Pandemi dolayısıyla zaten sınırlı randevu var. Burada şu an hasta bakan tek özel hastanedeki doktor da erkek. Ama eşim gidemezsin ben yollamam diyo. Beraber gidicez işleri izin vermiyor. Sizce sözünü çiğneyip doktora gitmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya, git, ya gitme, karar senin.
Benim görüşümü açık ve net bir şekilde söyleyeceğim kimse kusura bakmasın.
Eşin seni kıskanıyor olabilir, doktora güvenemiyor olabilir, netice de dünyanın nereye geldiğini görüyorsun.
Abi, kardeş, kız, baba, akraba birbirini kesiyor birbirine kötülük ediyor, taciz ediyor, tecavüz ediyor yani dünyada güven kalmadı. Bana biri gelsin güvenebilirsin dese asla güvenemezler. Hatta ben bunu çok dedim ve hala diyorum. Dedim ki; Bana güvenebilirsin. Ben diğerlerine benzemem ve seni ne ifşa ederim, ne şikayet ederim, ne azarlarım ne de aşağılarım dedim ve öyleyimde. Benim gibi insanlar çok zor bulunur dedim ve öylede.
Bu doktorların kadınları ellemesi mevzusuna gelince evet insan karşı cinsin kendine dokunulmasından hoşlanır. Biz erkeğiz ama erkek doktora gitmiyoruz. İşte aynı sizin nasıl kadın doktorundan zevk almadığınız ve kadın doktorları sinirli vesaire gördüğünüz gibiyse bizimde öyle.
Derdinizi erkek doktorlara daha kolay anlatabiliyorsunuz iyi bilirim. Bende erkek doktora gittim adam bir sinirli bir sinirli bir şey desen bağırarak söyler kafa göz dalacam böyle doktora hastanede kargaşa çıkacak. Bizlerde kadın doktorların ellemesinden hoşlanıyoruz yani popomuza devasa bir iğne yapsa bile onların elleride işte erkeklere yumuşak geliyor o iğne yapışı nasıl bir kadında takı zarif duruyorsa elleride zarif. Yani bu şöyle bir şey insan kendi cinsinden nefret eder ama karşı cinsden zevk alır gibi. Bu doğrudur bende bizim cins erkeklerden nefret ediyorum ne var ne yok dünyada kesiyorlar atıyorlar her kötülüğü ediyorlar. Kadınlarda var mı böyle bir şey? Hayır ha varsa yabancılarda var ne varsa onlardan geldi bizim buralara onlardan özenildi.
Tecavüz etmeyi onlardan özendik.
Birbirini kesmeye onlardan özendik. Erkek olarak Birbirine küfür etmeye onlardan özendik.
Her haltı onlardan özenerek yaptık.
Kısaca senin kararın biz görüşlerimizi söyleriz ama kararı sen ver yani kimsenin dediği ile olmalı görüşleri değerlendir kararını ver.226 Yorumla- +1 yıl
Ne konuşuyorsun sen yabancıların bilimini sanatını değil tecavüzünü mu örnek alıyorsunuz vallahi pes yorum bile yapmam ne konuştuğunu bilmeyen birisin
- +1 yıl
Psikolojik sıkıntıların var birde aynı cümleyi 10 defa yazmış iyi değilsin
En İyi Cevaplar
+1 yılBu cehaletin hala devam etmesine sasirmadim açıkçası. Böyle saçmalik mi olur. Doktor doktordur hiç biri senin oranla buranla ilgilenmiyor senin sağlığına bakmak için orda evli olman vücudunun güzel veya çirkin olması onu alakadar etmiyor insanların bu kadar geri kafalı olması artık korkuncluktan da öte olmaya başladı. Birkere güzel arkadaşım neden öyle biriyle evlendin. Her kadının hayatında olması gereken insan modeli var bu model o modelden değil. Böyle saçma konulardan böyle gereksiz konulardan böyle saçma durumlardan kıskançlık yapmasın. Kızıni okula göndermez ama kadın doktor ister ne ala memleket. Ablacım sen dinleme o kocan olacak yobazi git doktora bak sagligina
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
59Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorunlu değilse koca ni. kırma acil değilse diyelim daha doğrusu
36 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Acil değilse başka ihtimal varsa eşini kırmaya değer mi benim esim bana o doktora gitme dedi ben doktoru degistirdim
- +1 yıl
@eyllgns +1
- +1 yıl
@DenizdenbirDeniz saol deniz
+1 yılkıskançlık dozunda güzeldir. bu tarz insanlara ben şunu diyorum.. derler ya kız cocukları okumasın ne gerek var.. eşleri hasta olunca da kadın doktora git hee erkege gidemezsin diyen cahil cühela takımı vardır. ne yazıkkı sizin eşinizde bu takımın bir parçası... peki kendisi bayan doktora gidiyormu oda bayan doktora gitmesin.. EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM...
Bu Ülkenin En Büyük Sorunu EĞİTİM...32 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en güzel yorum
- +1 yıl
@Qxgogoxixhş teşekkür ederim
Sizin ben kafa yapınıza tüküreyim hasta oldu mu yana yana doktor ararsınız doktorun kadını erkeği mi var doktor o merak etmesin hiç bir erkek doktor sizin vücudunuzu metaryal olarak görmüyor sadece istediği giderken hijyen kurallarına önem verin doktor sizin kukunuza gotünüze meraklı değil.
30 YorumlaSağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Offff hakikaten offf! Eşinin anlaması gereken şey şu; sana gelene kadar o doktor 1000 tane canlı ölü kadın gördü tek sen adamı yoldan çıkaracakmış gibi düşünmesi hakikaten akılsızlıktan başka bir şey değil.
Böyle düşünen insanlar olduğu için midem bulanıyor!30 Yorumla
+1 yılÖncelikle eşin gerçekten dar düşünceli değişik bir erkek ne demek ya erkek doktora gitmeme Çok saçma bir durum ya o konuda eşini hiç katılmıyorum sonuna kadar haklısın pandemi dönemindeyiz hangi doktor olursan ona gitmelisin Bence gitmelisin diye düşünüyorum.
20 YorumlaAranızda daha büyük bir sorun oluşmaması adına eşini dinlemek zorundasın. Ama çok yanlış düşünüyor. Doktorun kadını, erkeği olmaz. Utanırsın o ayrı. Fakat eşinin bu isteği senin utanacak olmanla da bağlantılı değil anladığım kadarıyla. Adına kıskançlık mı diyorsunuz artık her neyse. Düşünce yapısı oldukça yanlış...
10 YorumlaBence dinleme erkek doktorlar daha naif ve yumuşak davranıyor kadınla ise sertler ben erkek doktora giderim hep onlar daha yumuşak elliyorlar, hem dinimzde de günah diil erkek doktorun kadını ellemesi erkek doktor isterse kadını poposunu da gögsünü de eller çünkü bu onun işi !
10 Yorumla
+1 yılÇok sığ bir düşünce yapısı. Abi kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ama hala erkek doktor ayrımı var insanlarda. Sağlık bu ya herşeyden önce. Ne diyim umarım durumun çok acil değildir. Eşinle evlenmeden önce tutuculuk konusunda konuşsaydın keşke. Keyifli geceler.
10 Yorumla
+1 yılYav yeter vallahi gına geldi ya. Tıpta utanma olmaz arkadaşım. Erkek doktor bayan doktor fark etmez. Hiç kimse sizin vücudunuza meraklı değil. Sizler onlar için sadece hastasınız bunun daha ötesi yok. Olur olmadık yorum yapmasın kimse anne babam doktor abim de sağlıkçı ordan biliyorum bu sorunları.
00 YorumlaSenin gödendermez ama kendi kadın doktora gider yoboz gerici beyinsiz ne oluyormuş erkek doktor olunca bir mı yapıyormuş adamın işi mesleği bundan daha kutsal bir şey var
30 YorumlaCahil cahil konuşmasın eşin. Tıpta mahremiyet olmaz. Eşinle konuş bu konuyu saçmalamasın. Tacizden korkuyorsa onların yanında zaten bir asistanı bulunur.
20 Yorumla- Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılYuh hastalık döneminde buna mı taktınız o hanzoyu çok mu aradın
20 Yorumla Erkek kadın doğum uzmanları daha başarılı bulunuyor kadınlarca. Ayrıca tıpta mecburiyet dahilinde doktora mahrem yoktur.
20 Yorumla
+1 yılSanırsın jigoloya gidiyorsun Allah Allah sağlık lan bu doktorun kadını erkeği olmaz kendinize gelin
30 YorumlaSaçmasapan bir düşünce. Doktorun erkeği kadını olur mu hiç?
30 YorumlaEşin internetten kime gittiğini bulur aranız açılır. O zaman o dangalak alsın kendi götürsün. Çok kıskanç demek ki. Milletin ağzına bakıp eşinle aranı bozma derim. O zaman özele götürsün hıyar.
10 Yorumlayıl olmuş 2020 hala bu tip zihniyet yaşıyor şaşırıyorum valla. sonra sorun çıkaracaksa eşin gitme güzelim, ama oturup konuşulması gereken bir sey bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇiğnemelisin, doktora namahrem yoktur. Erkek doktor seni mi yiyecek. Erkek doktor kadın doktordan daha yumuşak oluyor hatta gideceksem hep erkek doktora girmeye özen gösteririm ben çünkü bi kadının vücuduma dokunmasından nefret ediyorum
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kadın doktor küçümser gibi bakıyor ve öyle dokunuyor ama erkek doktor yumuşak ve nazik davranıyor dokunuyor
Cevap sahibi+1 yılErkek doktorların eli yumuşak oluyor kadınlar baya sinirli oluyor, ama toplumda hala erkek doktora gitmeme algısı var sanki kadını yiyorlar hemen oracıkta şeyediyolar sanki
Cevap sahibi+1 yılTam tersi yaşlı erkek doktorlar daha iyi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın doktora mahrem olmaz
+1 yılÇocuk doğururken n'olacak acaba özel isteğe göre mi doktor seçiliyor? Şu kafadan çıksa artık erkekler
10 YorumlaSağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Tıpta ayıp olmaz, heleki bu şartlarda. Eşin hangi kafayı yaşıyor anlamıyorum. Doktorlarda bayılıyordu zaten milletin karısını mıncıklamaya.
11 Yorumla
+1 yılKonu sağlık olursa ağababasını tanıma, al randevunu git hastaneye. Herifin "Errrkeklik" gururu senin sağlığından daha mı önemli?
10 YorumlaEşin sorunlu. Sorman kabahat git ve ona bir şey deme.
20 Yorumla
+1 yılMecbursan gideceksin. Gittiğini söylemezsin olur biter.
20 YorumlaGereksiz bir takıntı bu. Dini hassasiyet vs olabilir saygılıyım ama sağlık bu ve bildiğim kadarıyla dinde de sağlık önde gelir.
00 Yorumla
+1 yılSağlığını riske atacak bir durumdaysan, dayanılmaz, ağrılar, sızıların varsa senin günlük hal ve haraketlerini kısıtlayacak bir hastalık v. s git.
00 Yorumla
+1 yılHayır kocanı dinle boşuna aranızda sıkıntı olmasın
Çok sinir bozucu istediği ama mecbur dinlicen koca bu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar cahilce düşünce. Sağlık bu sonuçta. Kusura bakmasın onun aklı kötüye çalışıyor, doktor niye sana o gözle baksın, o insanların yeminleri var ayrıca doktorun yanında hemşireside var yani. Ne yapabilir sana?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kesinlikle doğru diyor.
Mecbur kalmadığınız sürece gitmemeniz gerekir.
.00 Yorumla Ne saçma kaldım böyle tipler. Şaka gibi. Allah korusun bir yakını amansız bir hastalığa yaşlanınca ozaman diyemez ama bunları
00 YorumlaEger ki dogum doktoruysa gitecegin. dinleme kadin dogum doktorlari mal kibi oluyorlar erkek dogum doktorlari taha iyi
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç kere doğum yaptın
- +1 yıl
Deniyimli konuşuyorsun
Malesef bazı erkekler böyle.. Kadın hastalıkları bölümüne beni gönderemez diğer bölümler önemli değil onun için🙄
00 Yorumla
+1 yılEşin tam bir hanxo kusura bakma erkek doktor olsa ne olur kadın doktor olsa ne olur.
10 Yorumla
+1 yılvalla sağlık bu kadını erkeği mi olur. kapalı mısın? hangi branşa gideceksin ki?
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma bence Söz konusu şey sağlık Bunu da kıskanmamalı erkekler 😑
10 YorumlaErkek doktorlar beni yolda bekliyor de, hey Allahım kafa yapısına bak
11 Yorumla- +1 yıl
Bekliyrdur belki 🙄🙄🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerileceksin kafayı bir koyacaksın. Ulan davar sağlık bu. Bu kadın da zevk için gidip doktora orasını burasını açma meraklısı değil
21 Yorumla- +1 yıl
kafacı mısınız ddlddjdjddh
+1 yılBence eşiniz çok yanlış düşünüyo o doktor sıradan bir insan değil sonuçta doktoru kıskanmak nedir ya
00 YorumlaDin buna müsade ediyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ama sağlık önemli her şeyden
00 Yorumlatabi o bide kızların okumasınada karşıdır ama kadın doktor ister iyiyiymiş
00 YorumlaYani doktora özel bölgelerini gösterme durumun varsa riskli tabiki
00 Yorumla
+1 yılEğer gitmen çok gerekiyorsa çiğne. Ama eğer çokda şart değilse kırma bence.
00 YorumlaSağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyilikle anlat başka alternatif yoksa yapacak bir şey yok sağlığından önemli mi?
00 Yorumla
+1 yılİnsanin icinde olduktan sonra bakkalla da aldatır manavla da
00 YorumlaSağlık konusunda 707 cevap paylaştı. zaten özele gidiyon bari erkek olmasın🤦♂️ derim "ben olsam"
00 Yorumla
+1 yılSaçmalığa bak , erkek olunca ne oluyor? Önemli olan sağlığın
00 Yorumla
+1 yılEşinin bizim camiada olmamasına sevindim sadede. Dervişin fikri neyse zikri de odur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman parayı bas özele gideyim taş fırın erkaaam de.
30 YorumlaYahu bu sağlık çocuk oyuncağı değil. Kıskançlıktan kaynaklı izin vermiyorsa eşinin terapi almasını tavsiye ederim. İşin dini kısmını düşünüyorsa biraz araştırsın bunun bir günahı da yok. İnsan sağlığı bu arkadaşlar
10 YorumlaYani olabilecek birsey bu erkeklerden kdin soktora gidiyor yeri geliyor
10 YorumlaCidden eşin biraz geri kafalı. Seni düşünmüş gibi yapıp düşünmüyor, düşünen insan eşinin sağlığına zeval gelmesini istemez.
20 Yorumla
+1 yılYa ne saçma o doktor her gün senin gibi kaç kadını görüyor eşin at gözlüğünü çıkarsın kaçıncı yüzyılda yaşıyor
20 YorumlaCahille evli olmak zor olsa gerek
70 Yorumla
+1 yılTabikide git hastaneye gidiyorsun kerhaneye değil salak salak işler ya ne var erkek doktora gitse nolcak hastalığın neyse artık ilerlerse kafasını vuracak çok taş arar o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengem erkek dr a gidiyor kadın dr lar daha hor tedavi ediyor ben benim dr dan memnunum demişti
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskandığı için
Hangi doktora görünmek istiyorsun peki00 Yorumla
+1 yılAh birde o dr sorsa... gormekten bikmistir muhtemelen adam zaten. Azicik empati ile cogu korkumuzdan kolayca kurtulabiliriz aslinda.
00 YorumlaZavallı eşin 😄😄😄 orayı ilk onun gördüğünu sanıyor ve son gören olacak sanıyor 😄😄
Erkek milleti zavallı,😄😄😘00 Yorumla
+1 yılo kocanın kafası Değişmes. sen kocayı değiştir
40 YorumlaBöyle bir düşünce kaldı mı yahu.
Sağlık önemlidir ihmale gelmez.00 Yorumla
+1 yılsağlık bu kiskanilacak bir durum yok doktordan utanılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri