Eşimle boşanacağız, ben buna hazır mıyım bilmiyorum. Güçlü gözükmek zorunda mıyız?

Dün eşim eşyalarımı vereceğini ve anlaşmalı boşanmayı başlatmam için ablama mesaj atmış ben buna hazırmıyım bilemiyorum aslında hiç hazır değilim ama sanki birden bire olan şeylere karşı atlamam veya o sorunu çözümlemem gerek diyerekten kendimi herşeyin üstesinden geleceğim bunları başaracağım diye avutuyorum kendimi ama yaşadığım şeyler hiçte istediğim şekilde değil aslında istemediğim şeyleri hayat bana yaptırmak zorunda bırakıyor sadece bende bunları başarınca aaa ne kadar güçlüyüm bununda üstesinden geldim diyorum ama yarattığı asıl his bende çöküntülere sebep olan şeyler kolay atalatamıyorum sadece dışarıya karşı öyle gözükmek zorunda hissediyorum acaba bunların üstesinden gelmeyi bırakıp asıl ne yaşadığımı görselerdi dahamı anlaşılırdım dahadamı değerim bilinirdi belkide bundan sonraki hayatımda artık kendimi değiştirmem gerek aslında hiçbirşeyin üstesinden bedenen gelmiş olarak görünsemde aslında ruhen nasıl yıprandığımı göstermem gerek belki

Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle boşanacağız ben buna hazırmıyım bilmiyorum. Güçlü durmak zorundamıyım?
Eşimle boşanacağız, ben buna hazır mıyım bilmiyorum. Güçlü gözükmek zorunda mıyız?