o zaman
E ahır olmadığı için düzenli hayat zoruna gitmiş
Bırak kendisi yapsın
Psikolojik sorunu olduğu belli.
Ben olsam direkt boşanırdım
harika olmus neiyine kızmıs anlamadım
Diğer sefere dikkatli ol.
Şimdi bı resim atardimda moralin bozulmasın.
Bir daha düzenleme hak etmediğini göstermiş
Hepsinin üstüne çamaşır suyu dönebilirsin
O giysileri suratına fırlatmalıydın.
Ne halin varsa gör bok herif de
Çok biliyorsa kendi yapsin
Fotoğraf eşinin dolabından mı
Bunun icinmi bagirdi?
Dağıt hepsini. Kendi toplasın.
bağırması saçma kendisi yapsaymıs o zaman
Gece yastığı koy salonda yatsın 😄
Sende düzenlemezsin artık
kendisi yapsın beğenmediyse