Erkekler, Eşimin erkek doktora bensiz gitmesi?

Merhabalar eşimle yaşadığım bir sorunu sizlere sormak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Mutlu ve saygılı bir ilişkimiz var ve gerçekten ben eşime hiç bir konuda baskı kurmamaya çalışan feminist hatta bazılarınızın hanımcı kılıbık diye adlandırdığı eşinin etrafında dönen bir erkeğim. Bununla gurur duyuyorum o ayrı bir mesele ama birazdan anlatacağım olayda gerçekten haklı olduğumu düşünüyorum. Eşim hemşire bir sağlık çalışanı ben eşimin özellikle cinsel organlarından bir hastalığı olduğunda kadın doktora gitmemiz istiyorum. Tabiki durum çok acil ve hastanede erkek doktordan başka hiçbir doktor yok ise eşimin sağlığı önemli bende oradayım zaten tabi gidebiliriz gittikte bugüne kadar. Benim eşimden bugüne kadar tek istediğim şey bu oldu erkek ise doktor girme ben orada yoksam işimi de bırakır gelirim bekle beni diye konuştum hep ve bana söz verdi bu konu ile ilgili. Tamam kendisi de sağlık çalışanı anlıyorum ama erkekleri en iyi erkek anlar ben eşime bir erkek doktorun dokunduğunu muayene için bile olsa düşünmek istemiyorum ve ben yanındayken doktor en azından rahatsız olup muayenesini hızlı bitiriyor. Dünde eko için ultrasona girdi sonuçta bu göğüsten çekilen bir ultrason ve kadın doktor ise gir aşkım erkekse işten çıkar gelirim dedim. Beni baskıcısın vs diyip yanına gelmemi bile istemedi. Sonra attığı mesajda doktor kadın zaten gördüm merak etme dedi. Ardından tam ultrason çekilirken erkek doktor gelmiş ve çıkmamış içerden. Bana bunu üzülerek anlattı bende istemedim ama çıkamadım içerden dedi. Ben inanın bana verdiği sözü tutmadı sevmediğim bir şey yaptı diye saatlerce ağladım kendime gelemedim. Erkek doktor elbet olabilir ama ben orada olsam içim rahat edecekti diyemedi eşim rahatsız oluyor o gelsin ya da ben rahatsız oluyorum eşimi istiyorum diyemedi ama benle kavga ediyor ben yanlış bir şey yapmadım baskı kuruyorsun abartıyorsun diyor. Birde inatla gidicem bu gündem sonra bana karışamazsın diye üste çıkıyor. Ben artık ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum ne desem karşımda hep bir savunma hep bir cevap. Lütfen sizden fikir istiyorum

Erkekler, Eşimin erkek doktora bensiz gitmesi?