Her gece onun koynunda mi uyacaksin diyen kaynanami saymıyorum. bile
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa ayrıl anneci erkek çekilmez. Şu an evde misafirler var bir tanesi genç 30 larında çocuğu var ve onlar bile bana diyor ki " mümkünse annesi olmayan birini bul kendi ayakları üzerinde durmasını bilsin seni bunaltmasın annesiyle falan " dedi. Tabi bu bana biraz abartı geldi. Teyzelerim bile gelinlerine yük olmamak için kendileri iş yapar ve sorunlar da uzlaşmacı olurlar. Özel şeylerine dahil olmaya çalışmazlar, çocukları da karılarıyla sorununu çözmeye çalışır başkasını dahil etmez. Bu yüzden huzurlu bir evlilikleri var. Kimse de değişmez bunu da bil sevgi her şey değildir. Sürekli annesini katıp durmaya çalışıyorsa ondan adam olmaz. Adı üstünde "çift terapisi" annesi ne alaka?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesine bağımlı olma durumu bana göre diğer bağımlılıklar gibi çok yanlış bir şey yani alkole bağımlı olmak gibi kötü bir şey neredeyse
Ama akıllı akıllı düşünürsen şöyle yapmamız gerekiyor… sen onlara ayran kötü karakter olmaman lazım bu hikayede… bence annesine sen sarıl sen benim annemsin artık de ben seni daha çok seviyorum de…
kocana artık sen benimsin de anneni idda annem benim yani böyle tatlı kişi o bilmiyorum ya sor bir kolaylıklar…
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi işte eğlencelisiniz. Dümdüz olsanız eğlenceli olmazsınız. Kaynana da gitsin bir şey olmaz. Ben ablamın doğum sonrası jinekoloji muayenesine gittim eniştem de vardı. Jinekolog hanım her haltı patır patır söyledi. Gerçi ben sağlıkçıyım, doktoru tanıyorum ama öyle olmasa yine götürürdü ablam.
03 Yorumla- +1 yıl
Pardon doğum sonrası değildi 7 buçuk aylık falandı muhtemelen gebeydi.
- +1 yıl
Niye dalga geçiyon kız?
Hahahahahaha
Affet ama acayip patladım gözümün önünde canlandı
Şeyyy annemde gelse olurmuu👉🏻👈🏻
(Aklıma gelen görüntü BXNCBCNX)61 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
70Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılacaksın direk
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Allah kolaylık ve sabır versin. Mesele şu ki , evin psikojik erkeği sensin, kocan bir gün düzenlene kadar bu şekilde olmalı. Onlara kötü davran demiyorum fakat disiplin senin elinde olsun , her ikisini de hizaya getirmen gerekiyor kisaca onlari yonetmelisin, buna mecbursun çünkü kocan kendini yonetemiyor ki , evliligini yonetebilsin, dis etkenlerin olumsuzlugunun evliligine yansimasina tedbir olarakda kaynanayı yonetmen gerekiyor. Varsin seni kotu bilsinler sen her ikisi icinde iyilik yapmis olacaksin. ne kocan emmeyi bırakmış ne kayınvalide hıhım. Neden evlendiriyorlar onu anlamıyorum zaten. Böyle oğlu olan birinin , oğlunu kendi hanımının koynuna bırakmış olabileceğine sevinmesi gerekirken. Senin koynunda yatacak olduğu için ağlaması ayrı bir sıkıntı. Sanki oğlu kendi koynunda yatsa senin verdiklerini oğluna yaşatabilecek. Yani seni düşünmüyor diyelim oğlunun iyiliğini mutluluğunu da mı düşünmüyor, böyle davranarak gelinin olduğu kadar oğlununda hakkına girdiğini nasıl bilmiyorlar bu insanlar anlamıyorum. Varsın terapiste anneside gelsin. Gelsin ki , hersey tüm açıklık ve netlik içinde geçsin. Birde umarım kocanız ergenlikle çocukluk arasında kalmamıştırda bir özel hayatınız vardır. Diye ümid ediyorum
28 Yorumla- +1 yıl
Ne anlatıyon abi
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk sen yazilanĵ dusunme , bir gun evlilik dusunuyorsan eğer. Hayirli guzel niteliklere sahip bir koca nasib olsun diye dua et. Senjn için yazının özeti : bazı insanlar, dert başına gelmeyince anlatılanı anlamaz. Sen de tüm kadınlarımızda kocalarından dolayi dert ve olumsuzlukta yaşamasın. Temennimiz budur.
- +1 yıl
@Severimsevmeyisk beğeni için teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Tesekkurler abi
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk rica ederim abicim 😊
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk beğeni için teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
💜💗
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk 🥰🌷🌹🥰
+1 yılDirek annesiyle kendisi görünsün, terapist direk anlar zaten sorunun ne olduğunu kimde olduğunu. Benimde eşimin ailesi bize çok karışıyor sorunlarımız asıl bu yüzden oluyordu ama buna eşimi inandıramıyordum, halada inanmaz ama baktım ki ne eşim anlıyor ne ailesi, araya mesafe koydum , ayrı evdeyiz Allah'tan. Herşeyi anlatmıyor herşeyin hesabını vermiyorum eşimide tembih ediyorum ailen sorarsa söyleme gerek yok diyorum mesela. Eşim tabi uyum sağlıyor mu, bazen evet bazen hayır ama kesin konuşmak her zaman iyidir.
20 Yorumla
+1 yılBu kaynanalardan çektiğimiz nedir ya? Evlendirmesinler daha iyi gerçekten ya onunla birlikte mi yaşıyorsunuz? Kaynanamı ben de sevmiyorum, eşimle bizim aramıza giriyor. Eşim biraz cesaret verse neler yapar kim bilir. Kendim ezdirmiyorum, bunu da sindiremeyen insan zaten annesiyle birlikte gitsinler.
38 Yorumla- +1 yıl
😂evlendirmeseydi ozman benim kaynanam dan başka biri yoktur diyordum daha beteri varmiş
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılYok anayın dycn git anneni * bundan sonra de çık git seni iki gün duduklyemedi mi aklı başına gelir ben açık konuşurum ve annesi sözünden çıkmayan karilarini bile annesi için 2. Plana atan adama vermeyecksn burnu sürülecek bak o zaman kaynana karsblyr mu bi ara kızın birine verdim böyle akıl şimdi popondan ayrilmyn karısını biraz sert olun yurekli olun kadın olun ezdirmyn kendinizi net ol tavrını koy vermede 1 ay bak nasıl sözünden çıkamaz bir daha biraz verme sikisme falan dedim ama kusura bakma aciklayci olsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy hayatım eğer çocuğun yoksa boşan bence. Sen o adamla mı evlendin annesiyle mi? O adamdan bir halt olmaz. İlişkide en önemli şeylerden birisi empatidir ve eşinde empati yeteneği olduğunu sanmıyorum. Tamam annesi sevecek ama artık yeni bi aile kurmuş her zaman 'annemde gelse olur mu' diyemez. Sen diyor musun 'annemde gelse olur mu' diye. Çocuk yapmadıysanız geç olmadan önce boşan bence. Çekilmez böyle bir eş.
00 Yorumla
+1 yılBence gidebilir.. Bilmediğin bisiler vardır belki onun çocukken yaşamış olduğu.. Annesinin bildiği hassasiyetleri.. Bu zamana kadar sizinle paylaşamamış olabilir neden olmasın ki.. Terapi diyoruz sonuçta buna.. Bence kabul et..
10 Yorumla
+1 yılMemeden kesilmemiş bir çocukla neden evlendim diye sormuyor musun hiç kendine?
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz ona evet dediniz.
O da size.
İnsan ne kadar kör olabilir ki.
Yalan söylemek ve buna inanmak konusunda galiba kimse yarışamaz.
Bence ilk önce kendinize cesur olacaksınız.
Sonrası zaten yırtık çorap gibi elinize gelecek.00 Yorumla İlişkiyi yıkan en etken şey, çocuk hariç üçüncü kişilerin dahil olmasıdır. Bunun kim olduğunun hiç önemi yok anne baba kardeş vs.. Uzun ömürlü evlilik istiyorsan gerekirse şehri değiştirin taşının uzaklaşın anneden babadan..
00 Yorumla
+1 yılSultan Gelin diye bir Yeşilçam filmi vardı. Gerdek gecesi utanan gelin hanım, yengesine, "Sen de dursana yanımda" diyordu. Ben de ne kadar absürt bir sahne demiştim. Artık daha absürt bir sahne daha canlanacak zihnimde, sizin sayenizde...
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yıl"Ne olacak aşkım grup oluruz işte"
03 Yorumla- +1 yıl
Niye kalp kırıyorsun
- +1 yıl
@hyusnn veletin teki bu bu kadar ciddiye alıp sinirlenme boş ver geç gerçekte görsen bir veleti bu kadar ciddiye alıp kızar mısın sanmıyorum burada da aynısını yap
+1 yılİnsanın annesine düşkün olması güzel de bu düşkünkük evliliğine zarar vermemeli.
Bana göre sen o adamın annesine kuma olarak gitmişsin.11 Yorumla- +1 yıl
AHDJDJDJJD
Bu adamlardan bir bokk olmaz , her zaman düşüncem belli anne sevgisi ile anacı olma ayrı
Anacılar evlenmese topluma yararı daha çok olur11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emzirme dönemi bitti tatlım de sen ona:) şaka bı yana çocuk yoksa boşan o adam düzelmez asla..
21 Yorumla
+1 yılNxnsjskskskkwkwkwkwkwkekek koptum ya ne insanlar var
20 Yorumlasana birini önericem zafer akıncı çok iyi bir pisikolog doktor dur onunla iletişime geç Allahın izniyle çözemiyeceği hastalık felan yoktur
00 Yorumla
+1 yılboşa gitsin böylelerinden bazen ensest olaylar duyuyoruz ya karısına annesinin geceliğini mi gşydşren dersin neler neler var şimdi adama iftşra atmış olmayayım ama ensest olmasa bile boşanmalı
00 Yorumla
+1 yılBirlikte gidin, ilişkiniz 3 kişilikse annesi sürekli karışıyosa terapiyi eşin ve annesinin alması lazım zaten :d
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl konu bunları imza öncesi nasıl gözlemlemiyor anlamıyorsunuz, böyle adam alınır mı, aldığın yere usulca bırak
10 Yorumla
+1 yılSen annenin koynunda uyu bende istediğimin koynunda uyurum derdim nasıl sinirlendim yaaaa
20 Yorumla
+1 yılBiz bunu dizide izliyorduk da gerçekten yaşayan var mı valla bırak anasıyla yatsın uyusun niye evleniyorlar ya boyleleri anlamıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Abla senin işin gücün yokmu gece gündüz burdasın hani ders çalışacaktın sen
+1 yılAnnesini arayıp "oğlunu parka götürmeyecek misin, anne saati geldi" de. :) Yalnız içinden de. Kaynana terörü yaşama. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evli adamla evlenmişsin, o adam annesinden boşanmamış ki seninle evlenmiş olsun.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Gidin gidin doktor zaten söyleyeceği her şeyi söyler hem annesine hem eşine.
10 Yorumla
+1 yılGelsin tabiki gelsin de terapist herşeye şahit olsun. Hiç önüne geçme.
10 YorumlaAnnesinin evine bırakacaksın :) çok sinir bozucu Allah sabır versin
12 Yorumla- +1 yıl
Adını biliyorum senin @fısıltı92
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGelsin de bence kayınvalide gitsin onun daha cok ihtiyacı var gibi
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet her gece koynunda uyuyacaksin. böyle bir saçmalık mı olur
10 Yorumla
+1 yılsen annesinden boşanamamış bir kişi ile evlenmişsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demiş annesininde ihtiyacı var sız annesiyle ikisini ıyı bır psikoloğa gösterin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ikisini götürüp terapiste durumu anlat onların yanında
10 Yorumla
+1 yılÇift terapisine neden gitmek istiyorsun peki? Sorunun temel kaynağı eşin mi, kaynanan mı?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Kocana başka anne bul ve kendi annesini aldatmasını sağla. İhanete uğrayan gerçek anne bunu asla affetmeyecektir.
00 Yorumla
+1 yılAcil boşanmalısın hastalıklı bir ailenin içine düşmüşsün
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTrol soru olduğunu umuyorum. Koca ile kaynananın hastalıklı bir ilişkisi var
00 Yorumla
+1 yılannesiyle gidin onlar girsin sen direkt aile mahkemesine git
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Ahah kahkaha attım Behlül ve Seranay sahnesi canlandı gözümde su an 😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaynanayı götür çift terapisine. Terapistin önüne at onu
00 Yorumla
+1 yılKimim koynunda olmalıymış evli bir kadın o nasıl soru?
İkiside hasta bence.00 Yorumla
+1 yılKurgunun da bi boyutu var. Soru yazcaz diye saçmalamayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaynananda gelsin bence itiraz etme. Psikolog demeyecek mi ona sizin çift terapisinde işiniz ne diye. Görsün işte bir uzmanın gözünde konumunu. Allah sana sabır versib
00 YorumlaAHAHSHAHSHAHS NE🤣 ablacım senin kocan hala anasınıfında kalmış sen iade et bence
02 Yorumla
+1 yılAynen şöyle derim yavrucum annenle beraber defolun hayatımdan🤓🤡🥳
00 Yorumla
+1 yılO nasıl koca o nasıl kaynana hiç mi bir şey bilmiyorlar öğrenmemişler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAnne kuzusu olmuş sen eş kuzusu yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde çift terapisi deseydin eşinin sıkıntısı baya büyük belli ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yaparken de annem gelsin diyecek mi onu merak ettim😂😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırak annesiyle o gitsin ikisinin de ihtiyacı var anlasilan
00 Yorumla
+1 yılEvet olur de sende gelsin annesiyle. Bu durumun garipliğini bırak da doktor söylesin onlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO yüzden sevgili anneler erkek çocuklarınızı yetiştirirken daha dikkatli yetiştirin kulağınıza küpe olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadına herşeye herkese rağmen sahip çıkacaksın , bunları okumak beni bile alakam olmadığı halde delirtiyor açıkçası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede annesi de gelsin nasıl oğlunu nasıl yetistiremediginii anlatir evliliğiniz de ki problemin yarıśı ondan kaynaklı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. oldu olcak anası meme de versin kocaman adama 😂😂 nerden buldun bu eziği 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaynananın ve kocanın hisleri anne oğul davranışları gibj mi sence
00 YorumlaOnu bırak bana gel 😂😂 tövbe estağfurullah muhabbete bak ya
00 Yorumla
+1 yılAynen annenle gidelim de sen onlari orada bırak git adliyeye boşanma davası ac
00 YorumlaBacım kocan berbat onu bırak çünkü kaynanan seni ayırır çocuk yoksa çabuk kurtul
00 Yorumlakeşke ana kuzusunun büyümesini bekleseydiniz evlenmek için.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Gerçekten işin çok zor.
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşime çift terapistine gidelim mi diyorum, "annem de gelse olur mu" diyor. Ben bu adamla ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım